Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

Sveikos. Gal kuri turite is i.d. minerla pudros kolekcijos "Feather light mineral". Kaip supratau,su ja reikia pasitepti jau po mineralines pudros, taip sakant paskutinis zingsnis.
Nelabai draugauju su snglu kalba, taigi noreciau Jusu patarimo ar verta toki daikta pirkti, ir jei galima truma vertima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 01 22, 15:12)
o kokias priežastys nurodo  g.gif

priezastis kad labai arergizuoja, niesti, raso kad poras isryskina, itt... atseit nuo sudety esancio "bismuth.."... ir kad nelabai tinka i riebuma linkusiai odai, nes blizga . O mano kaip tik tokia yra sad.gif
ar kam nors alergizuoja? ar kas turi ir riebuma linkusia? man idomi patirtis is praktikos nes reklamini puslapi skaiciau ir isstudijawau palyginimus su kitomis mineralinemis pudromis.
aciu
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 01 22, 17:30)
Sveikos. Gal kuri turite is i.d. minerla pudros kolekcijos "Feather light mineral". Kaip supratau,su ja reikia pasitepti jau po mineralines pudros, taip sakant paskutinis zingsnis.
Nelabai draugauju su snglu kalba, taigi noreciau Jusu patarimo ar verta toki daikta pirkti, ir jei galima truma vertima 4u.gif

Užsisakiau šitą ir laukiu parkeliaujant ax.gif Taip, Veil naudojama po Foundation pudros, taip pat makiažo patasymui dienos bėgyje (po Bitutės32 pamokymų aš dabar krūūūta smoke.gif)

QUOTE(black_berry @ 2008 01 22, 18:52)
priezastis kad labai arergizuoja, niesti, raso kad poras isryskina,  itt... atseit nuo sudety esancio "bismuth.."...  ir kad nelabai tinka i riebuma linkusiai odai, nes blizga . O mano kaip tik tokia yra sad.gif
ar kam nors alergizuoja? ar kas turi ir riebuma linkusia? man idomi patirtis is praktikos nes reklamini puslapi skaiciau ir isstudijawau palyginimus su kitomis mineralinemis pudromis.
aciu

Dėl jautrios odos nzn, nes nejautriaodė aš. Tepliodavau meteoritais, ir dar ant krempudros, tai siaubingai traukdavo odą, o su mineraline jaučiuos kaip be jokios pudros thumbup.gif
dėl porų: daug kur rašo, kad poras paslepia g.gif man irgi paslepia rolleyes.gif
mano oda ne linkusi į riebumą, o tiesiog riebi doh.gif tai po kelių val. jau reikia taisyti makiažą, nepriklausomai nuo to kokia stebuklinga pudra esu išsitepus doh.gif O blizga tai ta pudra iš savęs...blizgučių jokių nesimato, o oda švyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 01 22, 09:30)

Labai geras daiktelis,ypac jei naudoji su i.d pudra,nors galima ir ji viena tepti.Odai suteikia svytejima,gaivuma.Jei ant pudros tepi,tai ja uztvirtina,suteikia grazu atspalvi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(black_berry @ 2008 01 22, 10:52)
priezastis kad labai arergizuoja, niesti, raso kad poras isryskina,  itt... atseit nuo sudety esancio "bismuth.."...  ir kad nelabai tinka i riebuma linkusiai odai, nes blizga . O mano kaip tik tokia yra sad.gif
aciu

Mano oda tikrai labai jautri,absoliuciai viskam,bet si pudra tikrai jokios reakcijos nesukelia ir poru neisryskina.Kaip raso DODA,as irgi su ja jauciuos kaip be pudros smile.gif
Atsakyti
mano oda irgi linkusi i visokias alergijas,bet ji man nieko blogiau nepadare tikrai...oda misri tai sunkiai gal kiek ipratau prie to jos svytejimo,nes vaidenasi,kad jau riebaluota esu lotuliukas.gif bet is tikro ji pati svyti smile.gif
O pora matosi tik viena kita,labai minimaliai ir tikrai ne labiau nei su kokia kita pudra...o pvz inkstiriuku isvis be sansu pamatyti ne taip kaip su krempudra kartais dar labiau matosi.
Atsakyti
na ir as nejautriaode siaip ax.gif ... be reikalo bijau gal blush2.gif
be to paskaiciau del sudetines dalies "Bismuth Oxychloride" (del kurio kai kurias alergizavo) poweiki odai ... tai nieko blogo jis nedaro ... ir visos sudetines dalys nera kenksmingos nei kemsancios poras

http://www.mineral-m....com/index.html
mineraliniu pudru apzvalga(english)

