As irgi du tokius pat atspalvius uzsisakiau ir jau tureciau ne uz ilgo gauti, tai tikiuosiu vienas tiks dabar o kitas vasara Be to su sviesesne galima sviesinti pvz paakius tai gal neteks nei vienos pardavineti
QUOTE(EVY @ 2008 01 12, 12:09)
As irgi du tokius pat atspalvius uzsisakiau ir jau tureciau ne uz ilgo gauti, tai tikiuosiu vienas tiks dabar o kitas vasara Be to su sviesesne galima sviesinti pvz paakius tai gal neteks nei vienos pardavineti
Su paakiais atsargiai, jei esi jaunutė, viskas OK, bet jei jau turi raukšlelių, jos išryškėja. Aš paakius specialiu maskuokliu dengiu arba drėkinančia krempudra. O visą veidą - mineralais.
o mano pudra absoliuciai nieko nemaskuoja pinigai i bala
QUOTE(sygyta @ 2008 01 12, 14:40)
o mano pudra absoliuciai nieko nemaskuoja pinigai i bala
Bare minerals? Gal per mažai dedi, arba šepetėlis netinkamas? Nes man puikiai maskuoja (tiek kapiliarus, tiek kokį spuogelį, jei atsiranda). Tose vietose, kur pamaskuoti reikia labiau, spec. šepetėliu atsargiai patapšnoju.
Atkeliavo mano pudrytė
Daug gerų atsiliepimų buvau prisiskaičius, ir tikrai tikėjausi, kad bus geras dalyas, bet kad ant tiek geras....
Nuostabiai dengiasi, paslepia visus odos trūkumus ir t.t.
Bitute32, tepiau su TBS didžiuoju teptuku, ir rezultatas puikus
Tiesa, bandžiau vakarop, and ryte teptos krempudros (galima sakyt, jos jau nebebuvo ) , galiu pasakyt, kad net rytais, šviežiai pasidarius makaižą, oda taip nuostabiai neatrodo
Vienžo, įsimylėjau mineralinę pudrą (kur dabar reiks dėl visus guerlain meteoritus, ir Collistar pudrą, kurios niekaip nepribaigiu )
Daug gerų atsiliepimų buvau prisiskaičius, ir tikrai tikėjausi, kad bus geras dalyas, bet kad ant tiek geras....
Tiesa, bandžiau vakarop, and ryte teptos krempudros (galima sakyt, jos jau nebebuvo ) , galiu pasakyt, kad net rytais, šviežiai pasidarius makaižą, oda taip nuostabiai neatrodo
Vienžo, įsimylėjau mineralinę pudrą (kur dabar reiks dėl visus guerlain meteoritus, ir Collistar pudrą, kurios niekaip nepribaigiu )
QUOTE(DODA @ 2008 01 14, 20:28)
Atkeliavo mano pudrytė
Dabar dar nekantriau laukiu savosios
O spalvyte kokia emei? gerai pataikei?
Man irgi įdomu, kokią spalvą ėmėt ir kokia maždaug ji natūroj ?
jo,ir pasakykit,ką emėt - tik pudrą,ar visą rinkinį pradedantiesiems?
QUOTE(Larissa @ 2008 01 14, 21:37)
jo,ir pasakykit,ką emėt - tik pudrą,ar visą rinkinį pradedantiesiems?
Ėmiau tik pudrytę bet jau labai noriu dar is šešėlių ir t.t.. Žodžiu - užsikrėčiau mineralais
QUOTE(DODA @ 2008 01 14, 22:36)
Spalvą ėmiau pačią šviesiausią - Fair. Ir pataikiau
Dabar galvoju, kad gal reiktų ir kokią tamsesnę paimti...a la veido įrėminimui
Dabar galvoju, kad gal reiktų ir kokią tamsesnę paimti...a la veido įrėminimui
o tavo oda labai šviesi? sėdžiu dabar ir nežinau,kokios man reikėtų pagal nuotraukas,tai turėčiau medium imti,bet ar nebus per tamsi?
ir ką man čia dar rodo,tipo "must-have produkts for your shade": complexion boosters , complexion finishers , complexion radiances, nighttime treatments čia,atseit,patariama prie pudros įsigyti? ar reikia viso komplekto,kad atrodytų kaip priklauso? paaiškinkit tundrai,aš vokiečių mokinausi ,angliškai per mažai suprantu
medium
QUOTE(Larissa @ 2008 01 14, 22:50)
o tavo oda labai šviesi? sėdžiu dabar ir nežinau,kokios man reikėtų pagal nuotraukas,tai turėčiau medium imti,bet ar nebus per tamsi?
ir ką man čia dar rodo,tipo "must-have produkts for your shade": complexion boosters , complexion finishers , complexion radiances, nighttime treatments čia,atseit,patariama prie pudros įsigyti? ar reikia viso komplekto,kad atrodytų kaip priklauso? paaiškinkit tundrai,aš vokiečių mokinausi ,angliškai per mažai suprantu
medium
medium
Nebūtinai viską imti. Aš kolkas tik pudrą turiu, skaistalus iš Bodyshop naudoju. Čia tiesiog reklama, kad daugiau pirktum....