Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(busima_mama @ 2007 12 22, 13:33)
Mano veido odyte linkus sauseti, tai pudros nelabai galiu det. Bet gundziausi ta Loreal pudryte, tai Sarmoj buvau uzejus pabandyt kaip reaguos odyte i ja-uztepe ant viso veido konsultante,tai kokias 5valandas su ja buvau ir viskas labai gerai  thumbup.gif Parastai nuo biriu ir kompaktiniu pudru po kokios valandos pradedavo serpetot oda. Dabar paskaiciau apie sita nauja jusu aptarinejama pudryte ir jos uzsimaniau, bt turbut palauksiu kol i uzsieni vaziuosim pavasari ir ten nusipikrsiu, o dabar jei ka pirksiu Lorealio.  ax.gif

Mano oda yra irgi labai sausa ir dar plius jautri.Sausos pudros man niekas netikdavo,bet "Bare Escentuals" thumbup.gif
Atsakyti
merginos, as pasiskaiciau dabar kaip reikia naudoti ta pudryte ant ipakavimo ir raso,jog po kiekvieno naudojimo reikia isplauti ta kempinele,kuri yra itaisyta ant buteliuko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 12 23, 05:47)
merginos, as pasiskaiciau dabar kaip reikia naudoti ta pudryte ant ipakavimo ir raso,jog po kiekvieno naudojimo reikia isplauti ta kempinele,kuri yra itaisyta ant buteliuko blink.gif

Tu apie kuria kalbi?Ta naktine,"Rare minerals"?
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 12 23, 18:12)

ne .dienine. kazkokia prigriebiau uz 10 svaru pabandyti. nuotraukos nerandu inete. tai bene as ta kempinele kasdien plovinesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 12 23, 19:12)

Naktine pudra? g.gif Ka ji daro?
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 12 23, 10:18)
Naktine pudra?  g.gif  Ka ji daro?

Na taip,naktine,"Bare Escentuals"firmos.Vadinasi "rare minerals night treatment".Buna bespalve arba su atspalviais.As turiu medium atspalvi.Na ji kaip naktinis gydymas odai-daro labai daug ka.Jei angliskai skaitot tai va cia viskas aprasyta
http://www.ulta.com/...t...&navCount=1
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 12 24, 22:30)
Na taip,naktine,"Bare Escentuals"firmos.Vadinasi "rare minerals night treatment".Buna bespalve arba su atspalviais.As turiu medium atspalvi.Na ji kaip naktinis gydymas odai-daro labai daug ka.Jei angliskai skaitot tai va cia viskas aprasyta
http://www.ulta.com/...t...&navCount=1

foje,manosios lygiai toks pat ipakavimas. kaip tu ja tepi? nes man ji per niekur nebyra,na tik nezymiai dumiukus isleidzia blush2.gif . plius dar ta kempinele,ar parasyta,kad plauti reikia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 12 25, 12:36)
foje,manosios lygiai toks pat ipakavimas. kaip tu ja tepi? nes man ji per niekur nebyra,na tik nezymiai dumiukus isleidzia blush2.gif . plius dar ta kempinele,ar parasyta,kad plauti reikia? blink.gif

Na taip,su ta kempinele ir man pradzioj nelabai sekesi:(Reikia pasukti i pozicija "open"ir tada pora kartu pakratyti,o po to sukamais judesiais tepti.Bet tiesa pasakius as daznai nuimu ta dangteli su kempinele ir tepu sepetuku(tos pacios firmos)O jei ipakavimas toks pats,tai reiskia nusipirkai naktine,nes tikrai nemaciau dienines su kempinele g.gif
Atsakyti
Na dabar laužau galvą, kurį šepetėlį pirkti ar Kabuki ar Kabuki handy doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 12 27, 11:25)

as ir galvoju kuri geriau... patarkite, kas naudojate. kuris patogesnis?
ar ilgam uztenka to indelio pudros?
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 12 27, 04:56)
Na taip,su ta kempinele ir man pradzioj nelabai sekesi:(Reikia pasukti i pozicija "open"ir tada pora kartu pakratyti,o po to sukamais judesiais tepti.Bet tiesa pasakius as daznai nuimu ta dangteli su kempinele ir tepu sepetuku(tos pacios firmos)O jei ipakavimas toks pats,tai reiskia nusipirkai naktine,nes tikrai nemaciau dienines su kempinele g.gif

bet pas mane kita firma.tik ipakavimas toks., nea tikrai dienine. tepsiu ir as su sepeteliu nes pro ta kempinele man nieko gero nesigauna
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 12 27, 02:25)

Full coverage kabuki thumbup.gif
Atsakyti