Man ta irgi viena iš gražiausių su Statkevičiaus maldynu

kažkas jau kopijuoja "Močiučių" temą... 
o kur mergina kviečių lauke, tai man viskas aišku su stilium - juk ir parašyta, romantiškas - palaidi plaukai, paprasta daili suknelė. Gražu ir aišku. Ir nereikia jokių papūstų lūpų
, akinių nuo saulės
ir t.t.

o kur mergina kviečių lauke, tai man viskas aišku su stilium - juk ir parašyta, romantiškas - palaidi plaukai, paprasta daili suknelė. Gražu ir aišku. Ir nereikia jokių papūstų lūpų

QUOTE(Aila @ 2007 11 29, 16:33)
Ai, nesusilaikysiu nepareplikavus, kad netikėta ir gražu iš autorės pusės ne pačiai lįst akių draskyt, kad lova nesukuista, o per Rustę atsiųst paaiškinimą
O kad ten lagaminas su rūbais aš nesupratau. Būtų įdomu pamatyti spalvotą.

va ir aš norėčiau matyt spalvotas visas nespalvotas foto.. kaži kiek stiliaus jose išliktų.. Gal vienos suknia ...negražiai salotinė, o kitos lūpos ne į temą padažytos

gerai man čia kritikuot, kai savo nededu

ir šešėliai mano karvės... mėlyni

QUOTE(Aila @ 2007 11 29, 15:33)
Ai, nesusilaikysiu nepareplikavus, kad netikėta ir gražu iš autorės pusės ne pačiai lįst akių draskyt, kad lova nesukuista, o per Rustę atsiųst paaiškinimą

Šitos aš nesupratau
Kur rankos?

Šitos aš nesupratau

koks cia grozis akiu nelysti draskyti? man toks jausmas kad jus cia visos kazkodel labai pradejot padlaiziauti TAI autorei ir jos nuotraukoms

jei jau idejom nuotrauka tai tegu zmones ja taip ir supranta kaip mato, ar ne taip?

Papildyta:
QUOTE(westa @ 2007 11 29, 16:18)
va ir aš norėčiau matyt spalvotas visas nespalvotas foto.. kaži kiek stiliaus jose išliktų.. Gal vienos suknia ...negražiai salotinė, o kitos lūpos ne į temą padažytos
.. aišku patogiausia nespalvotai pataikyt į daugumos skonį.
.. nestiliova aš, kukli 

o del karves prajuokinai

Na ir prisilinksminu as cia su jumis

Aš tai garbės žodis nesuprantu kodėl mano nuotraukos netvirtina
. Pakeičiau pavadinimą, tikrai jis buvo gal ir ne į temą. Bet nuotraukoje stilius puikiai matosi. Tas žmogus/žmonės šitaip atrodo kasdien. Stilius visiškai nesuvaidintas
Toks koks yra. Pvz yra jau patvirtintų nuotraukų su galvomis, šukuosenomis ir pan. Nesuprantu ir tikrai numeta ūpą įdėt kažką įdomiau
.
O jei norite tik modelių, suvaidintų nuotraukų, tai kodėl tvirtinate įvairias nuotraukas (jau minėjau, močiutė pvz labai faina, bet pačios moderatorės minėjo, kad tik galvos nelabai tinka).
Leiskite žmonėms pasirinkti.

O jei norite tik modelių, suvaidintų nuotraukų, tai kodėl tvirtinate įvairias nuotraukas (jau minėjau, močiutė pvz labai faina, bet pačios moderatorės minėjo, kad tik galvos nelabai tinka).
Leiskite žmonėms pasirinkti.

QUOTE(Rhealife @ 2007 11 29, 18:22)
koks cia grozis akiu nelysti draskyti? man toks jausmas kad jus cia visos kazkodel labai pradejot padlaiziauti TAI autorei ir jos nuotraukoms
Juk jei islystu, tai nuotrauka paslintu. O man atrodo kaip tik per Ruste paaiskinima atsiusti nieko gero, reiskiasi nuotrauka neparode visos minties. tai dabar visos cia galim pradeti per Ruste pradeti atsakineti, ne cia ne makiazas, o nespalvotoj nuotraukoj suknele raudona, o ranku nesimato nes as fotkinu ir pan..........
jei jau idejom nuotrauka tai tegu zmones ja taip ir supranta kaip mato, ar ne taip?

Su tuo tai sutinku

QUOTE(westa @ 2007 11 29, 16:18)
.. aišku patogiausia nespalvotai pataikyt į daugumos skonį.

Manau po konkurso autorės mielu noru mums parodys nuotraukas spalvotas

Nebūtinai nuotrauka būna maskuojama norint paslėpti trūkumus

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 29, 17:32)
Manau po konkurso autorės mielu noru mums parodys nuotraukas spalvotas
Ir tada galėsim spręsti ar suknelės spalva i temą ar ne
Ir galėsim spręsti ar lūpos padažytos madingai ar ne
,čia jau ir skonio reikalas 

o kodėl po konkurso

O kad viena jų ir spalvotai atrodo stilingai, neabejoju.. Kiek teko bendraut, ji visada stilinga

QUOTE(Abo @ 2007 11 29, 16:34)
Ai pašalinau, nemaldausiu aš čia
Vis nepataikau
(nors taisyklėse sakė, kad galima fotografuot artimuosius),
Būsiu banali, prisidažysiu, užsidėsiu nuo saulės akinius, persikreipsiu ir pykšt pokšt stilius yra
Sėkmės dalyvaujančioms.

Vis nepataikau

Būsiu banali, prisidažysiu, užsidėsiu nuo saulės akinius, persikreipsiu ir pykšt pokšt stilius yra

Sėkmės dalyvaujančioms.
tai tu taip neskubėk čia. Gal reikėjo pirma Rustes per až paklausti, tada akibrokštauti. Gal laiko neturėjo ar ką. Arba būtų atsakę priežastį kodėl netvirtino.
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 29, 17:37)
tai tu taip neskubėk čia. Gal reikėjo pirma Rustes per až paklausti, tada akibrokštauti. Gal laiko neturėjo ar ką. Arba būtų atsakę priežastį kodėl netvirtino.
Dvi dienas kabėjo, nu netiko, ir žinau kodėl. Nes stiliaus nebuvo

Tiek to.