QUOTE(Elina @ 2007 11 29, 00:03)
... tačiau išvaizdą kritikuojat, mažų mažiausiai, netaktiškai

. Tai gal tam jums ir reikalingi veidai kad matytųsi? Noriu pasakyt, jog aš nedrįsčiau vienos merginos, dalyvaujančios konkurse veido, viešai pavadint žuvišku, kitos liesumo aptarinėt. O pavadint, ir ne vieną kartą, forumietę lenkiška pigia prostitute- nedora

. Juk aptarimus, gal būt, paskaitinėja ir jos vaikai, "sirgdami" už mamytės foto, vyras, artimieji
Dėl makiažo. Man labiau užkliuvo kitos konkursantės makiažas, aiškiai neskoningas. Tačiau ji ir aptarinėjama nėra
Nuuuu jau visai nusivaziavote Tamsta i lankas! Nei as kur kritikavau ar net uzsiminiau apie veida, stori ar net makiaza ar apie lenkes pigias prostitutes Prasau neisvartyti mano zodziu burnoje.
As pazymejau nuotauka kaip LABAI STILINGA. Gal net tai viena is stilingiausiu nuotrauku siame konkurse, nes stilius tikrai labai gerai isreikstas. As tik pridejau, kad man toks stilius nepatinka. TASKAS. Toliau komentarai apie makiazus ar kreivai sudetas lupytes buvo NE mano. Taip, kad pries puolant, geriau reiketu isiskaityti i zinutes, bus maziau nesklandumu.
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 29, 00:12)
Jau užgauliojimai prasideda
Labai jus norisi pamatyti po tokio pasisakymo .

Tada visos galėtum įvertinti jūsų išvaizdą

ir pasakyti kiek ji verta ...
Savo posto pabaigoje pridejau, kad as neuzgaulioju, o tik isreiskiu savo nuomone. Su ja nebutina sutikti. Gal man irgi buvo kaip kurie aptarimai mano nuotaikos nepriimtini, bet isklausiau ir net neamtejau. Taigi, pagyriau stiliu toks koks jis buvo pateiktas.
Susitikimui ir as nepriestaraciau