Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(sweety123 @ 2008 01 31, 19:47)
cry.gif tak ka,as persviesia uzsakiau!?

Katrą užsisakėt? g.gif Aš pasiėmiau pačią šviesiausią Fair, nes ji labiausiai atitiko aprašymą g.gif Šiaip iš krempudrų man tinka tik patys šviesiausi atspalviai, be jokių geltonų ar raudonų tonų, nes mano oda neutralaus labai šviesaus atspalvio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 01, 09:30)
Katrą užsisakėt?  g.gif  Aš pasiėmiau pačią šviesiausią Fair, nes ji labiausiai atitiko aprašymą  g.gif  Šiaip iš krempudrų man tinka tik patys šviesiausi atspalviai, be jokių geltonų ar raudonų tonų, nes mano oda neutralaus labai šviesaus atspalvio  unsure.gif

Uzsisakiau trecia nuo sviesiausios - Light
user posted image
bet dabar galvoju kad pasitepus zeme graziau atrodo...sioks toks idegis. g.gif
nu gal tiks rolleyes.gif ziuresim
bet jau is anksto pergyvenu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, visos labai giriat ta BE (jei nesumaisiau) mineraline pudra, o idomu jei kitos firmos mineraline? tokia pat gera butu?
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 02 01, 12:25)
sveikos, visos labai giriat ta BE (jei nesumaisiau) mineraline pudra, o idomu jei kitos firmos mineraline? tokia pat gera butu?

nieks nebandė, tai nieks nežino rolleyes.gif
o gal būtų nieko nusipirkt kitos (tik kažin kurios g.gif gan nemažai tų firmų) ir palygint biggrin.gif
Atsakyti
Gavau ir as siandien savo BE pudryte rolleyes.gif Spalva emiau Light, oda mano nera labai balta, bet ir ne itin tamsi, tai Light spalva tiko puikiai! is pradziu pagalvojau,kad per tamsi, bet dienos sviesoj super atrodo, absoliuciai nesimato, kad deta pudra, maskuoja gerai bigsmile.gif esu labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 02 01, 04:25)

BE naudoju todel,kad ji susideda tik is 4 ingredientu,o visos kitos mineralines turi ju kur kas daugiau-10,ar net 20.Taip pat i kt mineralines ieina talkas,o i BE ne,todel kitu net nenoriu bandyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 02 01, 17:05)
BE naudoju todel,kad ji susideda tik is 4 ingredientu,o visos kitos mineralines turi ju kur kas daugiau-10,ar net 20.Taip pat i kt mineralines ieina talkas,o i BE ne,todel kitu net nenoriu bandyti schmoll.gif

foje, o kokia spalva pati naudoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 01 vasario 2008 - 16:08
Gal kuri turit sita? bigsmile.gif wub.gif wub.gif

http://www.sephora.c...;categoryId=RVP

Toooks grozis atrodo wub.gif O kazin kaip realiai cool.gif
Atsakyti
gal galite man mergaitės, įmesti nuorodą kur ta isgirta pudrytė yra, nes nebesusigaudau ką čia užsisakinėti, o tai šitie rinkinukai kam, irgi kaip suprantu veidui RINKINUKAINa atleiskit Jūs mna tokiai neišmanėlei, bet nežinau ką užsisakyt, o perskaiičius Jūsų pagyrimus labai užsimaniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2008 02 01, 21:22)
gal galite man mergaitės, įmesti nuorodą kur ta isgirta pudrytė yra, nes nebesusigaudau ką čia užsisakinėti, o tai šitie rinkinukai kam, irgi kaip suprantu veidui RINKINUKAINa atleiskit Jūs mna tokiai neišmanėlei, bet nežinau ką užsisakyt, o perskaiičius Jūsų pagyrimus labai užsimaniau blush2.gif

Va čia yra rinkinukai pradedančioms (su kremuku veidui, pagrindinės pudros (foundation) dviejų spalvų indeliais, teptukais ir t.t.) ir vien pudra, kuri kainuoja 25USD:
Sephora
Atsakyti
Merginos, prasau patarimo 4u.gif
Neapsisprendziu ka geriau pirkt - BE foundation ir Full coverage kabuci brush ar BE Get Started Kit rinkinuka g.gif

Ir dar kas turit Medium Tan/tan ar nera labai tamsi spalva ? Mano plaukai sviesus , bet esu idegusi g.gif

Papildyta:
QUOTE(Endendu @ 2008 02 02, 11:15)
Va čia yra rinkinukai pradedančioms (su kremuku veidui, pagrindinės pudros (foundation) dviejų spalvų indeliais, teptukais ir t.t.) ir vien pudra, kuri kainuoja 25USD:
Sephora

uz 25$ kiekis yra 0.3 oz, o rinkinuke ta pudra tik 0.06 oz mirksiukas.gif
uz tai ir suku galva ar man reikia viso kito ieinancio i rinkini, ar geriau pirkt tik pudra su sepetuku unsure.gif

svyruoju tarp Medium Beige ir Medium Tan , kaip jums atrodo,kuri geriau ?!
idedu nuotraukyte

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enejuke: 02 vasario 2008 - 12:49
QUOTE(EVY @ 2008 02 02, 13:02)
man tai atrodo nereiktu tamsesnes nei medium bege.

aciu 4u.gif ,manau uzsisakysiu rinkini medium beige cool.gif

ir dar noreciau naktines pudros "RareMinerals™ Skin Revival Treatment" ir akims rinkinuko "Smoky "V" Eye Tutorials ", perskaiciau visa tema , bet lyg nieko neradau apie siuos produktus g.gif ar nei viena neisbandete ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enejuke: 02 vasario 2008 - 13:10