Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

nusifotkinau, tik nelabai zinau kaip foto i cia ikelt smile.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(EVY @ 2008 01 15, 14:26)
Papildyta:
user posted image

galetu tikrai buti blizgesio maziau g.gif
Atsakyti
Čia blizgesys nuo blico, natūraliai taip neblizga dienos šviesoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 15 sausio 2008 - 12:50
QUOTE(EVY @ 2008 01 15, 13:27)
Papildyta:
user posted image
Papildyta:

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

Nerealiai gerai atrodo thumbup.gif Tokia skaisti ir gaivi oda kaip pas yzymybes fotkese thumbup.gif O cia su tuo tamsesniu ir sviesesniu? g.gif Liuks atspalvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 15, 13:27)
Papildyta:
user posted image
Papildyta:

na graziai pasidengia thumbup.gif o cia su tamsesne kur tu uzsisakei?
jei taip tai super busiu pataikysiu i spalvas thumbup.gif nes as esu rudesne, o vasara visai idegu. tai esu uzsakius ir medium tan, tai vasarai man bus kaip tik. laukiu savo siuntinuko..
net skaistalu nereikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mziukas: 15 sausio 2008 - 13:26
QUOTE(EVY @ 2008 01 14, 23:24)
Ir dar noriu paklausti kas jau turi sia pudra,ar ir pas jus indeliai ne visiskai pilni? T.Y kai paverti ant sono kazkur kaip trecdalis indelio tuscias?

Tikrai indelis neperpildytas, ir yra ten laisvos vietos mirksiukas.gif
O jei jau lyginam su meteoritais, tai su jais, norint gauti švytėjimą, ar taip vadinamą "meteoritinę glazūrą", reikia min 5 minutes veidą šiūruoti, o su mineraline - porą kartų praeini ir viskas thumbup.gif . Nosytė mano šyryt kaip nupoliruota buvo biggrin.gif , dabar blizgesys jau nublanko, bo riebaluojuosi greitai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DODA: 15 sausio 2008 - 13:29
QUOTE(DODA @ 2008 01 15, 14:28)
Tikrai indelis neperpildytas, ir yra ten laisvos vietos  mirksiukas.gif
O jei jau lyginam su meteoritais, tai su jais, norint gauti švytėjimą, ar taip vadinamą "meteoritinę glazūrą", reikia min 5 minutes veidą šiūruoti, o su mineraline - porą kartų praeini ir viskas  thumbup.gif . Nosytė mano šyryt kaip nupoliruota buvo  biggrin.gif , dabar blizgesys jau nublanko, bo riebaluojuosi greitai  blush2.gif

o visa diena normaliai issilaiko ta pudra?
Atsakyti
QUOTE(mziukas @ 2008 01 15, 13:31)
o visa diena normaliai issilaiko ta pudra?

Pirma diena dar tik su ja man, tai sunku pasakyti, bo ryte prieš mineralinę tepiau dar ir krempudrą, kuri man labai greit nueina...tai kai toks pagrindas, tai irnesakyk.gif
Ryt bandysiu geresnę pudrytę tepti, tai žiūrėsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 15, 14:31)
O kiek rinkinys kastuoja ir kas y jy yeina? bigsmile.gif

tai rinkinys pradedantiesiems mirksiukas.gif tokį užsisakiau
nes neturiu šepetėlų šiai pudrai tinkamų,be to ten yra Mineral Veil ir Warmth All Over Face Color .jų reikia visai mažai,kad būtų atitinkamas efektas (bent video pažiūrėjus) ir pudros yra dviejų atspalvių.pabandysiu,o jei patiks (kuo beveik neabejoju rolleyes.gif ),užsisakysiu tik pudros normalų kiekį
Atsakyti
As cia pasipudravus su ta tamsesne,zinot vazinejau dabar ir vis pasiziuredavau i masinos veidroduka tai visai ne per tamsi,namuose kazkaip taip atrodo smile.gif
Bet ta sviesesne dar pabandysiu o jai ka sueis paakiams ir t.t:) Cia dar naudojau egipto zeme pasimodelevau skruostus ir nosi,bet foto nelabai matosi smile.gif
Siaip ji blizga ir namuose labiau prie dirbtines sviesos, lauke geriau atrodo.Mano T zona rieboka,bet kolkas veidas nesusiriebalavo nors vienu momentu parduotuveje net biski suprakaitavau ax.gif ,zodziu Liux biggrin.gif
Bet net nezinau, kai idegsiu ar ta tamsesne per sviesi nepasirodys gal dar truputi viena tamsesne reiks uzsakyti smile.gif Ale jau taip meteliu nemazai su tamse baisu visai nesusisendinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 15 sausio 2008 - 14:50
QUOTE(EVY @ 2008 01 15, 15:46)
As cia pasipudravus su ta tamsesne,zinot vazinejau dabar ir vis pasiziuredavau i masinos veidroduka tai visai ne per tamsi,namuose kazkaip taip atrodo smile.gif
Bet ta sviesesne dar pabandysiu o jai ka sueis paakiams ir t.t:) Cia dar naudojau egipto zeme pasimodelevau skruostus ir nosi,bet foto nelabai matosi smile.gif
Siaip ji blizga ir namuose labiau prie dirbtines sviesos, lauke geriau atrodo.Mano T zona rieboka,bet kolkas veidas nesusiriebalavo nors vienu momentu parduotuveje net biski suprakaitavau ax.gif ,zodziu Liux biggrin.gif
Bet net nezinau, kai idegsiu ar ta tamsesne per sviesi nepasirodys gal dar truputi viena tamsesne reiks uzsakyti smile.gif Ale jau taip meteliu nemazai su tamse baisu visai nesusisendinti g.gif

na bet jei įdegi vasara,gi nesipudruosi šviesiai g.gif ir tų tavo "nemažai metelių" visai nesimato schmoll.gif nors,žiūrint,kiek yra tavo manymu "nemažai" mirksiukas.gif
Atsakyti
Kovo men 34m. bus blink.gif biggrin.gif

Veida retai kada stipriai idegu,bet siaip gerai rudai degu tai gal reiks dar ta TAN uzsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 15, 16:01)
Kovo men 34m. bus blink.gif  biggrin.gif

Veida retai kada stipriai idegu,bet siaip gerai rudai degu tai gal reiks dar ta TAN uzsakyti smile.gif

irnesakyk.gif tikrai jų nesimato
na pagal nuotrauką taip ir pagalvojau,kad tavo tipas toks greitai ir rudai įdegantis mirksiukas.gif bet veido ir nereikia stipriai deginti..kam jį džiuovinti,jeigu yra egipto žemė ir dabar jau mineralinė pudra thumbup.gif
Atsakyti