Svarstyklėms išlyginti įdedu nuorodą apie mineral make up - kai kur gal persūdyta, bet rožinius debesėlius natūralesne spalva nudažo
QUOTE(pepilota @ 2007 11 27, 21:52)
reikes paskaitinet. nemaza apimtis. Reikes atrasti laiko, kol dar nenusipirkau
Tai kad ten pirmi du puslapiai svarbiausi, po to jau eina konkrečių firmų produktų aptarimas
QUOTE(prieblanda @ 2007 11 28, 09:41)
Tai kad ten pirmi du puslapiai svarbiausi, po to jau eina konkrečių firmų produktų aptarimas
Kaip suprantu ten tik amerikoj žinomas firmas aptare Straipsniukas vertas dėmesio, bet mano nuomonės nepakeitė
radau ir isadoros Mineral Foundation Powder. Idomu ar pas mus jau yra ir kokia kaina yra ir seseliai
http://www.isadora.com/?id=906
Papildyta:
IsaDora Mineral Foundation Powder
INGREDIENTS: Mica, Zinc Oxide, Amethyst Powder, Citrine, Tourmaline, Aquamarine Powder
http://www.isadora.com/?id=906
Papildyta:
IsaDora Mineral Foundation Powder
INGREDIENTS: Mica, Zinc Oxide, Amethyst Powder, Citrine, Tourmaline, Aquamarine Powder
QUOTE(prieblanda @ 2007 11 27, 10:24)
Svarstyklėms išlyginti įdedu nuorodą apie mineral make up - kai kur gal persūdyta, bet rožinius debesėlius natūralesne spalva nudažo
Aciu Prieblanda, kaip visada cosmeticscop.com komentarai idomus, nes nera vien juodi ar balti, bet konkreciai pristatantys dalykus tokius, kokie yra, is abieju pusiu.
O tai jau prasniukstinejau ebay ir jau buvau sumascius pirkti pudryte. Ji akivaizdziai netinka mano sausai odai
o ar si pudra tinka problematiskai,riebiai odai..?
ar lietuvoje galima nusipirkti kokia is patikimos firmos?
nes avon manes nezavi..
ar lietuvoje galima nusipirkti kokia is patikimos firmos?
nes avon manes nezavi..
siandien nusipirkau Loreal'io true match minera pudryte. labai faina. tokia lengvute bet issirinkau bloga spalva, per sviesia
i | Ištrintas skelbimas. |
kažkokią mineralinę pudrą mačiau Faberlic siūlo...
Ziurejau ju internetini kataloga tai ten parasyta kompaktine pudra su mineralais reiskia nebus 100% is minerali.
yra dar Isadoros mineraline kosmetika, bet pas mus kolkas niekur nemaciau
Pati tikriausia ir geriausia mineraline pudra yra-BARE ESCENTUALS,visos kitos firmos pradejo tik juos megdzioti,nepasitikiu,ypac Loreal,jau toks slamstas.O vat Bare Escentuals tai man toks atradimas!Jau metai naudoju,ir i nieka nekeisiu.Beje mano oda sausa ir jautri.
QUOTE(foje @ 2007 12 18, 01:48)
Pati tikriausia ir geriausia mineraline pudra yra-BARE ESCENTUALS,visos kitos firmos pradejo tik juos megdzioti,nepasitikiu,ypac Loreal,jau toks slamstas.O vat Bare Escentuals tai man toks atradimas!Jau metai naudoju,ir i nieka nekeisiu.Beje mano oda sausa ir jautri.
na o as didesnio slamsto uz avon mineraline pudra nesu macius