Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

as irgi gundaus ant tos naktines,sako geras dalykas smile.gif del seseliu tai net nezinau.
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 02, 13:26)
as irgi gundaus ant tos naktines,sako geras dalykas smile.gif  del seseliu tai net nezinau.

kaip suprantu ja vietoi naktinio kremo reikia naudot ?
Atsakyti
gal reiktu naktini krema pries tai pasitepti...gal geriau apie tai zino Foje,ji ta naktine turi.
Atsakyti
QUOTE(Enejuke @ 2008 02 02, 14:37)

Aš siūlyčiau pabandyti iš pradžių ar tinka ir patinka odai ta pudra, prieš užsisakant kitus produktus.
Atsakyti
Visgi dvi dienas jau varvinu akis prie kompo ir vis del siu mineralu..Jau beveik apsisprendziau, tik visai nezinau ka tada pirkti, kad galeciau uztepti poakimis, nes tos pacios pudros, tai as netepu-labai rauksles isryskeja g.gif ..Na, profes, padekit...Tik as noriu is tos pacios serijos (mineralu)..
Atsakyti
As po paakiais ja tepu ir man rauksles tikrai neisryskeja labiau ( turiu ju smile.gif )
Nu,bet cia gal kaip kam... smile.gif Dar plius mano paakiai beveik niekada nera pajuode ar idube, tai man kaip ir visai nereikia rinkinuko paakiams rolleyes.gif
Atsakyti
dar toks klausimas... o kokiu sepeteliu tepat? 4u.gif as turiu erdesos ir Body shopo, kazi ar kuris nors tiks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 03 vasario 2008 - 10:57
nemanau,kad tiks...siai pudrai reikalingas kietesnis sepetelis.
Atsakyti
man labai gerai su TBS šepetėliu tepasi. Tik Vel pudrai naudoju BE flawless application šepetėlį (ar kaip ten jis vadinasi), nes šitą pudrą jis geriau dengia nei TBS
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 03, 12:46)
nemanau,kad tiks...siai pudrai reikalingas kietesnis sepetelis.

Uzsisakiau sita pudra, bet dabar galvoju, gal ir sepeteli reikejo unsure.gif Jei jau rasot, kad ne bet koks tinka unsure.gif
Patarkit, koki rinktis is sephoros? Imeskit nuoroda blush2.gif Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 01, 08:07)
foje, o kokia spalva pati naudoji?

Naudoju medium beige smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Enejuke @ 2008 02 02, 04:30)
Merginos, prasau patarimo  4u.gif
Neapsisprendziu ka geriau pirkt -  BE foundation ir Full coverage kabuci brush  ar BE Get Started Kit rinkinuka g.gif 

Ir dar kas turit Medium Tan/tan ar nera labai tamsi spalva ? Mano plaukai sviesus , bet esu idegusi  g.gif

Papildyta:
uz 25$  kiekis yra 0.3 oz, o  rinkinuke ta  pudra tik  0.06 oz  mirksiukas.gif
uz tai ir suku galva ar man reikia viso kito ieinancio i rinkini, ar geriau pirkt tik pudra su sepetuku  unsure.gif
svyruoju tarp Medium Beige ir Medium Tan , kaip jums atrodo,kuri geriau ?!
idedu nuotraukyte

user posted image

Manau,kad medium beige butu pats tas smile.gif
Aisku kad pirk rinkini thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Enejuke @ 2008 02 02, 05:37)

As asmeniskai tepu naktini krema,po to palaukiu kol uzdzius,o tada BE naktine pudra smile.gif Va cia yra rinkinukas pabandymui,i kuri ieina dienine pudra,sepetelis ir naktine pudra.Kas norite galiu uzsakyti smile.gif
http://www.qvc.com/q...ms.CM_SCID.coll
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foje: 03 vasario 2008 - 19:32
as irgi jau vos laikausi del sios pudros, dar vieno klausimo norejau paklausti- gal yra bandziusiu ir Egipto zeme, ir Bare esenctuals? kuri labiau patiko? kuo jos skiriasi? 4u.gif
Atsakyti