kad atrdeco mineraline pudra be talko perskaiciau ant pakuotes, ingredientuose talko nebuvo
o sarmoj jie ja nuo rudens turi, tai kad tai jau ne naujiena
toms kurios turi polinki i inkstyrus, talkas, parafinas,1 riebalai ir aliejai kemsa poras ... del to labai sunku parinkti makiazo pagrindus, pudras ir net kremus, ne visos kosmetikos priemones kuriu etiketese parasyta "nekemsa poru" arba "non comedogenic" is tikruju nekemsa poru... reikia pagal sudeti ziuret jau
Mergytes, gyvenancios Amerikej, noreciau pasiklausti, ar Amerikej paprastose parduotuvese (na ne internetinese) galima rast mineralines pudros starters kit'u? Ir ar jose normalaus dydzio sepeteliai buna, ar pamazinti?
Aš ir netikėjau, kol neišbandžiau
p.s. savaitgalį buvau išvykus, tai tepiau su TBS ištraukiamu teptuku, tai . Vis tik yra skirtumas su kokiu teptuku tą pudrą naudoti
Aš ir netikėjau, kol neišbandžiau
p.s. savaitgalį buvau išvykus, tai tepiau su TBS ištraukiamu teptuku, tai . Vis tik yra skirtumas su kokiu teptuku tą pudrą naudoti
O kokį naudoji šepetėlį? Aš išsukamą bare esc. nužiūrėjau. Tik man įdomu kuo jie skiriasi pvz nuo MAC ar kitų šepetėlių. Kieno šereliai naudojami mineralinei tepti
Tai va kad niekur neaprašoma kieno šereliai naudojami Bare Escentuals šepetukams ale žvėriukų o kokių neaišku, bet tai ožiukas ko gero bus arba vargšas asiliukas
Na aš tai galvoju pirkti ne Bare Escentuals kabuki šepetuką, bet Laura Mercier Man toks jis tobulesnis atrodo bent jau irgi skirtas mineralinei pudrai
O kokį naudoji šepetėlį? Aš išsukamą bare esc. nužiūrėjau. Tik man įdomu kuo jie skiriasi pvz nuo MAC ar kitų šepetėlių. Kieno šereliai naudojami mineralinei tepti