Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(Endendu @ 2008 01 08, 15:58)
Turiu Medium. Labai patinka. Aš tokia gan šviesiaodė, tik veidas truputį į rausvumą, tai tinka beveik idealiai. Ir šiaip labai patinka. Malonus pojūtis ant odos, laikosi visą dieną. Dabar dar Starter kit'ą užsisakiau Medium/Medium Beige, kad gauti teptukus ir kitų priemonių pabandyti.

tai gal ir man tada reikėtų Medium/Medium Beige užsakyti g.gif nes aš irgi šviesiaodė,bet ne visiškai balta ...įdomu,kokia to rinkinio kaina su siuntimu į Lietuvą g.gif kažkaip iš JAV nieko dar neteko užsakyti,tai gal kas pasidalins informacija blush2.gif
Atsakyti
tada dar vienas durnas klausimėlis doh.gif : ar tas rinkinys labai miniatiurinis g.gif ant kiek maždaug užtenka,jei nauduotis kasdien ? g.gif gal iškart reiktų ir normalaus dydžio pudrą prigriebti..ale bijau su spalva prašauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 01 09, 00:00)
tada dar vienas durnas klausimėlis  doh.gif : ar tas rinkinys labai miniatiurinis  g.gif ant kiek maždaug užtenka,jei nauduotis kasdien ? g.gif gal iškart reiktų ir normalaus dydžio pudrą prigriebti..ale bijau su spalva prašauti  doh.gif

Aš to rinkinio dar tik laukiu, iš pradžių vien pudrą užsisakiau. Jame kiekiai žymiai mažesni (pagrindinės pudros po 2g dviejų spalvų, o vien pudrą perkant - 9g). Bet jinai taupiai naudojasi.
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 08, 18:33)

pigiau, bet siuncia tik i US. O tarpininkai man neaktualu, nes pati esu ne Lt. Va sitie siuncia ir i Lt atrodo, http://www.beautybri...escentuals.html bet kad mazas pasirinkimas, nera pudru, tik kazkokie seseliai ar kas ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2008 01 08, 19:18)
http://www.lookfanta...bare-escentuals
as is cia uzsisakiau, siuntimas kainuoja, kitaip nei is braskiu, bet braskese nera butent situ pudru  verysad.gif

o cia i lietuva siuncia ar tik per tarpininkus? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 01 09, 09:02)
o cia i lietuva siuncia ar tik per tarpininkus? g.gif  4u.gif

Siunčia ir tiesiogiai į Lietuvą.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 01 09, 01:11)
Aš to rinkinio dar tik laukiu, iš pradžių vien pudrą užsisakiau. Jame kiekiai žymiai mažesni (pagrindinės pudros po 2g dviejų spalvų, o vien pudrą perkant - 9g). Bet jinai taupiai naudojasi.

tai aš dabar vis galvoju,kas geriau - tą rinkinį imti,ar vien pudrą g.gif dėl atspalvio,tai egipto žemės turiu...
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 01 09, 13:40)
tai aš dabar vis galvoju,kas geriau - tą rinkinį imti,ar vien pudrą  g.gif dėl atspalvio,tai egipto žemės turiu...

Aš siūlyčiau pradžiai pudrą, kad įsitikint ar Tavo odai tinka, ar patinka...O rinkinį galėsi ir vėliau. Tik šepetėlį reikia turėti jai.
Atsakyti
na prisipazinsiu merginos, lb tingejau skaityti visas zinutes sitoj temoj blush2.gif , todel tiesiai paklausiu, ar kuri esat bandziusi Sheer Cover Mineral foundation. Jie, kiek zinau, kartu su Bare Minerals, yra pagrindiniai mineraliniu pudru gamintojai JAV, todel idomu butu palyginti (domina viskas-tekstura, kaip tolygiai pasidengia, ar alergizuoja, spalvu pasirinkimas, kaina ir t.t.). Jei kurios esate naudojusios, labai prasom pasisakyti. Nes jau taip gundausi nusipirkti, tik va sprendziu dilema tarp siu dvieju gamintoju. O apie Bare Minerals jau cia pasiskaiciau jusu atsiliepimu, atrodo, tikrai liuks dalykelis. Kai issiaiskinsiu kiekvienos is ju privalumus, teks prasyt vyro, kad kazkuria parveztu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(joliba @ 2008 01 10, 14:01)
na prisipazinsiu merginos, lb tingejau skaityti visas zinutes sitoj temoj  blush2.gif , todel tiesiai paklausiu, ar kuri esat bandziusi Sheer Cover Mineral foundation. Jie, kiek zinau, kartu su Bare Minerals, yra pagrindiniai mineraliniu pudru gamintojai JAV, todel idomu butu palyginti (domina viskas-tekstura, kaip tolygiai pasidengia, ar alergizuoja, spalvu pasirinkimas, kaina ir t.t.). Jei kurios esate naudojusios, labai prasom pasisakyti. Nes jau taip gundausi nusipirkti, tik va sprendziu dilema tarp siu dvieju gamintoju. O apie Bare Minerals jau cia pasiskaiciau jusu atsiliepimu, atrodo, tikrai liuks dalykelis. Kai issiaiskinsiu kiekvienos is ju privalumus, teks prasyt vyro, kad kazkuria parveztu. biggrin.gif

Sheer Cover pudroje yra daugiau sudetiniu daliu,ji labiau alergizuoja,todel zymiai pigesne.Cia,Jav ji populiari,bet ne tiek kiek Bare Minerals.Nors pastaroji brangesne,bet kokybe tris kart geresne thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 01 10, 22:11)
Sheer Cover pudroje yra daugiau sudetiniu daliu,ji labiau alergizuoja,todel zymiai pigesne.Cia,Jav ji populiari,bet ne tiek kiek Bare Minerals.Nors pastaroji brangesne,bet kokybe tris kart geresne thumbup.gif

oi koks didelis tau dekui uz info 4u.gif biggrin.gif . Padejai man greit apsisprest, dabar jau tikrai prasysiu brangiojo tos Bare Minerals, tik dabar klausimas del spalvos pasirinkimo iskilo-jei as sviesiaode, o vasara neblogai idegu, idomu, koks atspalvis geriausiai tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(joliba @ 2008 01 11, 01:11)
oi koks didelis tau dekui uz info 4u.gif  biggrin.gif . Padejai man greit apsisprest, dabar jau tikrai prasysiu brangiojo tos Bare Minerals, tik dabar klausimas del spalvos pasirinkimo iskilo-jei as sviesiaode, o vasara neblogai idegu, idomu, koks atspalvis geriausiai tiktu g.gif

Na, vasarai ir žiemai to pačio atspalvio vistiek negalėsi naudoti, jei žiemą nesisoliariumini.
Atsakyti