Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai!

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 28, 23:55)
obana...  bigsmile.gif taip aplinkui per aplinkui nereikia kalbeti... visi suprato ka norejai pasakyti, bet to daryti tikrai nereikejo..  schmoll.gif

O ka? bigsmile.gif As irgi nuosirdziai pagyriau, kad si nuotrauka viena is ispudingesniu ir atitinka konkurso reikalavimus: Stilius nuotraukoje rekte rekia.
Kitos nuotraukos pries "ta scyliova" tiesiog nublanksta ax.gif
As juk niekur nepaminejau, kad "tas-anas' kliuva. Pasidziaugiau su visomis kartu STILINGA nuotrauka blush-anim-cl.gif2 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele @ 2007 11 28, 21:51)
Is kai kuriu nuotrauku susidariau nuomone,kad CALIFORNIA GIRL yra lb stilinga. Bet nezinau, ar ji siame konkurse dalyvauja, nors cia pasisako.

Kadangi, kaip jau pastebejai, pas mane su jumoro jausmu prastokai blush2.gif , tai nesuprantu ar cia "shutka", ar rimtai g.gif Nes su savo "stilium" dar ne kart cia pasirodzius nebuvau, todel nesuprantu is kur susidarei tokia nuomone g.gif Arba isvis "per danti trauki" g.gif biggrin.gif Jei tai nuosirdi nuomone, tai labai malonu mirksiukas.gif 4u.gif (tik nezinau kodel buvau pamineta) ax.gif

QUOTE(Matelyk @ 2007 11 28, 22:31)
pagrindinis šio konkurso nuotraukų akcentas - akiniai nuo saulės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taikliai lotuliukas.gif Ir kamabary taip saule blizgina, kad akiniu reikia cool.gif Tiesa, ne saule, bet blicas kala stipriai, tai akiniai butini cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 29 lapkričio 2007 - 00:36
QUOTE(Elina @ 2007 11 29, 00:03)
... tačiau išvaizdą kritikuojat, mažų mažiausiai, netaktiškai schmoll.gif . Tai gal tam jums ir reikalingi veidai kad matytųsi? Noriu pasakyt, jog aš nedrįsčiau vienos merginos, dalyvaujančios konkurse veido, viešai pavadint žuvišku, kitos liesumo aptarinėt. O pavadint, ir ne vieną kartą, forumietę lenkiška pigia prostitute- nedora schmoll.gif . Juk aptarimus, gal būt, paskaitinėja ir jos vaikai, "sirgdami" už mamytės foto, vyras, artimieji g.gif
Dėl makiažo. Man labiau užkliuvo kitos konkursantės makiažas, aiškiai neskoningas. Tačiau ji ir aptarinėjama nėra smile.gif

Nuuuu jau visai nusivaziavote Tamsta i lankas! Nei as kur kritikavau ar net uzsiminiau apie veida, stori ar net makiaza ar apie lenkes pigias prostitutes Prasau neisvartyti mano zodziu burnoje.
As pazymejau nuotauka kaip LABAI STILINGA. Gal net tai viena is stilingiausiu nuotrauku siame konkurse, nes stilius tikrai labai gerai isreikstas. As tik pridejau, kad man toks stilius nepatinka. TASKAS. Toliau komentarai apie makiazus ar kreivai sudetas lupytes buvo NE mano. Taip, kad pries puolant, geriau reiketu isiskaityti i zinutes, bus maziau nesklandumu.

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 29, 00:12)
Jau užgauliojimai prasideda  doh.gif
Labai jus norisi pamatyti po tokio pasisakymo . biggrin.gif Tada visos galėtum įvertinti jūsų išvaizdą  biggrin.gif ir pasakyti kiek ji verta  ... cool.gif

Savo posto pabaigoje pridejau, kad as neuzgaulioju, o tik isreiskiu savo nuomone. Su ja nebutina sutikti. Gal man irgi buvo kaip kurie aptarimai mano nuotaikos nepriimtini, bet isklausiau ir net neamtejau. Taigi, pagyriau stiliu toks koks jis buvo pateiktas.
Susitikimui ir as nepriestaraciau mirksiukas.gif
Atsakyti
unsure.gif atrodo cia pats labiausiai be rysio konkursas.Taisykles nelabai aiskios,o cia vien rietynes del kiekvieno komentaro.Shakes
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 29, 00:28)
Kadangi, kaip jau pastebejai, pas mane su jumoro jausmu prastokai blush2.gif , tai nesuprantu ar cia "shutka", ar rimtai g.gif  Nes su savo "stilium" dar ne kart cia pasirodzius nebuvau, todel nesuprantu is kur susidarei tokia nuomone g.gif  Arba isvis "per danti trauki" g.gif  biggrin.gif Jei tai nuosirdi nuomone, tai labai malonu mirksiukas.gif  4u.gif (tik nezinau kodel buvau pamineta) ax.gif
Taikliai lotuliukas.gif  Ir kamabary taip saule blizgina, kad akiniu reikia cool.gif Tiesa, ne saule, bet blicas kala stipriai, tai akiniai butini cool.gif  biggrin.gif

