miegosiu ir as sianakt su ta pudra vienas skruostas toks sudirges buvo,net rausvom plemytem ismetytas ir dege siek tiek... tai dabar dabar pasipudravau tai tuoi geriau pasidare
QUOTE(dydy88 @ 2008 01 28, 15:29)
As cia vis dar nerimstu
Kur tu uzsakinejai ta rinkinuka ir kiek tau tiksliai kainavo?koki atspalvi emei?kiek ten tu sepetuku jame yra ir kas dar ideta neskaitant dvieju spalvu pudru?
Kur tu uzsakinejai ta rinkinuka ir kiek tau tiksliai kainavo?koki atspalvi emei?kiek ten tu sepetuku jame yra ir kas dar ideta neskaitant dvieju spalvu pudru?
Uzsisakiau pas Luka internetinese parduotuvese.kainavo 192.5 lt. su parsiuntimu.Emiau medium - medium beige.Dezuteje buvo 3 sepeteliai ( maziukas maskavimui,didelis visam veidui ir dar vienas didelis skruostams), kremukas su mineralais,beja,laaabai fainas pasitepus ,dvi pudrytes,veilas-visko uzbaigimui,uztvirtinimui,ir tamsus bronzatas nu superinis daikciukas paryskint skruostams,ar siaip patamsint veideli ,dar dvd ir katalogiukas visu produktu su kainomis ir aprasymais.
Patikekit,pavarcius katalogiuka,dar tiek visko uzsimaniau
O kad sitos pudrutes superines tai tikrai Mano oda taip pat problematiska,tai sauseja pletmais,tai riebalai sunkiasi.Dabar buvo labai nusauseje zandai,o po dienos su sita pudryte odyte svelni ir lygi Ir dar mano atradimas- padengti vokus su ja pries dedent seselius NESUBEGA seseliai visa diena!!!
Nu nerealiai patenkinta as ja
Butinai dar uzsisakysiu naktine pudryte ir kokius nors seseliukus
QUOTE(Renata 76 @ 2008 01 28, 20:37)
Uzsisakiau pas Luka internetinese parduotuvese.kainavo 192.5 lt. su parsiuntimu.Emiau medium - medium beige.Dezuteje buvo 3 sepeteliai ( maziukas maskavimui,didelis visam veidui ir dar vienas didelis skruostams), kremukas su mineralais,beja,laaabai fainas pasitepus ,dvi pudrytes,veilas-visko uzbaigimui,uztvirtinimui,ir tamsus bronzatas nu superinis daikciukas paryskint skruostams,ar siaip patamsint veideli ,dar dvd ir katalogiukas visu produktu su kainomis ir aprasymais.
O kad sitos pudrutes superines tai tikrai Mano oda taip pat problematiska,tai sauseja pletmais,tai riebalai sunkiasi.Dabar buvo labai nusauseje zandai,o po dienos su sita pudryte odyte svelni ir lygi Ir dar mano atradimas- padengti vokus su ja pries dedent seselius NESUBEGA seseliai visa diena!!!
o viskas gerai? ne per tamsi? ne per sviesi spalva?
QUOTE(sveikatele @ 2008 01 28, 21:35)
o viskas gerai? ne per tamsi? ne per sviesi spalva?
Laaabai naturali,nors mano drauges sako,kad atrodo oda gan sviesi,bet jos pacios egipto zeme naudoja,tai skirtumas akivaizdus jos visai nenaturaliai rudos
vasarai noreciau kiek tamsesnes,uzsisakysiu Medium Tan.
As toli grazu neesu baltaode,plaukai juodi ir akys rudos,kartas nuo karto ir i soliariuma uzsuku,bet tos spalvytes,visai normaliai atrodo
Dar reikia gi ir tinkama krema naudoti,as tai labai konfortiskai su ja jauciuosiu...
Miegojau sianakt si ja ir viskas liux
QUOTE(EVY @ 2008 01 29, 08:50)
Dar reikia gi ir tinkama krema naudoti,as tai labai konfortiskai su ja jauciuosiu...
Miegojai su foundation powder ar Veil?
QUOTE(EVY @ 2008 01 29, 08:50)
Kremą tai gan gerą naudoju, bet vat sausina toji Veil vos patepus, nors tu ką
Žodžiu, su Foundation didžiausias komfortas
Su Foundation miegojau,veil dar neturiu
Na, manęs Veil irgi nesužavėjo ( man netrukdo tas švytėjimas), gerai, kad iš rinkinuko, tai nedaug jos. O kiti dalykai iš rinkinuko liuks Tas vitamininis kremas mano odai patiko labai, paskaičiau, kad jis su glikolio rūgštimi, tai turėtu lyginti odą.
QUOTE(EVY @ 2008 01 29, 13:00)
As tai dabar laukiu to rinkiniuko Tan kur vasarai uzsisakiau,labai norisi ta veil isbandyti,mano riebiai kaktai jauciu tiks
O medium beige kada naudosi?
Dabar naudoju,labai
Papildyta:
Jau pradedu mastyti apie naktine pudra....subankrutuosiu tuoi
Bet ta fundation taip gerai nuramina man sudirgusius skruostus,kad norisi pasitepti net jai niekur neinu is namu ir niekas nemato
Papildyta:
Jau pradedu mastyti apie naktine pudra....subankrutuosiu tuoi
Bet ta fundation taip gerai nuramina man sudirgusius skruostus,kad norisi pasitepti net jai niekur neinu is namu ir niekas nemato