Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai!

Man ta irgi viena iš gražiausių su Statkevičiaus maldynu wub.gif
Atsakyti
kažkas jau kopijuoja "Močiučių" temą... bigsmile.gif

o kur mergina kviečių lauke, tai man viskas aišku su stilium - juk ir parašyta, romantiškas - palaidi plaukai, paprasta daili suknelė. Gražu ir aišku. Ir nereikia jokių papūstų lūpų doh.gif , akinių nuo saulės cool.gif ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palaida Bala: 29 lapkričio 2007 - 16:50
QUOTE(Aila @ 2007 11 29, 16:33)
Ai, nesusilaikysiu nepareplikavus, kad netikėta ir gražu iš autorės pusės ne pačiai lįst akių draskyt, kad lova nesukuista, o per Rustę atsiųst paaiškinimą smile.gif
O kad ten lagaminas su rūbais aš nesupratau. Būtų įdomu pamatyti spalvotą.

va ir aš norėčiau matyt spalvotas visas nespalvotas foto.. kaži kiek stiliaus jose išliktų.. Gal vienos suknia ...negražiai salotinė, o kitos lūpos ne į temą padažytos smile.gif .. aišku patogiausia nespalvotai pataikyt į daugumos skonį.

gerai man čia kritikuot, kai savo nededu hihihi.gif .. nestiliova aš, kukli smile.gif
ir šešėliai mano karvės... mėlyni hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 29 lapkričio 2007 - 17:20
QUOTE(Aila @ 2007 11 29, 15:33)
Ai, nesusilaikysiu nepareplikavus, kad netikėta ir gražu iš autorės pusės ne pačiai lįst akių draskyt, kad lova nesukuista, o per Rustę atsiųst paaiškinimą smile.gif
O kad ten lagaminas su rūbais aš nesupratau. Būtų įdomu pamatyti spalvotą.

user posted image
Šitos aš nesupratau unsure.gif  Kur rankos?

koks cia grozis akiu nelysti draskyti? man toks jausmas kad jus cia visos kazkodel labai pradejot padlaiziauti TAI autorei ir jos nuotraukoms wink.gif Juk jei islystu, tai nuotrauka paslintu. O man atrodo kaip tik per Ruste paaiskinima atsiusti nieko gero, reiskiasi nuotrauka neparode visos minties. tai dabar visos cia galim pradeti per Ruste pradeti atsakineti, ne cia ne makiazas, o nespalvotoj nuotraukoj suknele raudona, o ranku nesimato nes as fotkinu ir pan..........
jei jau idejom nuotrauka tai tegu zmones ja taip ir supranta kaip mato, ar ne taip? wink.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2007 11 29, 16:18)
va ir aš norėčiau matyt spalvotas visas nespalvotas foto.. kaži kiek stiliaus jose išliktų.. Gal vienos suknia ...negražiai salotinė, o kitos lūpos ne į temą padažytos  smile.gif .. aišku patogiausia nespalvotai pataikyt į daugumos skonį.

gerai man čia kritikuot, kai savo nededu hihihi.gif .. nestiliova aš, kukli  smile.gif
ir šešėliai mano karvės... mėlyni hihihi.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

o del karves prajuokinai lotuliukas.gif

Na ir prisilinksminu as cia su jumis blink.gif
Atsakyti
Aš tai garbės žodis nesuprantu kodėl mano nuotraukos netvirtina g.gif . Pakeičiau pavadinimą, tikrai jis buvo gal ir ne į temą. Bet nuotraukoje stilius puikiai matosi. Tas žmogus/žmonės šitaip atrodo kasdien. Stilius visiškai nesuvaidintas doh.gif Toks koks yra. Pvz yra jau patvirtintų nuotraukų su galvomis, šukuosenomis ir pan. Nesuprantu ir tikrai numeta ūpą įdėt kažką įdomiau verysad.gif .

O jei norite tik modelių, suvaidintų nuotraukų, tai kodėl tvirtinate įvairias nuotraukas (jau minėjau, močiutė pvz labai faina, bet pačios moderatorės minėjo, kad tik galvos nelabai tinka).

