Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai!

QUOTE(Uvetta @ 2007 11 29, 11:33)

Uvetta, 29 Lap 2007 - 11:33, parašė:

Uvetta, 29 Lap 2007 - 11:33, parašė:

drinks_cheers.gif labai stilinga moteris  thumbup.gif

drinks_cheers.gif labai stilinga moteris  thumbup.gif

pačios nuotraukos stilingos. o ir moterys jose atrodo puikiai. nors jų stilius ir kitoks.

manau, tokiam konkurse labai svarbi ir aplinka.
Atsakyti
man ta moteris laiptinėj ir patiko labai, ir greičiausiai bus viena foto, už kurią balsuosiu, dar patiko splavotoji porelė, linksma foto...
Ta juodai balta kur čia daug apšnekėta su pižama man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 11 29, 11:51)

grange, 29 Lap 2007 - 11:51, parašė:

grange, 29 Lap 2007 - 11:51, parašė:

man ta moteris laiptinėj ir patiko labai, ir greičiausiai bus viena foto, už kurią balsuosiu, dar patiko splavotoji porelė, linksma foto...
Ta juodai balta kur čia daug apšnekėta su pižama man nelabai  schmoll.gif

Ta juodai balta kur čia daug apšnekėta su pižama man nelabai  schmoll.gif

aha, man spalvotoji porele irgi labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau žianu už kurias balsuosiu tongue.gif konkursėlis kiek keistokas, bet reikia visokių smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2007 11 29, 14:19)

lineva, 29 Lap 2007 - 14:19, parašė:

lineva, 29 Lap 2007 - 14:19, parašė:

Aš jau žianu už kurias balsuosiu tongue.gif konkursėlis kiek keistokas, bet reikia visokių smile.gif  mirksiukas.gif

Aš jau žianu už kurias balsuosiu tongue.gif konkursėlis kiek keistokas, bet reikia visokių smile.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
bet su zinojimu dar palauk, iki pabaigos toli, atsiras gal dar kokiu perliuku.
Atsakyti
O aš dar nematau nė vienos kurią pamačiusi jau žinočiau, kad jai mano balsas tikrai atiteks schmoll.gif , nė viena nekabina unsure.gif
Bet dar pusantros savitės iki balsavimo, tai tikiuosi atsiras, mano simpatijų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 11 28, 22:01)

Stebukle, 28 Lap 2007 - 22:01, parašė:

Stebukle, 28 Lap 2007 - 22:01, parašė:

"pavadinime brūkštelėkite puikiosios išvaizdos paslaptį"..... "Pačios įspūdingiausios konkurso nuotraukos su geriausiais stiliaus patarimais bus ...."

g.gif: moderatorės, klausimukas smile.gif ar nuotraukos dalyvaujančios konkurse atitinka šiuos reikalavimus? hihihi.gif patarimu pavadinimuose nerandu lens.gif

"pavadinime brūkštelėkite puikiosios išvaizdos paslaptį"..... "Pačios įspūdingiausios konkurso nuotraukos su geriausiais stiliaus patarimais bus ...."

g.gif: moderatorės, klausimukas smile.gif ar nuotraukos dalyvaujančios konkurse atitinka šiuos reikalavimus? hihihi.gif patarimu pavadinimuose nerandu lens.gif

Čia jau stiliaus reikalas kaip kas parašo.Taigi patarimai neturi būti konkretūs.Kiekvienas pavadinimas turi savo prasmę.
Nerašysiu konkrečiai, nes vėl kas nors prisikabins.

QUOTE(Valerija @ 2007 11 28, 22:10)

Valerija, 28 Lap 2007 - 22:10, parašė:

Valerija, 28 Lap 2007 - 22:10, parašė:

Manau, akd reikia su tokia situacija susitaikyti, nes vis dėto šį konkursą paskelbė kaip Fotokonkursą, tai ir svarbiausia nuotrauka, o pavadinimas tik ją papildo. Jei toks konkursas būtų paskelbtas Stiliaus forume, kaip patarimų konkursas, tai taip... tai patarimas būtų pirmoje vietoje ir būtinas.