http://www.sskindoctor.com/fito.php
cia nuoroda(biski ne i tema) pasirikrint kosmetikos ingredientus (rusu kalba), jau puse savo kosmetikos ismeciau doh.gif
Atsakyti
mergaites parasykit kas del spalvytes kaip ta sviesi ar labai sviesi?ar tikrai nei viena neuzsakinejot pas luka?parasykt kiek tas rinkinukas kainavo su viskuo ir ar ilgai keliavo clap.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Siandien maciau e-bay Rare minerals lotuliukas.gif Neapsigaukit,buteliukai praktiskai taippat atrodo ,bent jau naktines tos pudros kaip Bare Escentuals g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 23, 17:19)
Manau nėra jokios kosmetikos priemonės, kuri būtų panacėja visiems ir visada tinkama schmoll.gif todėl nesistebiu kad tenka parduoti jei netiko, o gal spalva netiko  unsure.gif

drinks_cheers.gif pilnai sutinku . porą kartų čia,kosmetikos forume, mačiau variantų doh.gif paskaito kokią temą,nubega ,nuperka kokį išgirtą produktą-o jisai bac ir nepatiko blink.gif atvaro į forumą ir pradeda dar pretenzijas reikšti tai,kuriai patiko doh.gif
aš,pavyzdžiui,taip ir nesupratau kame meteoritų bajeris g.gif stovi dabar be reikalo lotuliukas.gif kartais atidarau,pasimazuoju ir vėl nesuprantu-kokio velnio juos pirkau doh.gif
gerai,kai žmonės pasidomi,paskaito,ir nuspręndžia-ar jiems to daikto reikia ar ne

QUOTE(EVY @ 2008 01 23, 21:09)
Siandien maciau e-bay Rare minerals lotuliukas.gif  Neapsigaukit,buteliukai praktiskai taippat atrodo ,bent jau naktines tos pudros kaip  Bare Escentuals  g.gif

nu kad ta naktinė pudra taip ir vadinasi "RareMinerals™ Skin Revival Treatment
" g.gif
Atsakyti
vsio, uztenka man skaityneti ir tyrineti... reikia uzsisakyt... pamaniau kad noriu "started kit" ... nes jeigu pudra netiks, tai bent "veil" gal tiks, ir bronzatorius, be to sepetukai neblogi visai ax.gif
kokias jus spalvas turit? nes nzn ar man light ar medium rinkinuka imti... labiau siela prie medium krypsta.. tik ar nebus per tamsu g.gif .. suris nesu, megstu egipto zeme pasimozot skruostikaulius . Bet forume skaiciau kad kazkas rase jog "medium beige" palieka vasarai... tai nejaugi toks tamsus atspalvis? kuris tamsesnis medium beige ar medium? nes ivairiuose puslapiuose ivairiai pavaizduota doh.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(black_berry @ 2008 01 24, 00:23)
vsio, uztenka man skaityneti ir tyrineti... reikia uzsisakyt... pamaniau kad noriu "started kit" ... nes jeigu pudra netiks, tai bent  "veil" gal tiks, ir bronzatorius, be to sepetukai neblogi visai  ax.gif
kokias jus spalvas turit? nes nzn ar man light ar medium rinkinuka imti... labiau siela prie medium krypsta.. tik ar nebus per tamsu  g.gif  .. suris nesu, megstu egipto zeme pasimozot skruostikaulius . Bet forume skaiciau kad kazkas rase jog "medium beige" palieka vasarai... tai nejaugi toks tamsus atspalvis? kuris tamsesnis medium beige ar medium? nes ivairiuose puslapiuose ivairiai pavaizduota  doh.gif 
aciu

drinks_cheers.gif aš labai ilgai blaškiausi,bet pasirinkau light g.gif nes spręndžiant iš informacijos jų homepage,tai tas light nėra jau toks šviesus. šitos moterys yra visos su light pudruotos,o šitos su medium.tai man asmeniškai medium šiuo metų laiku būtų tikriausiai per tamsus g.gif
Atsakyti
QUOTE(black_berry @ 2008 01 23, 15:23)
vsio, uztenka man skaityneti ir tyrineti... reikia uzsisakyt... pamaniau kad noriu "started kit" ... nes jeigu pudra netiks, tai bent  "veil" gal tiks, ir bronzatorius, be to sepetukai neblogi visai  ax.gif
kokias jus spalvas turit? nes nzn ar man light ar medium rinkinuka imti... labiau siela prie medium krypsta.. tik ar nebus per tamsu  g.gif  .. suris nesu, megstu egipto zeme pasimozot skruostikaulius . Bet forume skaiciau kad kazkas rase jog "medium beige" palieka vasarai... tai nejaugi toks tamsus atspalvis? kuris tamsesnis medium beige ar medium? nes ivairiuose puslapiuose ivairiai pavaizduota  doh.gif 
aciu

medium sviesesnis smile.gif
Atsakyti