as irgi gundaus ant tos naktines,sako geras dalykas del seseliu tai net nezinau.
QUOTE(EVY @ 2008 02 02, 13:26)
as irgi gundaus ant tos naktines,sako geras dalykas del seseliu tai net nezinau.
kaip suprantu ja vietoi naktinio kremo reikia naudot ?
gal reiktu naktini krema pries tai pasitepti...gal geriau apie tai zino Foje,ji ta naktine turi.
QUOTE(Enejuke @ 2008 02 02, 14:37)
Aš siūlyčiau pabandyti iš pradžių ar tinka ir patinka odai ta pudra, prieš užsisakant kitus produktus.
Visgi dvi dienas jau varvinu akis prie kompo ir vis del siu mineralu..Jau beveik apsisprendziau, tik visai nezinau ka tada pirkti, kad galeciau uztepti poakimis, nes tos pacios pudros, tai as netepu-labai rauksles isryskeja ..Na, profes, padekit...Tik as noriu is tos pacios serijos (mineralu)..
As po paakiais ja tepu ir man rauksles tikrai neisryskeja labiau ( turiu ju )
Nu,bet cia gal kaip kam... Dar plius mano paakiai beveik niekada nera pajuode ar idube, tai man kaip ir visai nereikia rinkinuko paakiams
Nu,bet cia gal kaip kam... Dar plius mano paakiai beveik niekada nera pajuode ar idube, tai man kaip ir visai nereikia rinkinuko paakiams
dar toks klausimas... o kokiu sepeteliu tepat? as turiu erdesos ir Body shopo, kazi ar kuris nors tiks?
nemanau,kad tiks...siai pudrai reikalingas kietesnis sepetelis.
QUOTE(EVY @ 2008 02 03, 12:46)
nemanau,kad tiks...siai pudrai reikalingas kietesnis sepetelis.
Uzsisakiau sita pudra, bet dabar galvoju, gal ir sepeteli reikejo Jei jau rasot, kad ne bet koks tinka
Patarkit, koki rinktis is sephoros? Imeskit nuoroda Buciau dekinga
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 01, 08:07)
foje, o kokia spalva pati naudoji?
Naudoju medium beige
Papildyta:
QUOTE(Enejuke @ 2008 02 02, 04:30)
Merginos, prasau patarimo
Neapsisprendziu ka geriau pirkt - BE foundation ir Full coverage kabuci brush ar BE Get Started Kit rinkinuka
Ir dar kas turit Medium Tan/tan ar nera labai tamsi spalva ? Mano plaukai sviesus , bet esu idegusi
Papildyta:
uz 25$ kiekis yra 0.3 oz, o rinkinuke ta pudra tik 0.06 oz
uz tai ir suku galva ar man reikia viso kito ieinancio i rinkini, ar geriau pirkt tik pudra su sepetuku
svyruoju tarp Medium Beige ir Medium Tan , kaip jums atrodo,kuri geriau ?!
idedu nuotraukyte
Neapsisprendziu ka geriau pirkt - BE foundation ir Full coverage kabuci brush ar BE Get Started Kit rinkinuka
Ir dar kas turit Medium Tan/tan ar nera labai tamsi spalva ? Mano plaukai sviesus , bet esu idegusi
Papildyta:
uz 25$ kiekis yra 0.3 oz, o rinkinuke ta pudra tik 0.06 oz
uz tai ir suku galva ar man reikia viso kito ieinancio i rinkini, ar geriau pirkt tik pudra su sepetuku
svyruoju tarp Medium Beige ir Medium Tan , kaip jums atrodo,kuri geriau ?!
idedu nuotraukyte
Manau,kad medium beige butu pats tas
Aisku kad pirk rinkini
Papildyta:
QUOTE(Enejuke @ 2008 02 02, 05:37)
As asmeniskai tepu naktini krema,po to palaukiu kol uzdzius,o tada BE naktine pudra Va cia yra rinkinukas pabandymui,i kuri ieina dienine pudra,sepetelis ir naktine pudra.Kas norite galiu uzsakyti
http://www.qvc.com/q...ms.CM_SCID.coll
as irgi jau vos laikausi del sios pudros, dar vieno klausimo norejau paklausti- gal yra bandziusiu ir Egipto zeme, ir Bare esenctuals? kuri labiau patiko? kuo jos skiriasi?