Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(EVY @ 2008 02 05, 21:24)
Kogero lotuliukas.gif ,kaip tik siandien buvau akropolyje,apejau keleta kosmetikos parduotuviu ir maciau sia pudra....kadangi apie ja ne kaip galvojau, tai net kainos nepaziurejau ir net ant rankos nepatepiau o dabar idomu pasidare biggrin.gif

skaiciau as sudeti, tai talko nera tikrai, pagrindines sudeties dalys panasios kaip ir bare escentuals, bet dar priedu visokiu prideta, pabandziau ant rankos ir nelabai supratau(ant veido bandyt reikia, o sarmoj nelabai noriu kad mane bendru sepeciu tepliotu) blink.gif ir neturiu su kuo palygint, mano BE dar neatkeliavo rolleyes.gif

Atsakyti
Tai reikia gal savo sepeteli nusinesti smile.gif Man BE ant tiek gerai,jog nesitiki,kad gali buti su kazkuom panasiai.Oda jautri ,tai kazi kaip ten butu su tais visais kitais intigrijantais g.gif
Atsakyti
Parkeliavo ir pas mane dešimtasis SM stebuklas tongue.gif
Pirmiausia tepliojau su maskuojančiu šepetėliu kur yra paraudimai, kapiliarai ir pan, o po to visą veidą su dideliu šepečiu.
Na ir ką - maskuoja puikiai, spalvytė nuostabi (ėmiau medium), atspindi šviesą panašiai kaip meteoritai. thumbup.gif
Bet, man šiek tiek jaučiasi sausumas (kremą tepiau prieš pudrą). Nors mano oda dabar apskritai labai išsausėjusi. Ir dar man išryškėjo raukšlelės (bet tai gali būti taip pat dėl odos išsausėjimo).
Na bet apskritai - stebuklas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 06 vasario 2008 - 13:57
o pirkdami is sephora jus uzsisakot ir sepetelius?jei taip,tai kokius tiksliai?o gal yra tinka ir lt pirkti?
Atsakyti
manau ju sepetelis geriausiai tinka siam reikalui smile.gif

Kabuki didelis.
Papildyta:
ryt atsiimsiu siuntinuka,tai bus atliekamas vienas didelis kabuki sepetelis,perleisiu kam nors. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 06 vasario 2008 - 23:01
QUOTE(Endendu @ 2008 02 06, 14:40)
O aš moku ir suprantu, bet nenoriu  schmoll.gif Pati perku tik iš patikimų internetinių parduotuvių, kurios siunčia į Lietuvą tiesiogiai, arba per tarpininkes.

As irgi ir moku ir suprantu,ir bandziau per e-bay siustis tas pudras,kas is to,manau gavau profesionaliai padirbtas.Lyginau su originalais is parduotuves,net ir vyras pastebejo.O pirkau pas normalu pardaveja,ir atsiliepimai geri buvo.
Va surasau skirtumus kokius pastebejau:
1.Raides"i.d"ant dangtelio nelygiai uzpiestos,kreivos.Ant originalios dezutes jos lyg ispaustos,o ant padielkos kai brauki su pirstu iskilusios jauciasi.
2.Dangtelio viduje yra tas baltas kietas popierius,i kuri beriam pudra,tai va kaip su sepeteliu trinu ta pudra,jis sukinejasi i visas puses,pudra patenka po juo.O origanale sitaip nebuvo,jis tvirtai laikesi prie dangtelio.
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 02 06, 23:11)
As irgi ir moku ir suprantu,ir bandziau per e-bay siustis tas pudras,kas is to,manau gavau profesionaliai padirbtas.Lyginau su originalais is parduotuves,net ir vyras pastebejo.O pirkau pas normalu pardaveja,ir atsiliepimai geri buvo.
Va surasau skirtumus kokius pastebejau:
1.Raides"i.d"ant dangtelio nelygiai uzpiestos,kreivos.Ant originalios dezutes jos lyg ispaustos,o ant padielkos kai brauki su pirstu iskilusios jauciasi.
2.Dangtelio viduje yra tas baltas kietas popierius,i kuri beriam pudra,tai va kaip su sepeteliu trinu ta pudra,jis sukinejasi i visas puses,pudra patenka po juo.O origanale sitaip nebuvo,jis tvirtai laikesi prie dangtelio.

o pati pudros kokybe ar zymiai skyriasi nuo originalo?
Atsakyti
QUOTE(qqska @ 2008 02 06, 21:29)
Viskas isprendziama, tik gal kalba gali buti kliutis. O kreditines korteles neturejimas ar nesusigaudymas ebay nera neisprendziama kliutis smile.gif Tiesiog gaila ziuret kai kai kurios mamos permoka neaisku uz ka..

O man tai atrodo tarpininkes labai puikus reikalas. Dabar pavyzdziui del vieno daiktelio kiek man reiktu laiko sugaist-ieskotis, kur, uz kiek, kur pigiausia, radus eit skaityt tema apie korteles, darytis ta kortele ir pan doh.gif o tarpininke siulo kaina, tau arba tinka arba ne thumbup.gif
Papildyta:
O beje vakar maciau lumene biria pudra su mineralais biggrin.gif Kazin kas ten per reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 02 07, 14:26)
Papildyta:
O beje vakar maciau lumene biria pudra su mineralais  biggrin.gif  Kazin kas ten per reikalas  g.gif

Eurokose mačiau Essence mineralinę pudrą g.gif
Atsakyti
Na gavau siandien rinkinuka TAN vasarai,tai isbandziau tik veil,geras dalykelis thumbup.gif Tik,kad pasipudravusi labiau matosi,bet tik truputi nuemiau blizgesi nuo kaktos ir nosies ir thumbup.gif
Tai liko atliekamas kabuki didelis sepetelis,kam reikia kreipkites smile.gif Pridesiu dovanu kompakta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 07, 15:48)
Tai liko atliekamas kabuki didelis sepetelis,kam reikia kreipkites smile.gif Pridesiu dovanu kompakta biggrin.gif

Šitą? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Taip,sitas smile.gif
Atsakyti