Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(Sunshine_girl @ 2008 02 03, 22:09)
as irgi jau vos laikausi del sios pudros, dar vieno klausimo norejau paklausti- gal yra bandziusiu ir Egipto zeme, ir Bare esenctuals? kuri labiau patiko? kuo jos skiriasi?  4u.gif

Visiskai skirtingi dalykai. Su egipto zeme tai tiek pasirudinti gali o si atlieka krem pudros ir sausos pudros funkcija.
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 01, 17:05)
O as medium bandysiu cool.gif Et, kad tik tiktu unsure.gif

As ir smile.gif is pradziu maniau medium beige, nes gal sviesesne, bet lyg skaiciau, kad jos nelabai skiriasi, be to gelsvu atspalviu nemegstu, tik vis delsiu ir bijau, kad nubutu per tamsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolieee @ 2008 02 03, 22:46)
As ir smile.gif  is pradziu maniau medium beige, nes gal sviesesne, bet lyg skaiciau, kad jos nelabai skiriasi, be to gelsvu atspalviu nemegstu, tik vis delsiu ir bijau, kad nubutu per tamsi blush2.gif

Jei netiks, teks "Kosmetikos isparduotuveje" skelbtis smile.gif
As bijau, kad nedziovintu odos, nes turiu tokia problemele unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 03, 23:17)
Jei netiks, teks "Kosmetikos isparduotuveje" skelbtis smile.gif
As bijau, kad nedziovintu odos, nes turiu tokia problemele unsure.gif

Tikrai nedžiovina, atvirkščiai. Tik, aišku, prieš ją kremą reikia teptis, kaip ir paprastai.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 02 04, 12:23)
Tikrai nedžiovina, atvirkščiai. Tik, aišku, prieš ją kremą reikia teptis, kaip ir paprastai.

Nu beveik stebuklingas daiktas biggrin.gif
O koki sepeteli naudoti, imeskit nuorodzike is Sephoros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 04, 13:58)
Nu beveik stebuklingas daiktas biggrin.gif
O koki sepeteli naudoti, imeskit nuorodzike is Sephoros ax.gif

Na, gal ir ne stebūklingas, ale mano kapriznai odai kažkaip labai tiko ir patiko mastau.gif

O teplioju dabar va tokiu:
BE Kabuki
user posted image
O merginos dar va šį gyrė:
BE Handybuki
user posted image
Jie šiurkštoki truputį, bet dengia gerai.
Atsakyti
ar naudoja kas minerealine pudra,jei oda problematiska?ar gerai maskuoja.turetu man tikti,bet jei nepasleps trukumu ,tai jokios naudos...
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2008 02 04, 18:00)
ar naudoja kas minerealine pudra,jei oda problematiska?ar gerai maskuoja.turetu man tikti,bet jei nepasleps trukumu ,tai jokios naudos...

Na merginos rašė, kad maskuoja neblogai, o ten kur yra problemos reikia patepti su šepetėliu daugiau g.gif
Atsakyti
gerai maskuoja,nebent butu dideli raudoni spuogai ar sasai,bet cia jau niekas nebepadetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 04 vasario 2008 - 17:43
QUOTE(foje @ 2008 02 03, 20:27)
Naudoju medium beige smile.gif
Papildyta:

As asmeniskai tepu naktini krema,po to palaukiu kol uzdzius,o tada BE naktine pudra smile.gif Va cia yra rinkinukas pabandymui,i kuri ieina dienine pudra,sepetelis ir naktine pudra.Kas norite galiu uzsakyti smile.gif
http://www.qvc.com/q...ms.CM_SCID.coll

neatidaro nuorodos schmoll.gif gal ir noreciau... o tai kaip suprasti naktine pudra? kam jos nakti reikia? 4u.gif tai si pudra gal rubu netepa? 4u.gif
Atsakyti
Šiandien gavau ir aš šią pudrą bigsmile.gif
Pirmas įspūdis, tikrai geras thumbup.gif veidas natūraliai švytintis, beveik nesimato, kad kuo teptas bigsmile.gif , mano nuomone, tikrai geriau ir gražiau nei krempudra. rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(midori @ 2008 02 04, 17:00)

QUOTE(EVY @ 2008 02 04, 17:42)
gerai maskuoja,nebent butu dideli raudoni spuogai ar sasai,bet cia jau niekas nebepadetu.

O man nelabai maskuoja, bet nematau problemos, tiesiog su spec.maskuojamu pieštuku patepliojau rolleyes.gif Ir tikrai neturėjau didelių raudonų spuogų biggrin.gif
Atsakyti
jai reikia pamaskuoti , tai ant tos vietos truputi daugiau pudros patepti reikia su smulkesniu sepeteliu. Vis dar dziaugiuosiu ta pudra,dabar kantriai laukiu Veil smile.gif
Atsakyti