Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(Larissa @ 2008 01 24, 00:28)
drinks_cheers.gif pilnai sutinku . porą kartų čia,kosmetikos forume, mačiau variantų  doh.gif paskaito kokią temą,nubega ,nuperka kokį išgirtą produktą-o jisai bac ir nepatiko  blink.gif atvaro į forumą ir pradeda dar pretenzijas reikšti tai,kuriai patiko  doh.gif
aš,pavyzdžiui,taip ir nesupratau kame meteoritų bajeris  g.gif stovi dabar be reikalo  lotuliukas.gif kartais atidarau,pasimazuoju ir vėl nesuprantu-kokio velnio juos pirkau  doh.gif
gerai,kai žmonės pasidomi,paskaito,ir nuspręndžia-ar jiems to daikto reikia ar ne
nu kad ta naktinė pudra taip ir vadinasi "RareMinerals™ Skin Revival Treatment
g.gif

Nu taip,suklydau...pamaniau viena raide sukeite,dabar pasiurejau sephoros puslapi,tikrai Rare.
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 24, 08:40)
aš ir nemažą sumelę už meteoritus paklojau, o kai atradau mineralinę pudrą, jų nebenaudoju  doh.gif net neatsidarau  blush2.gif

Mačiau ir kreminę pudrą parduodi, tai jau ir jos nusprendei atsisakyti g.gif Ir viskas per tą mineralkę bigsmile.gif
Na mano mineralkė dar tik pusiaukelėj, bet neįsivaizduoju, kad ją panaudojus, meteoritų nenorėsiu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 24 sausio 2008 - 11:08
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 24, 11:07)
Mačiau ir kreminę pudrą parduodi, tai jau ir jos nusprendei atsisakyti  g.gif Ir viskas per tą mineralkę  bigsmile.gif
Na mano mineralkė dar tik pusiaukelėj, bet neįsivaizduoju, kad ją panaudojus, meteoritų nenorėsiu  blink.gif

aga biggrin.gif Dior Forever jau pardaviau biggrin.gif išparduodu kitas...nors be MUFE dar 3 turiu doh.gif
dėl meteoritų, tai gal nuskambės kaip piktžodžiavimas, bet užtepus mineralinę pagalvoju - gal dar meteoritų, bet paskui irnesakyk.gif kam tokį gerą makiažą gadinti (va tą paskutinį žodį ir sunkausia ištart, žinant tai, koookia firma, kiek kainuoja, t.t.)
o šiaip tai, kiekvienam savo mirksiukas.gif Gal Tau mineralinė ir meteoritai bus tobuliausias derinys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DODA: 24 sausio 2008 - 11:17
DODA, na asirgi padebesiuose kol kas nuo tos mineralkes lotuliukas.gif bet sakau reikia nutupti ant zemes, gal po kiek laiko ja naudojant prades lupinetis oda, gal kas nors ne taip pasidarys gera kaip daba yra doh.gif g.gif ale vistiek man ji superine thumbup.gif
Atsakyti
O kaip manote ar Medium Tan saplva is Bareminerals labai tamsi g.gif , siaip esu sviesiu paluku, bet vaisktau i soliarium ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mintee @ 2008 01 25, 00:57)
O kokia situ pudru kaina?  blush2.gif

Jei klausi apie Bareminelars pudra tai 72 lt + siuntimas iki Lietuvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 01 25, 00:07)
O kaip manote ar Medium Tan saplva is Bareminerals labai tamsi g.gif , siaip esu sviesiu paluku, bet vaisktau i soliarium  ax.gif
Papildyta:

Jei klausi apie Bareminelars pudra tai 72 lt + siuntimas iki Lietuvos 4u.gif

Nu jau čia pobrangiai gaunasi, iš kur čia taip užsakant g.gif

Mano oda vidutinio tamsumo, tai aš ėmiau medium, skaičiau, kad ji populiariausia. Tan man atrodo gali būti daugiau tamsiaodėm g.gif
Atsakyti
[quote=Kristepala,2008 01 24, 16:07]
O kaip manote ar Medium Tan saplva is Bareminerals labai tamsi g.gif , siaip esu sviesiu paluku, bet vaisktau i soliarium ax.gif

Sunku pasakyti g.gif Ziurint iki kokio tamsumo soliariniesi,jeigu labai rudai,tai gal ir tiktu.Nera jau ji tokia super tamsi.

Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 25, 10:30)
tai laukiam atsiliepimų  bigsmile.gif
O kuri spalva Tau tiko, kurią pasilikai?

na as pasilikau medium tan. nes siaip nesu labai sviesiaode, o dar i soliariuma nueinu. bet siaip sita MEDIUM BEIGE TAIP PAT LABAI GERA SPALVA, kas nemegsta tamsesnio atspalvio. ji tokia labai naturali mano akiai, tik man per sviesi, o mano akys dar tamsios tai visada renkuosi tamsesni atspalvi.
na o siaip tikrai nesijaucia ant veido jokio sunkumo. kas nebandet tikrai rekomenduoju. pati uzsimaniau tik paskaicius sia tema ir nedvejodama uzsakiau, nes jokiu kreminiu negaliu naudoti, nes kazkaip oda nepriima.
Atsakyti
[quote=mziukas,2008 01 25, 09:34]
labas, as vakar ir gavau tas pudras. gerai kad emiau dvi spalvas. nes sita MEDIUM BEIGE man netiko spalva. o kaina tokia ir gaunasi 72 +siuntimas. uzsakinejau is sephoros per luka274. tai va GALIU PARDUOTI MEDIUM BEIGE (esu tik atidarius ir ant vieno zanduko pabandziau) nera ji jau tamsi kaip atrodo.

As ir planuoju per ja uzsakyti.o tu tiesiog dvi uzsakinejai normalaus dydzio dezutes ar ta rinkini?as tai noriu rinkinuko ,bet planuoju ta light imti.
ilgai pudrytes pas tave keliavo?
O kur ir kaip tu jas atsiemei lietuvoje cia biski poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dydy88: 25 sausio 2008 - 13:44
[quote=dydy88,2008 01 25, 14:42]
[quote=mziukas,2008 01 25, 09:34]
labas, as vakar ir gavau tas pudras. gerai kad emiau dvi spalvas. nes sita MEDIUM BEIGE man netiko spalva. o kaina tokia ir gaunasi 72 +siuntimas. uzsakinejau is sephoros per luka274. tai va GALIU PARDUOTI MEDIUM BEIGE (esu tik atidarius ir ant vieno zanduko pabandziau) nera ji jau tamsi kaip atrodo.

As ir planuoju per ja uzsakyti.o tu tiesiog dvi uzsakinejai normalaus dydzio dezutes ar ta rinkini?as tai noriu rinkinuko ,bet planuoju ta light imti.
ilgai pudrytes pas tave keliavo?
O kur ir kaip tu jas atsiemei lietuvoje cia biski poster_offtopic.gif
[/quote]

na kai issiuncia keliauja kokias 6dienas. sakyciau greitai. na kai uzsakai, kol ji gauna.. na man gavosi apie tris savaites panasiai. as tai normalaus dydzio uzsakinejau. man tame rinkiny neaiskus ir nelabai reikalingi tie priedai, isskyrus sepetelius. mano nuomone nebutina ta kabuki uzsakineti ( nors pati uzsisakiau) jei turi kazka panasaus. as manau su ploksciu siunkiau pasipudruoti.
as kai uzsakiau du atspalvius galvojau kad bus medium tan pertamsi (ziurejau sephoros puslapyje nuotraukas), bet nieko panasaus. manau uzsakysiu dar tamsesne vasarai, nes mano akiai realiai jos nera tokios tamsios kaip atrodo. tai va man medium beige per sviesi, bandziau ant vieno zando. o tos kitos tai man isvis baltos.
Atsakyti
[as kai uzsakiau du atspalvius galvojau kad bus medium tan pertamsi (ziurejau sephoros puslapyje nuotraukas), bet nieko panasaus. manau uzsakysiu dar tamsesne vasarai, nes mano akiai realiai jos nera tokios tamsios kaip atrodo. tai va man medium beige per sviesi, bandziau ant vieno zando. o tos kitos tai man isvis baltos.

As irgi laukiu savo Medium Tan 4u.gif , paskaicius komentarus jau buvau issigandusi, maniau, kad ji tik juodaodem lotuliukas.gif , bet jei sakai, kad ji nera labai tamsi bigsmile.gif , tai jau nebesulaukiu ax.gif
Atsakyti
Neįtikėtinai greitai iš US parkeliavo mano Veil pudra. iš pirmo potėpio tai g.gif Kol kas eilinė pudra ir tiek g.gif , vien su Foundation man veidas gražiau atrodė mastau.gif , nesimatė, kad apskritai ant veido kažkas dėta rolleyes.gif o dabar aiškiai matosi, kad veidukas pudruotas... schmoll.gif
Žiūrėsiu kaip bus po kelių valandų unsure.gif
Atsakyti