Ak, jau ir pamirsau del pacios "prasto" jumoro jausmo. mirksiukas.gif
Ne, si karta parasiau nuosirdziai. Zaviuosi Tamstytes figurytei ir bendrai isvaizdai. Esi labai grazi ir stilinga mama (tiek kiek sugebejau is nuotrauku pamatyti).
thumbup.gif
Tave paminejau, nes tu kazkur kukliai parasei, atseit "ka cia jau mano stilius - tik dzinsiukai ir bliuskute" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele @ 2007 11 28, 22:30)
Man si nuotrauka primena 9-nto desimmecio Lenkijos pakeliu "greitukiu" stilius.

QUOTE(dainele @ 2007 11 29, 00:44)
Bet kaip minejau, stilius nuotraukoje isgautas:"Greitukes"

QUOTE(dainele @ 2007 11 29, 01:38)
Nar apie lenkes pigias prostitutes Prasau neisvartyti mano zodziu burnoje.

Turite trumpą atmintį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 29, 00:47)
Turite trumpą atmintį mirksiukas.gif

Ne bigsmile.gif Rasiau apie "9-to desimtecio Lenkijos pakeliu "greitukes". Apie lenkes nepaminejau nei zodzio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele @ 2007 11 28, 16:55)
Ne bigsmile.gif  Rasiau apie "9-to desimtecio Lenkijos pakeliu "greitukes". Apie lenkes nepaminejau nei zodzio. mirksiukas.gif
Nėbėra reikalo 'vartytis'. Reikia mąstyt prieš leptelint tokias nesąmones.
Atsakyti
truputį nesuprantu - rodos, balsuojama už STILIŲ, YPATINGĄ APSIRENGIMĄ, ORIGINALUMĄ ir panašiai.. bet iš daugelio favoritų man tik nuotraukos vykusios, o kažkuo ypatingu nelabai kvepia :\
nereikia daug fantazijos apsirengti džinsus ir baltus marškinėlius (pati dažnai taip pasipuošiu, nes labai patogu ir tikrai neprašausi smile.gif, bet va, priderinti aksesuarai (batai, rankinė, papuošalai) - kitas reikalas. tuomet tikrai išsiskirsi iš monios ir kasdien atrodysi puikiai wink.gif
Atsakyti
sis konkursas schmoll.gif neveza kazkaip
Atsakyti
man kol kas labiausiai patinka mergaitė su violetiniais batukais ir šalikėliu smile.gif (gal dėlto, kad apskritai šiuo metu mane baisiai patraukė ''ant violetinės" biggrin.gif)
beje, dėl ''batų dilemos'' - rinkčiausi violetinius arba žydrus wink.gif Tie, kurie, rodos, labai pretenzingi ir 'niekur netinka' iš tikrųjų tinka visur. Pabandykit, tikrai patiks. Na, bent jau drąsesnėm. Prie jų galima priderinti ir kitus smulkius aksesuarus - kad ir auskarėlius.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif Seniai seku tuos jusu konkursus.Sitas is visu pats doh.gif blink.gif .O ir komentarai verysad.gif .Galbut kas vienai grazu,kitai be rysio.Ir is viso nesupratau,ko cia reikia-geriausiai su akiniais ar uzsidengus veida,kad nieks nepazintu,kad aplink nebutu daiktu,kad butu ne per arti,ne per toli,kad neatrodytum issaukianciai,taip pat sventiskai,per prastai,per spalvotai.....Gal as nieko nesuprantu apie stiliu,bet manau,kad kiekvienas turi teise atrodyt taip kaip nori-ir tai bus jo asmeninis stilius.Ai,susimaisiau mintyse g.gif Yra daug graziu nuotrauku(o tas ,manau, svarbiausia -juk tai nuotrauku konkursas).Ir moterys visos saunios. thumbup.gif
Atsakyti