Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai!

QUOTE(Elina @ 2007 11 28, 23:18)
jei jis, apskritai, yra biggrin.gif

Atsirado labai graži nuotrauka

user posted image

Man sita nuotrauka nepatinka. Ji be sarmo - jokia... Akiniai apytamsiam kambary (kam jie? blink.gif ), zmogaus siluetas - vientisas juodas plemas, o ismetyti batai labai blasko demesi.....
Ideja sauni, bet nelabai pavyko pateikti... gal kaip tik sviesiai apsirengusi moteris (baltas megztinis ir dzinsai pvz) sededama ant zemes tarp keliu batu poru ir niekaip negaledama issirinkti, kuriuos cia apsiauti, ziuretusi geriau....
Nes dabar gaunasi, kad moteris poza ir aplinka, kurioje ji sedi, visai neatitinka viena kitos.

QUOTE(dainele @ 2007 11 29, 00:44)
Prasau i mano zinutes nereaguoti uzsigavusiai, as tik nepiktybiskai isreiskiu savo nuomone. Visoms dalyvaujancioms  4u.gif  4u.gif 4u.gif  4u.gif

Po visu skambiu fraziu, izeidziandziu zmogu asmeniskai!!!, dar sugebi parasyti "nepykit"? blink.gif blink.gif Afigienai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
P.S. O prisnekejus nesamoniu veliau teisintis, kad as taip nesakiau, tai apskritai rodo nekokias zmogaus savybes....

Beje, is kur tamsta zinai, koks yra Lenkijos pakeliu "greitukiu" stilius ? NOreciau pamatyti ir as, nes kazkaip neteko nieko bendro su jomis tureti hihihi.gif hihihi.gif

Man ta nuotrauka labai nuotaikinga. As i ja matyt ziuriu pro kitokia prizme irnesakyk.gif . 10 balu uz ideja, POZIURI ir humoro jausma lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bent jau as taip ja suprantu. Tikiuosi, kad teisingai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 29 lapkričio 2007 - 08:11
QUOTE(dainele @ 2007 11 28, 22:30)

Situ "is nugaros stiliaus" nuotrauku nesuprantu, nes jos nepataiko i konkurso esme: " spinduliuoti pasitikėjimu savimi ir vien tiktai savo žvilgsniu priversti aplinkinius užgniaužti žadą?"; suteiks Jums pasitikėjimo savo jėgomis."
Man visos nuotraukos is nugaros daugiau maziau primena ivada i psichologines pamokas, kad zmogus slepdamas savo veida, rodydamas nugara jauciasi nejaukiai, prarades savimi visiska pasitikejima.
Paziurejus i nuotraukas, daugelyje juju neizvelgiu pasitikejimo savimi, svytejimo. 

schmoll.gif esate kokia psichologė gal? Stilių galima matyti ir iš nugaros, ir be veido, ir iš detalės, svarbu visos nuotraukos nuotaika, detalės, spalvos, kompozicija. Miela Ponia, patariu jums peržiūrėti N+1 kiekį Fashion nuotraukų - daug bus su veidais, bet nemažai bus tik detalės, be veidų, nugara ir panašiai mirksiukas.gif

Aš šį konkursėlį suprantu kaip megėjiškų Fashion nuotraukų konkursą, kaip kas tai supranta.. gal aš ką blogai suprantu unsure.gif
Atsakyti
4u.gif jau geriau foto su iš nugaros ar su puse matomo veido, negu portretas, kur stiliaus kaip ir nematyt unsure.gif

verysad.gif nėra jau foto, tos nespalvotos, kaip ji ten vadinos "paprasta, kasdieniška, patogu ..." kažkas panašaus, man ji patiko rolleyes.gif

Man ši kol kas, nesinori daugiau nieko nuotraukoje ieškot, tik stiliaus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dzūkė*: 29 lapkričio 2007 - 09:39
na,kolkas turiu dvi favorites - pirmąją močiutę ir ta merginą su violetiniais batais smile.gif (man violetinė spalva labai.labai wub.gif )
Atsakyti
user posted image

Gal nevisai isbaigta mintis, bet man patinka bigsmile.gif O is batu ir pazinti zmogu galima biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 28, 23:47)
Aš tai nepažinau  unsure.gif  schmoll.gif

nu as cia ziuriu irgi dar per daug naujoke, kad atpazinciau daugiau ka smile.gif O taip smalsu blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 29, 09:07)
Beje, is kur tamsta zinai,  koks yra Lenkijos pakeliu "greitukiu" stilius ?  NOreciau pamatyti ir as, nes kazkaip neteko nieko bendro su jomis tureti  hihihi.gif hihihi.gif

oij, kaip juokiausi lotuliukas.gif
cia kartais atrodo, kad piktos bobos ateina nuodais pasipjaudyt, nes niekas daugiau ju klausyt nesiruosia unsure.gif
o visoms dalyvaujancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš pabandžiau įsižiūrėti į nuotraukas ir į kai kuriuos pavadinimus...
Žaviuosi moterimis, savo rankomis sugebančiomis pasisiūti sau rūbus 4u.gif

user posted image

Laukiau nuotraukos moters su spec. rūbais ir sulaukiau ax.gif
user posted image

Šioj kompanijoj su tokiais pat rūbais norėčiau ir pati pabūti bigsmile.gif
user posted image

Šioj nuotraukoj matau savo studijų laikų draugę, labai norėčiau, kad man nesivaidentų (labai norėčiau, jog toje nuotraukoje ji ir būtų) rolleyes.gif
user posted image

Nuostabi švytinti nėštukė wub.gif
user posted image

Labai graži jūra už nugarų rolleyes.gif
user posted image

Žaisminga thumbup.gif
user posted image

Atpažinau Šiaulius, ir tai sukėlė daug gražių prisiminimų smile.gif
user posted image

Geltona - mano spalva drinks_cheers.gif
user posted image

Šilta smile.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 29 lapkričio 2007 - 10:39
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 11 29, 10:12)
Šioj nuotraukoj matau savo studijų laikų draugę, labai norėčiau, kad man nesivaidentų  rolleyes.gif

o tai ta draugė tokia buvo, kad net matyt nenori ar čia reikia suprasti, kad nori kad ten ji būtų g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 29 lapkričio 2007 - 10:20
Panašioj gryčioj užaugau pati thumbup.gif
user posted image

Tiesiog nuostabi MAMA rolleyes.gif
user posted image

Labai graži nuotrauka wub.gif
user posted image

Močiutė wub.gif norėčiau ir aš turėti močiutę...
user posted image
Atsakyti
Labai subtilios ir gražios nuotraukos

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 11 29, 10:09)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  pritariu

o man mergaite pievoje tai per daug panasi i kita nuotrauka kur dalyvavo ankstesniam konkurse. Itariu cia is tos pacios serijos nuotraukos. nuotrauka grazi, bet jau atsibodus blush2.gif

o ta ledi laiptineje, tikrai labai grazi thumbup.gif Paslaptinga, turinti sarma ir stiliu.
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 29, 13:30)

o ta ledi laiptineje, tikrai labai grazi  thumbup.gif Paslaptinga, turinti sarma ir stiliu.

drinks_cheers.gif labai stilinga moteris thumbup.gif
Atsakyti