Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(Endendu @ 2008 01 16, 21:26)
Ne viena - dvi. Dar ir ta, kurią aš naudoju, idealiai smile.gif Aš iki šiol irgi be krempudros niekur negalėdavau eit (ir paberia, ir kapiliarų išsiplėtusių pakankamai). O dabar kitas reikalas, jaučiu mesiu krempudrų likučius lauk, nes net nekyla pagunda jomis tepliotis.

Net ir kapiliarus maskuoja? bigsmile.gif
Tai kokį pudros sluoksnį tepi? ax.gif
Atsakyti
Nu sakyciau as nemazai jos tepu,ne taip kad bruks brukst ir viskas,tepu kruopsciai ir gan ilgai kiekviena lopineli o koki tipo spuogeli dar papildomai su kokiu mazu sepeteliu patepu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 16, 22:31)
Net ir kapiliarus maskuoja?  bigsmile.gif
Tai kokį pudros sluoksnį tepi?  ax.gif

Tikrai nestorą. Tose vietose, kuriose maskuoti reikia labiau (pvz. palei nosį, kur yra kapiliarų) patapšnoju specialiu teptuku atsargiai jau po to, kai padengiu visą veidą. O padengimui man užtenka 3-4 kartų po truputį pudros į dangtelį.
Atsakyti
na as irgi gal panasiai gal kokius 5 kart iberiu pudros,kakla dar papudruoju...Bet kruopstumo reikalauja,su krem pudra as greiciau atrodo pasidazydavau ale i jokia krempudra daugiau neziuresiu net is tolo biggrin.gif
Atsakyti
Patarkit, merginos, kaip atspalvį išsirinkt smile.gif Gal kas užsisakinėjot kurią nors iš tų šviesiausių? Niekaip neapsisprendžiu tarp dviejų pirmųjų doh.gif Bijau, kad fair pernelyg šviesi nebūtų, bet ir tų fairly light aprašomų 'golden undertones' tikrai mano oda neturi.. Hrrrr, gyvenau ramiai, kol nežinojau apie tokią pudrą. O dabar savam kaily netelpu, kaip man jos reik doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 sausio 2008 - 22:45
QUOTE(Endendu @ 2008 01 16, 21:36)
Tikrai nestorą. Tose vietose, kuriose maskuoti reikia labiau (pvz. palei nosį, kur yra kapiliarų) patapšnoju specialiu teptuku atsargiai jau po to, kai padengiu visą veidą. O padengimui man užtenka 3-4 kartų po truputį pudros į dangtelį.

QUOTE(EVY @ 2008 01 16, 21:41)
na as irgi gal panasiai gal kokius 5 kart iberiu pudros,kakla dar papudruoju...Bet kruopstumo reikalauja,su krem pudra as greiciau atrodo pasidazydavau ale i jokia krempudra daugiau neziuresiu net is tolo biggrin.gif

4u.gif
Šiandien ir aš su krempudra minimaliai sukausi rolleyes.gif tik paakius pamaskavau ir kapiliarus palei nosį cool.gif Niu vaizdelis tai tikrai neblogas, o ir tas jausmas, žinant, kad ant veido nėra sluoksnio špakliaus thumbup.gif
QUOTE(saintlina @ 2008 01 16, 22:31)
Patarkit, merginos, kaip atspalvį išsirinkt  smile.gif  Gal kas užsisakinėjot kurią nors iš tų šviesiausių? Niekaip neapsisprendžiu tarp dviejų pirmųjų  doh.gif  Bijau, kad fair pernelyg šviesi nebūtų, bet ir tų fairly light aprašomų 'golden undertones' tikrai mano oda neturi.. Hrrrr, gyvenau ramiai, kol nežinojau apie tokią pudrą. O dabar savam kaily netelpu, kaip man jos reik  doh.gif

Aš turiu šviesiausią atspalvį - Fair. Tikrai neatrodau išblyškus mirksiukas.gif Labai gražiai žiūrisi. Bet dabar noriu ir kokio 1-2 tonais tamsesnio doh.gif Jei su šviesiausiu atrodau normaliai, tai su tais tamsesniais atrodysiu kaip po lengvo soliariumo biggrin.gif

BlackDee dar mergaitės braškėse kartais sumedžioja tą pudrą, nors labai greit ten ją išgraibsto. Aš tai e-bay pirkau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DODA: 17 sausio 2008 - 08:33
Mergaitės, o jūs visos šitą pudrytę tepat su būtent jai skirtais teptukais iš BM? g.gif
Atsakyti
as tepu su kabuki ir dabar suprantu kodel Foje rekomendavo butent is ten pirkti ,su kitu sepeteliu tikrai taip gerai nepasidengtu veidas smile.gif
Atsakyti
Dar man klausimas ką jūs perkat - foundation, powder ar finish powder g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 01 17, 11:32)
Dar man klausimas ką jūs perkat - foundation, powder ar finish powder  g.gif

Aš manau, kad foundation su SPF 15 g.gif
Atsakyti
Aš taip pat užsikrėčiau tuo "virusu" - užsisakiau pudrą. Tik šepetuko ne... g.gif
Foje, kaip manai, gal man tiktų Artdeco kabuki (skirtas mineralinei pudrai)? Aš jį turiu... blush2.gif Net nežinau, ar pulti užsakyti kartu su pudra?
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif ... ir as uzmeciau aki ant sios pudrytes, bet klausima turiu. kiek gramu jos yra? nes kazkur radau kad 2g.!!! cia juk labai mazai.. sad.gif
Atsakyti