Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(sweety123 @ 2008 01 30, 11:46)
aha, man irgi idomu g.gif

beje, kaip manot, ar labai sviesi  - spalva Light - trecioj nuo sviesiausios..? g.gif  4u.gif  noriu tokia uzsakyti.. bigsmile.gif

Čia gal turinčios geriau patartų, bet manau, kad šviesi šita spalva būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 29, 23:32)
ant odos Foundation, galima sakyt, nesimato  bigsmile.gif  Veidas tiesiog sveikai švyti  bigsmile.gif
Atspalviai  4u.gif

Paziurejus i sia nuoroda galvoju pirkti medium, bet uzmetu aki cia http://www.sephora.c...categoryId=5737 medium man atrodo tikrai per tamsi, imciau medium beige. Kur labiau panasus i tikra atspalvi pavaizduotas? Nes sedziu jau nezinau kiek laiko ir neatsisprendziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolieee: 30 sausio 2008 - 11:49
Ojeij kaip aš jums pavydžiu....nemoku siųstis iš visokių užsienių nieko, naudoju Loreal true match mineraline pudrą, visai nieko, bet kai paskaičiau jūsų atsiliepimus apie šią... cry.gif
Atsakyti
Gal galit man žaliai paaiškint kuos skiriasi foundation va ir concealer va. Labai garsiai nesijuokit biggrin.gif , nesu kosmetikos žinovė, o ir su anglų nedraugauju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 01 30, 11:59)
Gal galit man žaliai paaiškint kuos skiriasi  foundation va ir concealer va. Labai garsiai nesijuokit biggrin.gif , nesu kosmetikos žinovė, o ir su anglų nedraugauju blush2.gif

Foundation - tai pagrindas, concealer - maskuoklis (paakiams, įvairioms dėmelėms, kapiliarams).
Kiek suprantu, pirmiausia teplioji viską su concealer, po to foundation.
Nos, kiek čia paskaičiau tai ir foundation neblogai pamaskuoja, tai, jei neturi labai ką maskuoti, tas concealer visai nebūtinas g.gif
Atsakyti
Neapsisprendžiu cry.gif light ar medium.. panos padėkit, mano oda šviesoka, bet ir balta nenoriu būti. Gal kas turit medium? arba light? pakomentuokit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 01 30, 16:32)
Neapsisprendžiu cry.gif light ar medium.. panos padėkit, mano oda šviesoka, bet ir balta nenoriu būti. Gal kas turit medium? arba light? pakomentuokit biggrin.gif

kažin ar internetu galima kažką tokio patarti unsure.gif gan daug aspektų, į kuriuos reikia atsižvelgti renkantis atspalvį....
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 30, 18:26)
Perskaiciau visus 40psl. ir supratau viena dalyka- man jos reikia doh.gif
Del spalvos tik reikia pamastyt g.gif Ir kokio velnio as i sita tema nulindau? biggrin.gif

...likimas atvedė... biggrin.gif Nu tikrai fainas dalykas ta mineralinė pudra, jei odai tinka.

Freya, aš irgi gan šviesios odos, bet ne balta, o truputį į rausvumą, tai man medium atspalvis tinka idealiai.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 01 30, 18:40)
...likimas atvedė... biggrin.gif Nu tikrai fainas dalykas ta mineralinė pudra, jei odai tinka.

Freya, aš irgi gan šviesios odos, bet ne balta, o truputį į rausvumą, tai man medium atspalvis tinka idealiai.

Medium ar medium beige? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 01 30, 18:48)
Medium ar medium beige?  ax.gif

Medium. Ji nėra tamsesnė nei medium beige, tik atspalvis neutralesnis, be gelsvumo.
Atsakyti
QUOTE(Renata 76 @ 2008 01 28, 19:37)
Uzsisakiau pas Luka internetinese parduotuvese.kainavo 192.5 lt. su parsiuntimu.Emiau medium - medium beige.Dezuteje buvo 3 sepeteliai ( maziukas maskavimui,didelis visam veidui ir dar vienas didelis skruostams), kremukas su mineralais,beja,laaabai fainas pasitepus  thumbup.gif  ,dvi pudrytes,veilas-visko uzbaigimui,uztvirtinimui,ir tamsus bronzatas nu superinis daikciukas paryskint skruostams,ar siaip patamsint veideli  thumbup.gif ,dar dvd ir katalogiukas visu produktu su kainomis ir aprasymais.

Nu be mineralų kremas biggrin.gif Ir jį naudojant reikalinga apsauga nuo UV spindulių, kuri turėtų būti pakankama naudojant tą BE Foundation, tik normaliai reikia užtepti ax.gif

Čia apie tą kremą ax.gif

bareVitamins Skin Rev-er Upper
by Bare Escentuals

Product Line
Category: BHAs
Price: $21.00/2.3 ounces
pH: ~3.5

Claims:
Get a more radiant looking complexion by creating a smooth surface for bareMinerals foundation. This product was designed to rejuvenate your complexion like a daily multi-vitamin supplement, when the added benefits off glycolic and salicylic acids to prepare the skin for flawless makeup application every time.

Review:
bareVitamins Skin Rev-er Upper rates as a very good 1% BHA (salicylic acid) product and its pH of 3.5 ensures exfoliation will occur. The lightweight lotion formula contains an effective blend of anti-irritants and antioxidants, while being fragrance-free. This is highly recommended for normal to oily skin battling blemishes or blackheads.

Ingredients:
Purified Water, Ppg-14 Butyl Ether, Cetyl Dimethicone, Methyl Gluceth-20, Salicylic Acid, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Oat Extract, Saponaria Officinalis Extract, Grape Extract, Honey Extract, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Sodium Hyaluronate, Panthenol (Vitamin cool.gif, Bisabolol, Allantoin Peg-100 Stearate, Ceteareth-20 Glycolic Acid, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Diazolidimlurea, Tetrasodium Edta, Methylparaben, Propylparaben
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 01 30, 18:40)

Na, bandysiu pirkti irgi, kas belieka biggrin.gif Bet tai as sugebu netinkama spalva nusipirkti matydama, o cia doh.gif

Foje, tu cia asė, gal ka patartum? (atsiusciau savo feisa) blush2.gif
Atsakyti