Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

miegosiu ir as sianakt su ta pudra lotuliukas.gif vienas skruostas toks sudirges buvo,net rausvom plemytem ismetytas ir dege siek tiek... tai dabar dabar pasipudravau tai tuoi geriau pasidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2008 01 28, 15:29)
As cia vis dar nerimstu lotuliukas.gif
Kur tu uzsakinejai ta rinkinuka ir kiek tau tiksliai kainavo?koki atspalvi emei?kiek ten tu sepetuku jame yra ir kas dar ideta neskaitant dvieju spalvu pudru? blush2.gif

Uzsisakiau pas Luka internetinese parduotuvese.kainavo 192.5 lt. su parsiuntimu.Emiau medium - medium beige.Dezuteje buvo 3 sepeteliai ( maziukas maskavimui,didelis visam veidui ir dar vienas didelis skruostams), kremukas su mineralais,beja,laaabai fainas pasitepus thumbup.gif ,dvi pudrytes,veilas-visko uzbaigimui,uztvirtinimui,ir tamsus bronzatas nu superinis daikciukas paryskint skruostams,ar siaip patamsint veideli thumbup.gif ,dar dvd ir katalogiukas visu produktu su kainomis ir aprasymais.

Patikekit,pavarcius katalogiuka,dar tiek visko uzsimaniau doh.gif doh.gif doh.gif

O kad sitos pudrutes superines tai tikrai thumbup.gif Mano oda taip pat problematiska,tai sauseja pletmais,tai riebalai sunkiasi.Dabar buvo labai nusauseje zandai,o po dienos su sita pudryte odyte svelni ir lygi bigsmile.gif Ir dar mano atradimas- padengti vokus su ja pries dedent seselius thumbup.gif NESUBEGA seseliai visa diena!!!

Nu nerealiai patenkinta as ja wub.gif
Butinai dar uzsisakysiu naktine pudryte ir kokius nors seseliukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata 76 @ 2008 01 28, 20:37)
Uzsisakiau pas Luka internetinese parduotuvese.kainavo 192.5 lt. su parsiuntimu.Emiau medium - medium beige.Dezuteje buvo 3 sepeteliai ( maziukas maskavimui,didelis visam veidui ir dar vienas didelis skruostams), kremukas su mineralais,beja,laaabai fainas pasitepus  thumbup.gif  ,dvi pudrytes,veilas-visko uzbaigimui,uztvirtinimui,ir tamsus bronzatas nu superinis daikciukas paryskint skruostams,ar siaip patamsint veideli  thumbup.gif ,dar dvd ir katalogiukas visu produktu su kainomis ir aprasymais.

Patikekit,pavarcius katalogiuka,dar tiek visko uzsimaniau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O kad sitos pudrutes superines tai tikrai  thumbup.gif  Mano oda taip pat problematiska,tai sauseja pletmais,tai riebalai sunkiasi.Dabar buvo labai nusauseje zandai,o po dienos su sita pudryte odyte svelni ir lygi  bigsmile.gif  Ir dar mano atradimas- padengti vokus su ja pries dedent seselius  thumbup.gif  NESUBEGA seseliai visa diena!!!

Nu nerealiai patenkinta as ja  wub.gif
Butinai dar uzsisakysiu naktine pudryte ir kokius nors seseliukus  ax.gif

o viskas gerai? ne per tamsi? ne per sviesi spalva? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2008 01 28, 21:35)
o viskas gerai? ne per tamsi? ne per sviesi spalva? smile.gif

Laaabai naturali,nors mano drauges sako,kad atrodo oda gan sviesi,bet jos pacios egipto zeme naudoja,tai skirtumas akivaizdus doh.gif jos visai nenaturaliai rudos lotuliukas.gif
vasarai noreciau kiek tamsesnes,uzsisakysiu Medium Tan.
As toli grazu neesu baltaode,plaukai juodi ir akys rudos,kartas nuo karto ir i soliariuma uzsuku,bet tos spalvytes,visai normaliai atrodo smile.gif
Atsakyti
Pavarysiu biški ant Veil pudros dry.gif Sausina ji odą dry.gif
Tiesa, su BE šepetėliu idealiai užsitepė, t.y. nesimato jos ant veido (ne taip kaip su TBS), bet jausmas, kaip meteoritais išsitepliojus - tempia odą verysad.gif Aišq, tas tempimo jausmas greit praeis, bet vis tiek unsure.gif
Atsakyti
Dar reikia gi ir tinkama krema naudoti,as tai labai konfortiskai su ja jauciuosiu...
Miegojau sianakt si ja ir viskas liux lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 29, 08:50)
Dar reikia gi ir tinkama krema naudoti,as tai labai konfortiskai su ja jauciuosiu...

Miegojai su foundation powder ar Veil?
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 29, 08:50)

Kremą tai gan gerą naudoju, bet vat sausina toji Veil vos patepus, nors tu ką doh.gif
Žodžiu, su Foundation didžiausias komfortas biggrin.gif
Atsakyti
Su Foundation miegojau,veil dar neturiu smile.gif
Atsakyti
Na, manęs Veil irgi nesužavėjo ( man netrukdo tas švytėjimas), gerai, kad iš rinkinuko, tai nedaug jos. O kiti dalykai iš rinkinuko liuks thumbup.gif Tas vitamininis kremas mano odai patiko labai, paskaičiau, kad jis su glikolio rūgštimi, tai turėtu lyginti odą.
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 29, 13:00)
As tai dabar laukiu to rinkiniuko Tan kur vasarai uzsisakiau,labai norisi ta veil isbandyti,mano riebiai kaktai jauciu tiks smile.gif

O medium beige kada naudosi? ax.gif
Atsakyti
Dabar naudoju,labai thumbup.gif
Papildyta:
Jau pradedu mastyti apie naktine pudra....subankrutuosiu tuoi lotuliukas.gif
Bet ta fundation taip gerai nuramina man sudirgusius skruostus,kad norisi pasitepti net jai niekur neinu is namu ir niekas nemato g.gif
Atsakyti