Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(EVY @ 2007 12 21, 01:24)
Neuzsakiau....siaip turiu didziuli profesonaliu teptuku rinkini ir siaip keleta manau tiksianciu siai pudrytei g.gif  Nors gal dar man uzsakymo nepadare...gal dar nevelu uzsakyti...nors kaip apziurejau foto to sepetuko manau kazkuris turetu tikrai tikti flirt.gif

Zinok siulyciau uzsisakyti butent sios firmos,nes tikrai yra skirtumas,jei tepsi su kitu,nors ir profesionaliu smile.gif
Atsakyti
O kuom tas teptukas toks ipatingas? smile.gif
Atsakyti
foje, o koki tu sepetuka turejai omeny??? g.gif
Atsakyti
Va cia ju visi teptukai,kazi kuris is storu cia geriausias tai pudrai g.gif
http://www.sephora.c...u...80&view=all
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2007 12 21, 20:41)

Kaip suprantu, tai tas pats pirmas - Kabuki smile.gif
Atsakyti
Aga, ko gero tas Kabuki, labai jau simpatiškas, vis braškėse matau jis atsiranda ir labai greitai dingsta iš prekybos, nes ko gero labai gerulis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2007 12 21, 12:41)

As naudoju tuos du pirmus.Tas storas kabuki yra full coverage,t.y pilnai padengia veida,tas antras ne taip gerai padengia,nors man asmeniskai jis patogesnis:)Jeigu pirksit rinkini,tai jame viskas ieina,net ir dvd kaip teisingai ja tepti ant veido.
Papildyta:
QUOTE(DODA @ 2007 12 22, 10:04)
jau galvojau siųstis, bet kosmetinių šepetėlių temoj su mergaitėm pasitariau, ir nusprendžiau, kad prieš tai su TBS šepetėliu pabandysiu  ax.gif
tikrai  bigsmile.gif  būtų labai įdomu  blush2.gif

Tikrai nepatarciau bandyti su kitos firmos sepeteliu,gausis visai ne tas.Sia pudra naudoju jau keli metai,tie sepeteliai yra pritaikyti butent tiems mineralams tolygiai pasiskirstyti ant odos.
Atsakyti
Foje o kas teni ta rinkinuka ieina ? Nelabai suprantu kas yra tame baltame flakonelyje ir dar kas tose kitose indeliuose mirksiukas.gif

ai jau supratau,ten skystis sepeteliams plauti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 22 gruodžio 2007 - 18:52
QUOTE(EVY @ 2007 12 22, 10:45)
Foje o kas teni ta rinkinuka ieina ? Nelabai suprantu kas yra tame baltame flakonelyje ir dar kas tose kitose indeliuose mirksiukas.gif

ai jau supratau,ten skystis sepeteliams plauti doh.gif  biggrin.gif

Deja ten ne skystis sepeteliams plauti,ten toks drekiklis su vitaminais,kuris tepasi pries pudra,bet as pirkau kitoj parduotuvej,tad pas mane rinkinyje jo nebuvo.O i rinkini ieina dvi pudros,uztvirtinimas pudrai-"mineral veil",bronzeris ,skaistalai ir trys sepeteliai.Va sita as turiu:
http://public.fotki....i/rinkinys.html
Papildyta:
QUOTE(DODA @ 2007 12 22, 10:25)
nu va  doh.gif visai pasimečiau  doh.gif  o jau tikėjausi pinigėlių pataupyti  ax.gif

Mineraline pudra yra visai kitokios konscistencijos nei kt birios pudros,o tie sepeteliai yra spec.pritaikyti,kad ji tolygiai pasiskirstytu,net yra taisykles kaip ja teisingai tepti.I rinkini ieina dvd,kuriame viskas parodoma ir paaiskinama.Bet jei ne rinkini uzsisakinejat,tai e-bay tie dvd po 1 $ parsidavineja.
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 12 22, 23:16)

Aciu 4u.gif Bet Tu ir idegus, kaip matau. O maskuoja kazka ta pudra pati? g.gif
Atsakyti
Mano veido odyte linkus sauseti, tai pudros nelabai galiu det. Bet gundziausi ta Loreal pudryte, tai Sarmoj buvau uzejus pabandyt kaip reaguos odyte i ja-uztepe ant viso veido konsultante,tai kokias 5valandas su ja buvau ir viskas labai gerai thumbup.gif Parastai nuo biriu ir kompaktiniu pudru po kokios valandos pradedavo serpetot oda. Dabar paskaiciau apie sita nauja jusu aptarinejama pudryte ir jos uzsimaniau, bt turbut palauksiu kol i uzsieni vaziuosim pavasari ir ten nusipikrsiu, o dabar jei ka pirksiu Lorealio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 12 22, 13:32)
Aciu  4u.gif  Bet Tu ir idegus, kaip matau. O maskuoja kazka ta pudra pati?  g.gif

Kad zinok neesu labai idegus,siaip esu tamsesnes odos.O del maskavimo g.gif Yra toks spec sepetelis uzmaskuoti spuogelius ar tamsius paakius,tas pats maziausias.Jei dedu 2-3 sluoksnius tos pudros tai man viskas uzsimaskuoja biggrin.gif
Atsakyti