Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

As irgi du tokius pat atspalvius uzsisakiau smile.gif ir jau tureciau ne uz ilgo gauti, tai tikiuosiu vienas tiks dabar o kitas vasara smile.gif Be to su sviesesne galima sviesinti pvz paakius tai gal neteks nei vienos pardavineti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 12, 12:09)
As irgi du tokius pat atspalvius uzsisakiau smile.gif ir jau tureciau ne uz ilgo gauti, tai tikiuosiu vienas tiks dabar o kitas vasara smile.gif  Be to su sviesesne galima sviesinti pvz paakius tai gal neteks nei vienos pardavineti biggrin.gif

Su paakiais atsargiai, jei esi jaunutė, viskas OK, bet jei jau turi raukšlelių, jos išryškėja. Aš paakius specialiu maskuokliu dengiu arba drėkinančia krempudra. O visą veidą - mineralais.
Atsakyti
o mano pudra absoliuciai nieko nemaskuoja schmoll.gif pinigai i bala
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2008 01 12, 14:40)
o mano pudra absoliuciai nieko nemaskuoja schmoll.gif  pinigai i bala

Bare minerals? Gal per mažai dedi, arba šepetėlis netinkamas? Nes man puikiai maskuoja (tiek kapiliarus, tiek kokį spuogelį, jei atsiranda). Tose vietose, kur pamaskuoti reikia labiau, spec. šepetėliu atsargiai patapšnoju.
Atsakyti
Atkeliavo mano pudrytė clap.gif clap.gif clap.gif
Daug gerų atsiliepimų buvau prisiskaičius, ir tikrai tikėjausi, kad bus geras dalyas, bet kad ant tiek geras.... rolleyes.gif wub.gif
Nuostabiai dengiasi, paslepia visus odos trūkumus ir t.t.
Bitute32, tepiau su TBS didžiuoju teptuku, ir rezultatas puikus thumbup.gif
Tiesa, bandžiau vakarop, and ryte teptos krempudros (galima sakyt, jos jau nebebuvo irnesakyk.gif ) , galiu pasakyt, kad net rytais, šviežiai pasidarius makaižą, oda taip nuostabiai neatrodo wub.gif
Vienžo, įsimylėjau mineralinę pudrą wub.gif (kur dabar reiks dėl visus guerlain meteoritus, ir Collistar pudrą, kurios niekaip nepribaigiu g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DODA: 14 sausio 2008 - 19:28
QUOTE(DODA @ 2008 01 14, 20:28)
Atkeliavo mano pudrytė clap.gif clap.gif clap.gif
Daug gerų atsiliepimų buvau prisiskaičius, ir tikrai tikėjausi, kad bus geras dalyas, bet kad ant tiek geras....  rolleyes.gif  wub.gif
Nuostabiai dengiasi, paslepia visus odos trūkumus ir t.t.
Bitute32, tepiau su TBS didžiuoju teptuku, ir rezultatas puikus  thumbup.gif
Tiesa, bandžiau vakarop, and ryte teptos krempudros (galima sakyt, jos jau nebebuvo irnesakyk.gif ) , galiu pasakyt, kad net rytais, šviežiai pasidarius makaižą, oda taip nuostabiai neatrodo  wub.gif
Vienžo, įsimylėjau mineralinę pudrą  wub.gif  (kur dabar reiks dėl visus guerlain meteoritus, ir Collistar pudrą, kurios niekaip nepribaigiu  g.gif )

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dabar dar nekantriau laukiu savosios wub.gif

O spalvyte kokia emei? gerai pataikei?
Atsakyti
Man irgi įdomu, kokią spalvą ėmėt ir kokia maždaug ji natūroj 4u.gif?
Atsakyti
Spalvą ėmiau pačią šviesiausią - Fair. Ir pataikiau thumbup.gif
Dabar galvoju, kad gal reiktų ir kokią tamsesnę paimti...a la veido įrėminimui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DODA: 14 sausio 2008 - 21:37
jo,ir pasakykit,ką emėt - tik pudrą,ar visą rinkinį pradedantiesiems? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 01 14, 21:37)
jo,ir pasakykit,ką emėt - tik pudrą,ar visą rinkinį pradedantiesiems?  blush2.gif

Ėmiau tik pudrytę 4u.gif bet jau labai noriu dar is šešėlių ir t.t.. Žodžiu - užsikrėčiau mineralais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 14, 22:36)
Spalvą ėmiau pačią šviesiausią - Fair. Ir pataikiau  thumbup.gif
Dabar galvoju, kad gal reiktų ir kokią tamsesnę paimti...a la veido įrėminimui  rolleyes.gif

o tavo oda labai šviesi? sėdžiu dabar ir nežinau,kokios man reikėtų doh.gif pagal nuotraukas,tai turėčiau medium imti,bet ar nebus per tamsi? g.gif
ir ką man čia dar rodo,tipo "must-have produkts for your shade": complexion boosters , complexion finishers , complexion radiances, nighttime treatments blink.gif čia,atseit,patariama prie pudros įsigyti? ar reikia viso komplekto,kad atrodytų kaip priklauso? doh.gif paaiškinkit tundrai,aš vokiečių mokinausi ,angliškai per mažai suprantu doh.gif
medium

Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 01 14, 22:50)
o tavo oda labai šviesi? sėdžiu dabar ir nežinau,kokios man reikėtų  doh.gif pagal nuotraukas,tai turėčiau medium imti,bet ar nebus per tamsi? g.gif
ir ką man čia dar rodo,tipo "must-have produkts for your shade": complexion boosters , complexion finishers , complexion radiances, nighttime treatments  blink.gif čia,atseit,patariama prie pudros įsigyti? ar reikia viso komplekto,kad atrodytų kaip priklauso?  doh.gif  paaiškinkit tundrai,aš vokiečių mokinausi ,angliškai per mažai suprantu  doh.gif
medium

Nebūtinai viską imti. Aš kolkas tik pudrą turiu, skaistalus iš Bodyshop naudoju. Čia tiesiog reklama, kad daugiau pirktum....wink.gif
Atsakyti