Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(EVY @ 2008 01 18, 18:36)
O is kur zinot,kad ta artdeko pudra be talko?

kad atrdeco mineraline pudra be talko perskaiciau ant pakuotes, ingredientuose talko nebuvo
o sarmoj jie ja nuo rudens turi, tai kad tai jau ne naujiena
Atsakyti
O ka talkas daro blogo ar siaip ne ypatingai gero? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 19, 14:00)

manyciau kemsa poras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 19, 13:00)

toms kurios turi polinki i inkstyrus, talkas, parafinas,1 riebalai ir aliejai kemsa poras verysad.gif ... del to labai sunku parinkti makiazo pagrindus, pudras ir net kremus, ne visos kosmetikos priemones kuriu etiketese parasyta "nekemsa poru" arba "non comedogenic" is tikruju nekemsa poru... reikia pagal sudeti ziuret jau g.gif
Atsakyti
Mergytes, gyvenancios Amerikej, noreciau pasiklausti, ar Amerikej paprastose parduotuvese (na ne internetinese) galima rast mineralines pudros starters kit'u? g.gif
Ir ar jose normalaus dydzio sepeteliai buna, ar pamazinti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witchcraft: 21 sausio 2008 - 07:29
Na as ne is Amerikes, ale girdejau kad tai tie patys dydziai sepetuku mirksiukas.gif

Beje isbandziau jau Bare Escenntuals vakar pacia sviesiausia, pasiseke braskese pagauti....nors ir neigudus tepti, norsir neturiu sepetuku tinkamu, bet viiiistiek su turimu sepetuku sugebejau taaaaaip graziai padengti veiduka, nenoriu jokiu krem pudru schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 21, 09:27)
Nu negaliu patikėti, kad ta mineralkė atstoja ir krempudras ir meteoritus ir visą kitą gėrį  blink.gif

Aš ir netikėjau, kol neišbandžiau biggrin.gif
p.s. savaitgalį buvau išvykus, tai tepiau su TBS ištraukiamu teptuku, tai schmoll.gif. Vis tik yra skirtumas su kokiu teptuku tą pudrą naudoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 21, 09:42)
Aš ir netikėjau, kol neišbandžiau  biggrin.gif
p.s. savaitgalį buvau išvykus, tai tepiau su TBS ištraukiamu teptuku, tai  schmoll.gif. Vis tik yra skirtumas su kokiu teptuku tą pudrą naudoti  cool.gif

O kokį naudoji šepetėlį? Aš išsukamą bare esc. nužiūrėjau. Tik man įdomu kuo jie skiriasi pvz nuo MAC ar kitų šepetėlių. Kieno šereliai naudojami mineralinei tepti g.gif
Atsakyti
Tai va kad niekur neaprašoma kieno šereliai naudojami Bare Escentuals
šepetukams doh.gif ale žvėriukų unsure.gif o kokių neaišku, bet tai ožiukas ko gero
bus arba vargšas asiliukas cray.gif

Na aš tai galvoju pirkti ne Bare Escentuals kabuki šepetuką, bet Laura Mercier
Man toks jis tobulesnis atrodo bent jau irgi skirtas mineralinei pudrai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 21 sausio 2008 - 09:59
QUOTE(DODA @ 2008 01 21, 09:48)
drinks_cheers.gif  Man irgi, nei krempudrų, nei meteoritų nebesinori  biggrin.gif

Va va thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 21, 09:46)
O kokį naudoji šepetėlį? Aš išsukamą bare esc. nužiūrėjau. Tik man įdomu kuo jie skiriasi pvz nuo MAC ar kitų šepetėlių. Kieno šereliai naudojami mineralinei tepti  g.gif

dabar naudoju TBS tą didžiausią, bet dar laukiu parkeliaujant ir bare essentuals šepetuko.
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 21, 10:48)
drinks_cheers.gif  Man irgi, nei krempudrų, nei meteoritų nebesinori  biggrin.gif

Doda, o ar ji pakankamai gerai maskuoja? Pvz kapliliarus paslepe? nes pradzioj temos skaiciau, kad nelabai maskuoja ta pudra g.gif
Atsakyti