Leiskite žmonėms pasirinkti. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 29 lapkričio 2007 - 17:26
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 29, 18:22)
koks cia grozis akiu nelysti draskyti? man toks jausmas kad jus cia visos kazkodel labai pradejot padlaiziauti TAI autorei ir jos nuotraukoms wink.gif Juk jei islystu, tai nuotrauka paslintu. O man atrodo kaip tik per Ruste paaiskinima atsiusti nieko gero, reiskiasi nuotrauka neparode visos minties. tai dabar visos cia galim pradeti per Ruste pradeti atsakineti, ne cia ne makiazas, o nespalvotoj nuotraukoj suknele raudona, o ranku nesimato nes as fotkinu ir pan..........
jei jau idejom nuotrauka tai tegu zmones ja taip ir supranta kaip mato, ar ne taip? wink.gif

Su tuo tai sutinku drinks_cheers.gif Turėjau omeny, kad maloniai nustebino, jog šįkart autorė pati nešoko prieštaraut "ne taip" pakomentavusioms jos foto, kas jai būdinga.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 11 29, 16:18)
va ir aš norėčiau matyt spalvotas visas nespalvotas foto.. kaži kiek stiliaus jose išliktų.. Gal vienos suknia ...negražiai salotinė, o kitos lūpos ne į temą padažytos  smile.gif .. aišku patogiausia nespalvotai pataikyt į daugumos skonį.

Manau po konkurso autorės mielu noru mums parodys nuotraukas spalvotas rolleyes.gif Ir tada galėsim spręsti ar suknelės spalva i temą ar ne tongue.gif Ir galėsim spręsti ar lūpos padažytos madingai ar ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nebūtinai nuotrauka būna maskuojama norint paslėpti trūkumus ax.gif ,čia jau ir skonio reikalas mirksiukas.gif

Atsakyti
Ai pašalinau, nemaldausiu aš čia ax.gif
Vis nepataikau rolleyes.gif (nors taisyklėse sakė, kad galima fotografuot artimuosius),
Būsiu banali, prisidažysiu, užsidėsiu nuo saulės akinius, persikreipsiu ir pykšt pokšt stilius yra nail.gif

Sėkmės dalyvaujančioms.
Atsakyti
QUOTE(Palaida Bala @ 2007 11 29, 17:46)
kažkas jau kopijuoja "Močiučių" temą... bigsmile.gif

ką turi minty 'kopijuoja' ?
keistai skamba tokie žodžiai juolab ,kad ir foto tokių vos keleta g.gif
taip išeina, kad pvz savo foto įdėjusi nėštukė taip pat bus apkaltinama kopijavimu , nes viena jau yra su pilvuku ? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 29, 17:32)
Manau po konkurso autorės mielu noru mums parodys nuotraukas spalvotas  rolleyes.gif  Ir tada galėsim spręsti ar suknelės spalva i temą ar ne  tongue.gif Ir galėsim spręsti ar lūpos padažytos madingai ar ne  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
    Nebūtinai nuotrauka  būna maskuojama norint paslėpti trūkumus  ax.gif ,čia jau ir skonio reikalas  mirksiukas.gif

o kodėl po konkurso g.gif kodėl ne dabar smile.gif sręst reik dabar o ne po konkurso, kiek supratau smile.gif...

O kad viena jų ir spalvotai atrodo stilingai, neabejoju.. Kiek teko bendraut, ji visada stilinga smile.gif Betgi ne visos tą žino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 11 29, 16:34)
Ai pašalinau, nemaldausiu aš čia  ax.gif
Vis nepataikau  rolleyes.gif  (nors taisyklėse sakė, kad galima fotografuot artimuosius),
Būsiu banali, prisidažysiu, užsidėsiu nuo saulės akinius, persikreipsiu ir pykšt pokšt stilius yra  nail.gif

Sėkmės dalyvaujančioms.

tai tu taip neskubėk čia. Gal reikėjo pirma Rustes per až paklausti, tada akibrokštauti. Gal laiko neturėjo ar ką. Arba būtų atsakę priežastį kodėl netvirtino.
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 29, 17:37)
tai tu taip neskubėk čia. Gal reikėjo pirma Rustes per až paklausti, tada akibrokštauti. Gal laiko neturėjo ar ką. Arba būtų atsakę priežastį kodėl netvirtino.

Dvi dienas kabėjo, nu netiko, ir žinau kodėl. Nes stiliaus nebuvo biggrin.gif
Tiek to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 29 lapkričio 2007 - 18:49