Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

skaitau ir gundausi... bigsmile.gif

QUOTE(foje @ 2007 12 18, 20:30)
Mano oda tokia gelsvo atspalvio,prie tamsesniu.As perku medium beige atspalvi.Bet nezinau ar zinai,kad sia pudra reikia butinai tepti su sios firmos sepeteliais,nes jie tolygiai paskirsto tuos mineralus.Pradziai as pirkau visa rinkini,ten ir dvd ieina,kur viska aiskiai parodo.Va sita rinkini.Tikrai negaliu atsidziaugti,tai man atradimas kazkoks!
http://www.sephora.c...tegoryId=C16490

foje, kiek suprantu starter kit'as buna triju spalvu. Gal prisimeni, kuri tu turejai? As tokia is sviesiaodziu strazdanotu. Jauciu man to sviesiojo reikia g.gif
Atsakyti
O idomu starter kit turi tokios pat talpos tas pudrytes kaip perkant atskirai? ir ko gero sepeciai tokie pat dydzio? nes rinkiniuos buna pamazintos versijos sepeciu g.gif
Atsakyti
Siandien Sephoroj paklausiau ar turi kokia mineraline pudryte, tai pas mus Bare Essentuals nera, bet pasiule is Fusion Beauty pudra Glow Fusion, ji pagrinde mineraline pudra. Gal kas bandet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 12 30, 00:38)
O idomu starter kit turi tokios pat talpos tas pudrytes kaip perkant atskirai? ir ko gero sepeciai tokie pat dydzio? nes rinkiniuos buna pamazintos versijos sepeciu  g.gif

Sepeciai tai toki patys, o pudrytes tai mazasnes. jei po viena perki, tai 9g buna, o jei kite, tai po 2g.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 28, 18:22)
skaitau ir gundausi... bigsmile.gif
foje, kiek suprantu starter kit'as buna triju spalvu. Gal prisimeni, kuri tu turejai? As tokia is sviesiaodziu strazdanotu. Jauciu man to sviesiojo reikia g.gif

As turejau medium.Jei nori atrodyti siek tiek rudesne,tai patarciau medium pirkti,bet jei ne,tai imk ta sviesiausia-light. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(anomiSS @ 2007 12 29, 16:55)
Siandien Sephoroj paklausiau ar turi kokia mineraline pudryte, tai pas mus Bare Essentuals nera, bet pasiule is Fusion Beauty pudra Glow Fusion, ji pagrinde mineraline pudra. Gal kas bandet?  g.gif

Negirdeta,nematyta,reiks pasidometi g.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 12 30, 03:41)
As turejau medium.Jei nori atrodyti siek tiek rudesne,tai patarciau medium pirkti,bet jei ne,tai imk ta sviesiausia-light. 4u.gif

turbut rinksiuos sviesiausia - nemyli manes saule ir as jos ne, tai keistai atrodyciau, jei rankos, kojos baltos, o veidas tamsesnis g.gif biggrin.gif Aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri matėte pirkti ar bandėte IsaDora mineralinę pudrą, beje ir
šepetukas jai tepti yra, na nemačiau pas mus pirkti lygtai, gal prasžiopsojau ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 04 sausio 2008 - 11:30
QUOTE(foje @ 2007 12 24, 23:30)
Na taip,naktine,"Bare Escentuals"firmos.Vadinasi "rare minerals night treatment".Buna bespalve arba su atspalviais.As turiu medium atspalvi.Na ji kaip naktinis gydymas odai-daro labai daug ka.Jei angliskai skaitot tai va cia viskas aprasyta
http://www.ulta.com/...t...&navCount=1

Aprasymas thumbup.gif O realiai kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 04, 08:53)
Aprasymas  thumbup.gif O realiai kokie ispudziai?

Mano oda sausa,jautri,kartais net demem raudonom ismeto,ypac ziema.Nusipirkau sia naktine pudra,nes esu "Bare Escentuals"fane.Labai patinka ju dienines pudros irt.tPries dedant naktine pudra pasitepu naktiniu kremu,palaukiu kol susigers,tada tik pudruoju.Ryte oda buna sviezia,lygi.Vienintelis minusas-nepatinka ta kempinele su kuria reikia tepti schmoll.gif ,kazkaip nelabai ta pudra per ja byra,todel kuo puikiausiai naudoju ja su tos pacios firmos sepeteliu thumbup.gif
Atsakyti
Gundo mane jau ta naktine pudra ,paskutiniu laiku ir pas mane kazkokiu rausvu sausu plemyciu atsiranda ir siaip kazkokia pajautrejus odo,gal padetu g.gif
O ta pudra su spalva neistepa patalynes kazi?
Atsakyti
o gal esat kuri isbanzius Borghese mineraline pudra (ar siaip ka nors)? Braskese siuo metu mineraliniu pudru pasirinkimas tik Borghese ir Laura Mercier, vienodai man nieko nesakantys firmu pav. g.gif http://eu.strawberry...px?ProdId=36458
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 05, 01:45)
Gundo mane jau ta naktine pudra ,paskutiniu laiku ir pas mane kazkokiu rausvu sausu plemyciu atsiranda ir siaip kazkokia pajautrejus odo,gal padetu g.gif
O ta pudra su spalva neistepa patalynes kazi?

Ne,netepa.As turiu medium atspalvi.Ju buna ir bespalviu smile.gif smile.gifO dienine ar jau isbandei?
Papildyta:
QUOTE(Joa @ 2008 01 05, 10:50)
o gal esat kuri isbanzius Borghese mineraline pudra (ar siaip ka nors)? Braskese siuo metu mineraliniu pudru pasirinkimas tik Borghese ir Laura Mercier, vienodai man nieko nesakantys firmu pav. g.gif http://eu.strawberry...px?ProdId=36458

Dar karta pasikartosiu:Bare Escentuals yra vienintele TIKRA mineraline pudra,kurios sudetyje yra tik keturi ingredientai,kurie visiskai nedirgina odos.Visos kitos firmos tik bando juos megdzioti,bet deja nesekmingai,nes prideda daug visokio slamsto,kurio Bare Escentuals nenaudoja.Pvz talko,kvapu,parabenu,kurie uzkemsa ir dirgina oda schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foje: 06 sausio 2008 - 19:40