QUOTE(Endendu @ 2008 01 16, 21:36)
Tikrai nestorą. Tose vietose, kuriose maskuoti reikia labiau (pvz. palei nosį, kur yra kapiliarų) patapšnoju specialiu teptuku atsargiai jau po to, kai padengiu visą veidą. O padengimui man užtenka 3-4 kartų po truputį pudros į dangtelį.
QUOTE(EVY @ 2008 01 16, 21:41)
na as irgi gal panasiai gal kokius 5 kart iberiu pudros,kakla dar papudruoju...Bet kruopstumo reikalauja,su krem pudra as greiciau atrodo pasidazydavau ale i jokia krempudra daugiau neziuresiu net is tolo
Šiandien ir aš su krempudra minimaliai sukausi
tik paakius pamaskavau ir kapiliarus palei nosį
Niu vaizdelis tai tikrai neblogas, o ir tas jausmas, žinant, kad ant veido nėra sluoksnio špakliaus
QUOTE(saintlina @ 2008 01 16, 22:31)
Patarkit, merginos, kaip atspalvį išsirinkt
Gal kas užsisakinėjot kurią nors iš tų šviesiausių? Niekaip neapsisprendžiu tarp dviejų pirmųjų
Bijau, kad fair pernelyg šviesi nebūtų, bet ir tų fairly light aprašomų 'golden undertones' tikrai mano oda neturi.. Hrrrr, gyvenau ramiai, kol nežinojau apie tokią pudrą. O dabar savam kaily netelpu, kaip man jos reik
Aš turiu šviesiausią atspalvį - Fair. Tikrai neatrodau išblyškus
Labai gražiai žiūrisi. Bet dabar noriu ir kokio 1-2 tonais tamsesnio
Jei su šviesiausiu atrodau normaliai, tai su tais tamsesniais atrodysiu kaip po lengvo soliariumo
BlackDee dar mergaitės braškėse kartais sumedžioja tą pudrą, nors labai greit ten ją išgraibsto. Aš tai e-bay pirkau