Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai!

QUOTE(*Rita* @ 2007 11 23, 16:25)
kažko niekas neskuba dalyvauti g.gif

Tai palaukit ruošiasi dar visos bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 23, 18:29)
Tai palaukit ruošiasi dar visos  bigsmile.gif  cool.gif

gražinasi, kuria stilių ax.gif
Atsakyti
Nuotrauka tai gali atrast kokia,bet ka po ja rasyt g.gif Kokia ,,paslapti,,sugalvot g.gif Geriau butu be jokiu paaiskinimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2007 11 23, 19:39)
Nuotrauka tai gali atrast kokia,bet ka po ja rasyt g.gif Kokia ,,paslapti,,sugalvot g.gif Geriau butu be jokiu paaiskinimu unsure.gif

paslapciu neatskleidinek lotuliukas.gif
Atsakyti
O, man idėja gimė - dėvėtų drabužių parduotuvėj tik reikia apsilankyt laugh.gif , pigiai gali rast savo stilių, o ir laidynė labai reikalinga lotuliukas.gif

Tik nenukopijuokit mano idėjos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cecelia @ 2007 11 23, 20:48)
O, man idėja gimė - dėvėtų drabužių parduotuvėj tik reikia apsilankyt laugh.gif 

Tik žiūrėk ,kad iš foto to nesuprastume,nes tada negalėsi dalyvauti mirksiukas.gif
Atsakyti
super konkursas, labai idomu bus paziuret thumbup.gif laukiam styleivu is stiliaus ir aprangos forumo rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2007 11 23, 20:49)
Tik žiūrėk ,kad iš foto to nesuprastume,nes tada negalėsi dalyvauti  mirksiukas.gif

irnesakyk.gif kaip nors įsimakaluosiu į bendrą būrį tongue.gif , kad tik foto pavyktų ax.gif

QUOTE(Kelsey @ 2007 11 23, 20:52)
super konkursas, labai idomu bus paziuret thumbup.gif  laukiam styleivu is stiliaus ir aprangos forumo  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

Mačiau yra gerų fotografių SM, reikės kurią kviestis rolleyes.gif stiliui photo.gif biggrin.gif
Atsakyti
man irgi is pirmo karta nelabai aisku, ko cia tiksliai pageidaujama. Nuotraukos, kurioje atrodau stilingai - tikriausiai taip? Ir cia daugiau apie rubus kalbama (ne apie akiu seselius, manikiurus-pedekiurus pvz)? Lyg ir taip i remejus ziurint
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 11 23, 21:55)
paslapciu neatskleidinek lotuliukas.gif

As ju ir nezadu atskleist,tik nesuprantu,ka imanoma parasyt ....As be fantazijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 23, 21:38)
man irgi is pirmo karta nelabai aisku, ko cia tiksliai pageidaujama. Nuotraukos, kurioje atrodau stilingai - tikriausiai taip? Ir cia daugiau apie rubus kalbama (ne apie akiu seselius, manikiurus-pedekiurus pvz)? Lyg ir taip i remejus ziurint

nu man šis konkursas ir kažkoks neaiškus g.gif
paskelbtas nuo ryto, o dar nei vienos foto, kaip niekad unsure.gif

o tas stilinga - tai kiekvienai kitaip atrodo. prasidės tokie aptarinėjimai, kad nuotraukos keisis ir keisis irnesakyk.gif

dar klausimas moderatorei - ar nuotraukos su vaikais gali dalyvauti?
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 11 23, 23:15)
nu man šis konkursas ir kažkoks neaiškus  g.gif
paskelbtas nuo ryto, o dar nei vienos foto, kaip niekad  unsure.gif

o tas stilinga - tai kiekvienai kitaip atrodo. prasidės tokie aptarinėjimai, kad nuotraukos keisis ir keisis  irnesakyk.gif
dar klausimas moderatorei - ar nuotraukos su vaikais gali dalyvauti?

kad kiekvienai atrodo tai dar nieko - tas kazkaip suprantama. Siaip keista, kad tai FOTOkonkursas - o vertinsim toli grazu ne pacias foto, o zmones jose. nu bet ka darysi - jeigu reklama uzsako butent tokia firma. o aptarimai tai karsti nusimato...
Atsakyti