Manau, akd reikia su tokia situacija susitaikyti, nes vis dėto šį konkursą paskelbė kaip Fotokonkursą, tai ir svarbiausia nuotrauka, o pavadinimas tik ją papildo. Jei toks konkursas būtų paskelbtas Stiliaus forume, kaip patarimų konkursas, tai taip... tai patarimas būtų pirmoje vietoje ir būtinas.

pritariu. drinks_cheers.gif

user posted imagešios foto autorė prašė jum parašyti "ta lova nėra sukuista, kaip rašo, o moteris sėdi atsirėmusi į lagaminą iš kurio lįste lenda rūbai, o ji dejuoja neturinti ką apsirengti. Čia toks sumąstymas. Po pažasčia- Juozo Statkevičiaus "maldynas""

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 11 29, 17:07)

Rustė, 29 Lap 2007 - 17:07, parašė:

šios foto autorė prašė jum parašyti "ta lova nėra sukuista, kaip rašo, o moteris sėdi atsirėmusi į lagaminą iš kurio lįste lenda rūbai, o ji dejuoja neturinti ką apsirengti. Čia toks sumąstymas. Po pažasčia- Juozo Statkevičiaus "maldynas""

šios foto autorė prašė jum parašyti "ta lova nėra sukuista, kaip rašo, o moteris sėdi atsirėmusi į lagaminą iš kurio lįste lenda rūbai, o ji dejuoja neturinti ką apsirengti. Čia toks sumąstymas. Po pažasčia- Juozo Statkevičiaus "maldynas""

Perduokite autorei, kad ji labai graži. Ir lagaminas taip pat. Turint tokius plaukus, aš Statkevičiaus maldyno neskaityčiau...
Atsakyti
man sios patiko thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 29 lapkričio 2007 - 16:29
QUOTE(Rustė @ 2007 11 29, 17:07)

user posted imagešios foto autorė prašė jum parašyti "ta lova nėra sukuista, kaip rašo, o moteris sėdi atsirėmusi į lagaminą iš kurio lįste lenda rūbai, o ji dejuoja neturinti ką apsirengti. Čia toks sumąstymas. Po pažasčia- Juozo Statkevičiaus "maldynas""

Ai, nesusilaikysiu nepareplikavus, kad netikėta ir gražu iš autorės pusės ne pačiai lįst akių draskyt, kad lova nesukuista, o per Rustę atsiųst paaiškinimą smile.gif
O kad ten lagaminas su rūbais aš nesupratau. Būtų įdomu pamatyti spalvotą.

user posted image
Šitos aš nesupratau unsure.gif Kur rankos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aila: 29 lapkričio 2007 - 16:36
oi daug čia diskusijų, peripetijų ir seklių smile.gif

Aš neskirstysiu į blogas, geras, ar dar kokias ten. Įverstinsiu savo akimi nuotraukas man atitikusias temą smile.gif Ir perduosiu linkėjimus autorėms šių foto, kurios jau turi mano balsus wink.gif 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 29 lapkričio 2007 - 16:37
QUOTE(cameja @ 2007 11 29, 17:28)

cameja, 29 Lap 2007 - 17:28, parašė:

cameja, 29 Lap 2007 - 17:28, parašė:

man sios  patiko thumbup.gif  thumbup.gif

user posted image

man sios  patiko thumbup.gif  thumbup.gif

user posted image

Sita nuotrauka man grazi kaip nuotrauka, bet ne visai i tema (mano nuomone!!! ) .....
Kur cia stilius ? Jei butu nuotraukos stilius, tai ok, bet tai yra zmogaus stiliaus konkursas....
Nematau moters rubu, toliai ar ji atrodo puikiai, as negaliu pasakyti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 29 lapkričio 2007 - 16:39