Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai!

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 28, 18:01)

SUPER thumbup.gif lotuliukas.gif
Kazko tokio laukiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Absoliuti "favorite" ax.gif Lauksim daugiau...... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 28 lapkričio 2007 - 20:21
Man šita labai į temą. Patinka thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 28, 19:01)
                Nuotrauka verta dėmesio,
    user posted image

įdomi , bet nematau nieko ohoho , prieš tai geresnė buvo cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 11 28, 20:25)
įdomi , bet nematau nieko ohoho , prieš tai geresnė buvo  cool.gif

Ana irgi gera buvo, man labai patiko, BET...kompoziciskai sita geresne mirksiukas.gif ir ideja liuks thumbup.gif
Atsakyti
Sugalvojau as igi cia siek tiek "arsiau" pasireiksti (nors anksciau siame skyrely niekada nedalyvavau blush2.gif )

Man susidare ispudis, kad musu mamu SM "stilius" geriausia matosi "is uzpakalio", ty. paslepus veida. Gal as ir neteisingai suprantu, bet man stilius yra tiek rubu, tiek sukuosenos, tiek veido israiskos, (koju, ranku etc.), aksesuaru suderinimas pilnuma.
Negi kai jus vartote madu zurnalus, skaitote "Zmones" ir pan. turinio "zernalus", lapus su modeliu veido, kuno israiska perverciate ir kreipiate demesi tik i "mada is uzpakalio"? Vienok, tuomet nesistebeciau Juozulio (LT dizainerio) pastebejimu, kad Lietuvoje nera mados, nes statistine SM (LT) mamai/moteriai daugu daugiausia galima pasiulyti ir itikti su "stiliumi is nugaros"
Vnz, nesuprantu, kaip galima balsuoti uz nuotraukas "is nugaros", kur nesimato jokio stiliaus?
Taip pat nesuprantu "apkarpytu" nuotrauku stiliaus, kur nukerpamos mociutei kojos ar apkarpoma nuotrauka tiek, kad matosi tik "sis tas". Kai maciau "mociute su kojomis" man ji buvo labai autentiska ir patraukli nuotrauka. Dabar to zavesio nebeliko. Nesuprantu, ko bijoti rodyti kojas: su kelnem ar be kelniu? Juk jos yra kuno dalis ir personazui suteikia charakteriu. Dabar man beveik visos sedincios moterys, tiek apkarpytos, kad atrodo, "sustumtos".
Na va, ir pavariau as cia doh.gif

Kol kas tik viena nuotrauka isreiskia stiliu. Tik man sis stilius ne prie sirdies. Man si nuotrauka primena 9-nto desimmecio Lenkijos pakeliu "greitukiu" stilius. Na, bet nesvarbu, ka man si nuotrauka suveltoje lovoje primena - ji isreiskia kazkoki stiliu.
http://www.supermama...p...&phid=14179

Situ "is nugaros stiliaus" nuotrauku nesuprantu, nes jos nepataiko i konkurso esme: " spinduliuoti pasitikėjimu savimi ir vien tiktai savo žvilgsniu priversti aplinkinius užgniaužti žadą?"; suteiks Jums pasitikėjimo savo jėgomis."
Man visos nuotraukos is nugaros daugiau maziau primena ivada i psichologines pamokas, kad zmogus slepdamas savo veida, rodydamas nugara jauciasi nejaukiai, prarades savimi visiska pasitikejima.
Paziurejus i nuotraukas, daugelyje juju neizvelgiu pasitikejimo savimi, svytejimo.

http://www.supermama...p...&phid=14264
http://www.supermama...p...&phid=14232
http://www.supermama...p...&phid=14216

Atsiprasau, kad tiek daug prirasiau. Esu nauja sio skurelio dalyve. ax.gif
Atsakyti
dainele,drysciau nesutikti,jog moterims,slepiancioms veidus, truksta pasitikejimo... greiciau tai nenoras buti atpazintai.
Atsakyti
QUOTE(dainele @ 2007 11 28, 22:30)

Situ "is nugaros stiliaus" nuotrauku nesuprantu, nes jos nepataiko i konkurso esme: " spinduliuoti pasitikėjimu savimi ir vien tiktai savo žvilgsniu priversti aplinkinius užgniaužti žadą?"; suteiks Jums pasitikėjimo savo jėgomis."
Man visos nuotraukos is nugaros daugiau maziau primena ivada i psichologines pamokas, kad zmogus slepdamas savo veida, rodydamas nugara jauciasi nejaukiai, prarades savimi visiska pasitikejima.
Paziurejus i nuotraukas, daugelyje juju neizvelgiu pasitikejimo savimi, svytejimo. 

Atsiprasau, kad tiek daug prirasiau. Esu nauja sio skurelio dalyve. ax.gif

Pritariu jai jau dalyvauji konkurse tai isdrysk ir savo veiduka parodyti, o ne tik ruba kuri devi ant saves. Nes kitu atveju galima tiesiog pakaba aprenti ir nufotografuoti.
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=14179 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 11 28, 21:39)
dainele,drysciau nesutikti,jog moterims,slepiancioms veidus, truksta pasitikejimo... greiciau tai nenoras buti atpazintai.

SYGYTA, jei nenori buti atpazinta - nedalyvauji konkurse. Viskas labai paprasta. As cia nei vienos dalyvaujanciso konkurse nepazistu. Is kai kuriu nuotrauku susidariau nuomone,kad CALIFORNIA GIRL yra lb stilinga. Bet nezinau, ar ji siame konkurse dalyvauja, nors cia pasisako.

Kiek man teko mokytis psichologijos, ten buvo destoma, kad veido slepimas vakaru kulturos krastuose reiskia nepasitikejima savimi. Taigi, slepiamame veide nematau jokio zvytejimo, ar zavesio, kurio taip buvo laukiame siame paskelbtame konkurse(pasiskaityk pirmas siokonkurso eilutes)
Sutikciau su nuotraukomis is nugaros ir slepiamu veidu tik tuoemt, jei gyvenciau tokioje kulturoje (pvz. arabu ar kai kuriose Afrikos krastuose), kuriuose religija ar tradicija to neleidzia.
Kiek suprantu LT moterus dar ne visos perejo i veida fotografuoti tikejima ar toki draudima reglamentuojama kultura?
Atsakyti
[quote=dainele,2007 11 28, 22:51]
SYGYTA, jei nenori buti atpazinta - nedalyvauji konkurse. Viskas labai paprasta. As cia nei vienos dalyvaujanciso konkurse nepazistu.

taip,ponia,kaip pasakysit pioneer.gif

o is tikro,taisykles to nereikalauja. o balsuot ar nebalsuot,cia asmeninis zmoniu reikalas
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 11 28, 22:50)

Neteisingai nuoroda nukopijuota, nes meta klaidą mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuomone kiekvienas gali issakyti, taigi nesipykit abiem po balioneli. 4u.gif 4u.gif
Kiekvienas nubalsuosim kaip mus atrodys geriausiai.
Atsakyti