Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

Labai idomu g.gif o labiau blizgeti nepradejo?
Atsakyti
o kaip su šia pudra draugauja mišri oda? g.gif gundausi jau doh.gif beje, kokį atspalvį renkasi labai šviesiaodės: fair ar fairly light g.gif šiaip visad šviesiausią renkuosi,bet bijau, kad čia tas fair visai baltas nebūtų doh.gif
Atsakyti
Gavau pudryte. Komplimentai jai superiniai thumbup.gif Odyte spindinti, lygi, atrodo net nepudruota, labai grazi, kaip zvaigzdes kokios biggrin.gif blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 26, 10:38)
Labai idomu g.gif  o labiau blizgeti nepradejo?

Foundation odai suteikia gražų švytėjimą, o Veil vienu patepimu jį nuėmė unsure.gif tas man ir nepatiko, nes jau taip buvau įpratus švytėti biggrin.gif

QUOTE(Ferrari @ 2008 01 26, 10:50)
Na tikrai greitai, kokiu paštu siuntė  bigsmile.gif Aš tai laukiu foundation, o veil gal ir nereikės, jei taip sakai  g.gif

doh.gif pažiūrėjau į pardavėjo vizitinę - keliavo iš anglijos. bet vis tiek greit - antradienį užsakiau, šeštadienį gavau thumbup.gif Kartais vietoje siuntinukai taip greit nesuvaikšto cool.gif

QUOTE(Stigma @ 2008 01 26, 10:59)
o kaip su šia pudra draugauja mišri oda? g.gif gundausi jau doh.gif beje, kokį atspalvį renkasi labai šviesiaodės: fair ar fairly light g.gif šiaip visad šviesiausią renkuosi,bet bijau, kad čia tas fair visai baltas nebūtų doh.gif

Aš šiesiaodė, ir pirkau Fair atspalvį. Tikrai nenubalins mirksiukas.gif Labai geras atspalvis, neutralus toks wub.gif
Atsakyti
Ir as siandien jau s sita pudryte wub.gif Nu tikrai superine thumbup.gif dar niekad oda tokia grazi neatrode,ir taip naturaliai thumbup.gif
Labai dziaugiuosi smile.gif
Emiau rinkinuka,tai viskas man jame patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 26, 20:09)
Foundation odai suteikia gražų švytėjimą, o Veil vienu patepimu jį nuėmė  unsure.gif  tas man ir nepatiko, nes jau taip buvau įpratus švytėti  biggrin.gif
doh.gif  pažiūrėjau į pardavėjo vizitinę - keliavo iš anglijos. bet vis tiek greit - antradienį užsakiau, šeštadienį gavau  thumbup.gif  Kartais vietoje siuntinukai taip greit nesuvaikšto  cool.gif
Aš šiesiaodė, ir pirkau Fair atspalvį. Tikrai nenubalins mirksiukas.gif  Labai geras atspalvis, neutralus toks  wub.gif

Tai tas veil jauciu man patiktu,nes jau esu pavargusi nuo odos blizgejimo t.y T zona gan riebi tai ka betepciau blizga ,nors mineraline duoda savita svytejima,bet noreciau ji siek tiek nuimti tuose vietose.
Atsakyti
Dar pagirsiu sia pudra blush2.gif Vakar dariau eksperimenta, ir nuejau miegoti su sita pudryte, nenusivalius, galvojau paziuresiu, kiek ryte spuogu priskaiciuosiu nauju biggrin.gif Nebuvo nei vieno ir senieji padziuve kaip reikalas wub.gif thumbup.gif Geras daiktas tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 28, 12:51)
Dar pagirsiu sia pudra blush2.gif  Vakar dariau eksperimenta, ir nuejau miegoti su sita pudryte, nenusivalius, galvojau paziuresiu, kiek ryte spuogu priskaiciuosiu nauju biggrin.gif  Nebuvo nei vieno ir senieji padziuve kaip reikalas wub.gif  thumbup.gif  Geras daiktas tikrai wub.gif

Drąsus eksperimentas rolleyes.gif
Nors jau buvau skaičius, kad ši pudra gydo spuogelius, ir rekomenduojama kartais su ja pamiegoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 28, 14:11)
Drąsus eksperimentas  rolleyes.gif
Nors jau buvau skaičius, kad ši pudra gydo spuogelius, ir rekomenduojama kartais su ja pamiegoti  rolleyes.gif

As ir skaiciau, taciau norejau ysitikinti. Nuo kitu pudru tai pabunu su jom kelias valandas jau prisirpsta visa ju armija, o nuo kitos nieko, pagaliau radau gera daikta savo odytei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu as irgi dar gera dalyka pajutau,siaip mano oda jautri ir sudirgusi buna ,kai visai netepu tos pudrytes neidama niekur oda ne kaip atrodo,kai pasitepu ji kazkaip aprimsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 28, 13:56)
Nu as irgi dar gera dalyka pajutau,siaip mano oda jautri ir sudirgusi buna ,kai visai netepu tos pudrytes neidama niekur oda ne kaip atrodo,kai pasitepu ji kazkaip aprimsta biggrin.gif

ir aš dabar susimąsčiau mastau.gif . Jau nežinau kiek laiko kovojau su spuogeliais, ir kokių tik priemonių nenaudojau doh.gif Dabar jau gal dvi savaitės naudoju tą pudrą, ir spuogelių minimaliai, o ir tie užsilikę sparčiai nyksta bigsmile.gif
Argi ne atradimas ta pudra bigsmile.gif thumbup.gif (jeigu čia dėl jos tie teigiami pokučiai, aišq)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DODA: 28 sausio 2008 - 14:19
QUOTE(Renata 76 @ 2008 01 26, 20:00)
Ir as siandien jau s sita pudryte  wub.gif  Nu tikrai superine  thumbup.gif  dar niekad oda tokia grazi neatrode,ir taip naturaliai  thumbup.gif
Labai dziaugiuosi  smile.gif
Emiau rinkinuka,tai viskas man jame patiko bigsmile.gif

As cia vis dar nerimstu lotuliukas.gif
Kur tu uzsakinejai ta rinkinuka ir kiek tau tiksliai kainavo?koki atspalvi emei?kiek ten tu sepetuku jame yra ir kas dar ideta neskaitant dvieju spalvu pudru? blush2.gif
Atsakyti