Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 30, 22:57)
O jeigu tu is Kauno, duociau su light pasitepliot 4u.gif

o kaip tau paciai light, ar nepersviesus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 01 31, 15:35)
Dėkui už pasiūlymą, bet Kaune esu retas svečias 4u.gif manau pamėginsiu medium, jei netiks pasiliksiu vasarai arba mamai padovanosiu, jos oda tamsesnė  mirksiukas.gif

Manau tiks smile.gif medium labai naturali spalvyte.Siandien pas mane buvo baltaode drauge,as ja ispudravau su savo medium pudryte,tai labai graziai naturaliai atrode thumbup.gif tikrai nei kiek ne per tamsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 01 31, 20:47)
cry.gif tak ka,as persviesia uzsakiau!?

Abejoju, as deginuosi soliariume gan nemazai, esu tamsesne, tepuosi su light ir vargo nematau ax.gif Gal kiek sviesoka, bet uzvarai skaistalu ir ramu biggrin.gif
O gal kuri turit skaistalus?Labai ydomu kaip jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 31, 12:25)
Abejoju, as deginuosi soliariume gan nemazai, esu tamsesne, tepuosi su light ir vargo nematau ax.gif  Gal kiek sviesoka, bet uzvarai skaistalu ir ramu biggrin.gif
O gal kuri turit skaistalus?Labai ydomu kaip jie g.gif

Skaistalai faini,kaip ir visa BE produkcija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 01 31, 21:39)
Skaistalai faini,kaip ir visa BE produkcija thumbup.gif

O kazin irgi blizgesio duoda ir koks ydomu atspalvis? g.gif Gal tu turi? mirksiukas.gif
Atsakyti
O as tai skruostus ryskinu ta pacia tamsiausia is rinkinuko,labai gerai gaunasi smile.gif

Beja,ziuriu,kad visai nieko nesusigaudau as tose BE pudrytese blush2.gif Pasakykit man,ar tas foundation ir yra ta pati pudra kur rinkinyje ydeta,ar tai kokia kitokia dar yra? Dabar paemiau savo pudros dezute ir pamaciau kad ant dugno parasyta bareMinerals foundation doh.gif kaip cia yra blush2.gif Ir tas tamsiai rudas rinkinyje kam skirtas is tiesu? doh.gif blush2.gif

Nu geda,tikrai blush2.gif

Ai,dar,katalogiuke maciau kazkoki purskala sepeteliams plauti,turbut reikia ji ysigyti g.gif ar kaip tuos sepetelius jus valot?
Atsakyti
Gavau šiandien iš Sephoros savąją BE Medium Beige pudrytę, tai pasitepliojau ir nusprendžiau, kad vis tik ji man per šviesi verysad.gif. Nežinau, gal taip atrodo dėl to, kad iki šiol tepiausi Egipto žemę, kuri žymiai tamsesnė, o gal tiesiog per šviesi pagal mano tamsias akis g.gif. Vienžo, reikia tamsesnio atspalvio doh.gif. Kas turit Medium Tan, ar nėra ji labai tamsi? Jaučiu, kad reikės užsisakyt tamsesnę, nes vis tiek labai jos noriu smile.gif. Jei kas norit vieną kartą pabandytos Medium Beige spalvos, rašykit į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jai per sviesi ant virsaus gali siek tiek brukstelt egipto zemes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 31, 22:55)
Tai jai per sviesi ant virsaus gali siek tiek brukstelt egipto zemes smile.gif

Va šito, tai labai nemėgstu schmoll.gif. Man priemonė turi būti viena - egipto žemė dėl to ir patinka, kad jos vienos užtekdavo, o jei pradėti tepliotis viena, o po to ant jos kita, tai kam man ta pudra reikalinga g.gif? Galiu toliau sau egipto žeme teptis biggrin.gif. Žodžiu, aš tinginukė, todėl man reikia kuo universalesnio dalykėlio doh.gif blush2.gif

Aišku, jei neparduosiu, tai jaučiu būsiu priversta šitaip tepliotis - dviem dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona: 31 sausio 2008 - 23:13
As ir taip nemegstu,taciau vistiek modeliuojuosi veida o tai darau butent su egipto zeme...jos abi yra naturalios ir keli potepiai tikrai nepakenks. Man pvz egipto zeme nepatinka ,nes visai nemaskuoja o mineralke liux padengia veida. Tai viska kartu apjungus neblogai gaunasi,bet aisku geriau kai jau spalva pilnai atitinka,cia is bedos jai ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 31, 23:31)
As ir taip nemegstu,taciau vistiek modeliuojuosi veida o tai darau butent su egipto zeme...jos abi yra naturalios ir keli potepiai tikrai nepakenks. Man pvz egipto zeme nepatinka ,nes visai nemaskuoja o mineralke liux padengia veida. Tai viska kartu apjungus neblogai gaunasi,bet aisku geriau kai jau spalva pilnai atitinka,cia is bedos jai ka smile.gif

Vis šiokia tokia paguoda mirksiukas.gif. Tai ar turit kas tą Medium Tan unsure.gif?
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2008 02 01, 00:34)
Vis šiokia tokia paguoda  mirksiukas.gif. Tai ar turit kas tą Medium Tan  unsure.gif?

labas, as turiu medium tan. man tai super spalva, tikrai nera labai tamsi thumbup.gif gali drasiai uzsisakyti, jei tau per sviesi medium beige smile.gif sekmes
Atsakyti