Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

Svarstyklėms išlyginti įdedu nuorodą apie mineral make up - kai kur gal persūdyta, bet rožinius debesėlius natūralesne spalva nudažo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 11 27, 21:52)
reikes paskaitinet. nemaza apimtis. Reikes atrasti laiko, kol dar nenusipirkau

Tai kad ten pirmi du puslapiai svarbiausi, po to jau eina konkrečių firmų produktų aptarimas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 11 28, 09:41)
Tai kad ten pirmi du puslapiai svarbiausi, po to jau eina konkrečių firmų produktų aptarimas  smile.gif

Kaip suprantu ten tik amerikoj žinomas firmas aptare g.gif Straipsniukas vertas dėmesio, bet mano nuomonės nepakeitė blush2.gif ax.gif
Atsakyti
radau ir isadoros Mineral Foundation Powder. Idomu ar pas mus jau yra ir kokia kaina g.gif yra ir seseliai biggrin.gif
user posted image
http://www.isadora.com/?id=906

Papildyta:
IsaDora Mineral Foundation Powder
INGREDIENTS: Mica, Zinc Oxide, Amethyst Powder, Citrine, Tourmaline, Aquamarine Powder
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 11 27, 10:24)
Svarstyklėms išlyginti įdedu nuorodą apie mineral make up - kai kur gal persūdyta, bet rožinius debesėlius natūralesne spalva nudažo  4u.gif

Aciu Prieblanda, kaip visada cosmeticscop.com komentarai idomus, nes nera vien juodi ar balti, bet konkreciai pristatantys dalykus tokius, kokie yra, is abieju pusiu.
O tai jau prasniukstinejau ebay ir jau buvau sumascius pirkti pudryte. Ji akivaizdziai netinka mano sausai odai doh.gif
Atsakyti
o ar si pudra tinka problematiskai,riebiai odai..?
ar lietuvoje galima nusipirkti kokia is patikimos firmos?
nes avon manes nezavi.. sad.gif
Atsakyti
siandien nusipirkau Loreal'io true match minera pudryte. labai faina. tokia lengvute thumbup.gif bet issirinkau bloga spalva, per sviesia verysad.gif doh.gif

i 
Ištrintas skelbimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 05 rugpjūčio 2011 - 15:36
kažkokią mineralinę pudrą mačiau Faberlic siūlo... g.gif
Atsakyti
Ziurejau ju internetini kataloga tai ten parasyta kompaktine pudra su mineralais g.gif reiskia nebus 100% is minerali.
Atsakyti
yra dar Isadoros mineraline kosmetika, bet pas mus kolkas niekur nemaciau g.gif user posted image
Atsakyti
Pati tikriausia ir geriausia mineraline pudra yra-BARE ESCENTUALS,visos kitos firmos pradejo tik juos megdzioti,nepasitikiu,ypac Loreal,jau toks slamstas.O vat Bare Escentuals tai man toks atradimas!Jau metai naudoju,ir i nieka nekeisiu.Beje mano oda sausa ir jautri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foje: 18 gruodžio 2007 - 00:49
QUOTE(foje @ 2007 12 18, 01:48)
Pati tikriausia ir geriausia mineraline pudra yra-BARE ESCENTUALS,visos kitos firmos pradejo tik juos megdzioti,nepasitikiu,ypac Loreal,jau toks slamstas.O vat Bare Escentuals tai man toks atradimas!Jau metai naudoju,ir i nieka nekeisiu.Beje mano oda sausa ir jautri.

na o as didesnio slamsto uz avon mineraline pudra nesu macius lotuliukas.gif swoon.gif
Atsakyti