Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

Sveikutes 4u.gif Jau ziuriu kiek prikalbeje thumbup.gif as vis dar pudros nepirkau, bet jau labai noriu. Galutiniam apsisprendimui labai reiketu ismananciu nuomones ax.gif

Gal galetumet uzsukti i si puslapiuka http://www.bellapierre.com/
ir uzmesti aki. As noriu pirkti butent sia pudra. Pas mus UK didziuosiuose prekybos centruose konsultatntes pardavineja. Isdazo, paaiskina kaip paciai pasidazyt. Jau man ir atspalviu parinko. Belieka nueiti ir nusipirkti. Bet jus cia sakot, kad yra tik vienintele tikra. Bukit gerutes, patarkit ir del sitos, ka? ax.gif bigsmile.gif

Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 06, 12:53)
FOJE > dar nebandziau ,mano pudryte issius gal pirmadieni is USA i LT smile.gif

Taip jau laukiu biggrin.gif  idomu ar greitai ji per atlanta atkeliaus smile.gif

Per savaite tikrai atkeliaus smile.gif O ar rinkini uzsisakei ar tik pudra?
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 01 06, 12:58)
Sveikutes 4u.gif  Jau ziuriu kiek prikalbeje thumbup.gif  as vis dar pudros nepirkau, bet jau labai noriu. Galutiniam apsisprendimui labai reiketu ismananciu nuomones ax.gif

Gal galetumet uzsukti i si puslapiuka http://www.bellapierre.com/
ir uzmesti aki. As noriu pirkti butent sia pudra. Pas mus UK didziuosiuose prekybos centruose konsultatntes pardavineja. Isdazo, paaiskina kaip paciai pasidazyt. Jau man ir atspalviu parinko. Belieka nueiti ir nusipirkti. Bet jus cia sakot, kad yra tik vienintele tikra. Bukit gerutes, patarkit ir del sitos, ka? ax.gif  bigsmile.gif

Buciau labai dekinga 4u.gif

Tikrai niekada negirdejau,bet man pasitikejimo ji nesukelia schmoll.gif Eilinis plagiatas.Va idedu sarasa ingredientu,kurie naudojami ivairiose mineralinese pudrose.Kaip matot BE naudoja tik 3-4 ingredientus,o paziurekit kiek kitos tipo "mineralines"pudros turi priemaisu:
http://reviews.ebay....000000001833019
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foje: 06 sausio 2008 - 21:45
QUOTE(foje @ 2008 01 06, 23:33)
Tikrai niekada negirdejau,bet man pasitikejimo ji nesukelia schmoll.gif Eilinis plagiatas.Va idedu sarasa ingredientu,kurie naudojami ivairiose mineralinese pudrose.Kaip matot BE naudoja tik 3-4 ingredientus,o paziurekit kiek kitos tipo "mineralines"pudros turi priemaisu:
http://reviews.ebay....000000001833019

Labai aciu uz nuoroda 4u.gif Palyginau ingridientus, tai man i Bellapiere puse svarstykles krypsta del to, kad ji turi tik viena papildoma ingridienta - cinka, kuris laaaaabai reikaligas odai, o Bare Minerals jo neturi.
Tikrai labai aciu uz info. Begsiu pirkt 4u.gif
Atsakyti
FOJE> Uzsakiau dvi pudrytes tas normalaus dydzio Medium Beige (light to medium skin/ golden ir Light (light skin/ golden undertones)
ir ta Full Coverage Kabuki Brush teptuka smile.gif Jai labai patiks ( kuom neabejoju) Tai reiks dar uzsakyti,kad kai baigsis iskart kita tureciau biggrin.gif
Gal tada dar apie naktine pagalvosiu ar dar is ten apie ka biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kurios jau naudojate BE mineraline pudra, pasidalinkite
patirtim, kokius sepetukus jai tepti naudojate, labai prašau
blush2.gif wub.gif
Atsakyti
na,gundausi ir aš doh.gif bet kaip geriau: rinkinį ar atskirai pudrą su teptuku g.gif dar dėl atspalvio: ar ta light labai balta? aš neįdegusi,bet ar ne busiu visai kaip lavonas g.gif ar jei ką,galėsiu egipto žemės ant viršaus "užmesti"...
ir dar klausimėlis: per ką jus užsakot tą pudrą? per tarpininkus ar tiesiogiai?
Atsakyti
Tai as irgi spalvas rinkausi savo nuoziura o jai ka tamsinsiu su egipto zeme smile.gif
Uzsakiau per tarpininke Luka274.
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 07, 01:18)
Merginos, kurios jau naudojate BE mineraline pudra, pasidalinkite
patirtim, kokius sepetukus jai tepti naudojate, labai prašau
  blush2.gif  wub.gif

Naudoju tos pacios firmos "flawless application brush"arba"full coverage kabuki,o paakiams ir aplink nosi"maximum coverage concealer brush" 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Larissa @ 2008 01 07, 04:38)
na,gundausi ir aš  doh.gif bet kaip geriau: rinkinį ar atskirai pudrą su teptuku  g.gif dar dėl atspalvio: ar ta light labai balta? aš neįdegusi,bet ar ne busiu visai kaip lavonas  g.gif ar jei ką,galėsiu egipto žemės ant viršaus "užmesti"...
ir dar klausimėlis: per ką jus užsakot tą pudrą? per tarpininkus ar tiesiogiai?

Labiau apsimoka rinkini thumbup.gif O tu baltaode?Jei taip,tai siulyciau light,bet jei nors siek tiek linkusi idegti,tai medium.Jei uzsisakytum light rinkini,tai ten ieina tokia "all over face colour",jis kaip bronzeris,tai jei butu per sviesi,uzdetum jo ir viskas patamsetu smile.gif Bandau pradeti ja prekiauti,bet kazkodel nepatvirtina temos intern.parduotuvese schmoll.gif
Atsakyti
Va, ką reiškia gera reklama - užsisakiau ir aš tą "Bare Escentuals" biggrin.gif. Tik įdomu, ar realiai labai skiriasi Medium Beige nuo Medium g.gif? Gal kas turėjot ir vieną, ir kitą mirksiukas.gif?
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2008 01 07, 13:26)
Va, ką reiškia gera reklama - užsisakiau ir aš tą "Bare Escentuals"  biggrin.gif. Tik įdomu, ar realiai labai skiriasi Medium Beige nuo Medium  g.gif? Gal kas turėjot ir vieną, ir kitą  mirksiukas.gif?

Turejau abi smile.gif Medium siek tiek sviesesne uz medium beige,bet labai nedaug:)
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2008 01 08, 01:11)
as irgi reklamos auka  doh.gif Uzsisakiau Medium, tikiuosi tiks

Turiu Medium. Labai patinka. Aš tokia gan šviesiaodė, tik veidas truputį į rausvumą, tai tinka beveik idealiai. Ir šiaip labai patinka. Malonus pojūtis ant odos, laikosi visą dieną. Dabar dar Starter kit'ą užsisakiau Medium/Medium Beige, kad gauti teptukus ir kitų priemonių pabandyti.
Atsakyti