Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

Sveikutės, pasakykit man žioplei blush2.gif , ar ta pudra ir krempudrą atstoja, ar reikia pirma tepti kreminę pudrą, o ja tik užfiksuoti ir užbaigti makiažą????Ačiū.
Atsakyti
Aciu Renata,supratau biggrin.gif Kokia cia programa taip vercia?

Si pudra tepama viena, ji atstoja ir kremine ir sausa pudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 01 15, 22:51)
pasakyk kokia tavo oda,patarsiu kokios spalvos reiktu ax.gif

neatsilaikiau ir aš doh.gif užsisakiau medium, plaukai šviesūs, nesu labai baltaodė, o ir su egipto žeme visada pasispalvindavau šiek tiek, bet dabar pradėjau nerimauti ar ji man nebus per tamsi g.gif aš čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2008 01 16, 00:48)
neatsilaikiau ir aš  doh.gif  užsisakiau medium, plaukai šviesūs,  nesu labai baltaodė, o ir su egipto žeme visada pasispalvindavau šiek tiek, bet dabar pradėjau nerimauti ar ji man nebus per tamsi  g.gif aš čia  blush2.gif

na gal neturėtų,ypač jei dar į kokį soliariumą vaikštai karts nuo karto...na,jei jau visai netiks-parduosi mirksiukas.gif matai,kiek norinčių jau atsirado lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2008 01 15, 23:48)
neatsilaikiau ir aš  doh.gif  užsisakiau medium, plaukai šviesūs,  nesu labai baltaodė, o ir su egipto žeme visada pasispalvindavau šiek tiek, bet dabar pradėjau nerimauti ar ji man nebus per tamsi  g.gif aš čia  blush2.gif

Offtopic - nuostabus Tavo leliukas wub.gif

Foje, kaip suprantu, Tu čia ekspertas pas mus. Tai norėjau paklaust blush2.gif
Nusipirkau aš Fair atspalvį, ir nete radau aprašą, kad šis atspalvis skirtas odai "with no irritations". Visi kiti atspalviai skirti odai "with irritations". Ar tai reiškia, kad Fair atspalvis nemaskuoja, ar kaip? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 01 15, 22:51)
pasakyk kokia tavo oda,patarsiu kokios spalvos reiktu ax.gif

Sveikutė, dėkui už pagalbą: mano oda šiaip šviesi, sunkiai įdeganti, bet norėčiau pudros kuri šiek tiek tamsintų, kad nebereiktų dėti pvz egipto žemės. Abejoju ar imti light ar medium beige atspalvį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2008 01 16, 00:48)

Tikrai nebus per tamsi. Aš panašaus spalvinio tipo, ir naudoju medium. Labai natūraliai atrodo.
Atsakyti
Na pasipudravau siandien su ta sviesesne,irgi labai neblogai smile.gif Praktiskai artodau labai naturaliai,neidegus smile.gif Zodziu abi spalvos thumbup.gif
Atsakyti
ui kaip ir as noriu tos pudros ax.gif
tik kazkaip nesupratau kokiam odos tipui ji labiau skirta.
mano oda sausa ir jautri bei linkusi i alergija, kaip kazi man ar tiktu? g.gif g.gif
Atsakyti
manau tiktu,mano oda vietomis irgi isausejus tai net nesimato tu sausiuku ir nedziovina ju labiau smile.gif Ir oda irgi gan linkusi i alergija,bet viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 16 sausio 2008 - 13:14
QUOTE(EVY @ 2008 01 16, 14:13)
manau tiktu,mano oda vietomis irgi isausejus tai net nesimato tu sausiuku ir nedziovina ju labiau smile.gif  Ir oda irgi gan linkusi i alergija,bet viskas thumbup.gif

labukas,
smagu kad petenkinta ta pudra. as ir jau laukiu nesulaukiu....
o visa diena tau issilaike?
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 16, 00:46)
Offtopic - nuostabus Tavo leliukas  wub.gif
Foje, kaip suprantu, Tu čia ekspertas pas mus. Tai norėjau paklaust  blush2.gif
Nusipirkau aš Fair atspalvį, ir nete radau aprašą, kad šis atspalvis skirtas odai "with no irritations". Visi kiti atspalviai skirti odai "with irritations". Ar tai reiškia, kad Fair atspalvis nemaskuoja, ar kaip?  g.gif  blush2.gif

Na ir kur tu radai toki aprasyma? g.gif Visi atspalviai daro ta pati-maskuoja puikiai.O "with irritations"reiskia jautriai ,suerzintai odai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(RėjKa @ 2008 01 15, 15:48)

Medium tau pats tas thumbup.gif
Atsakyti