Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

O ji duoda kazkoky tai svytejima? g.gif Nes dar planuoju pirkti meteoritus, tai gal man ju visai neprireiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 14, 23:15)
O ji duoda kazkoky tai svytejima? g.gif  Nes dar planuoju pirkti meteoritus, tai gal man ju visai neprireiks g.gif

Kažkiek švyti, bet ne perdaug, ne dirbtinai. Atrodo natūraliai skaisti oda.
Atsakyti
as paemiau Light (light skin/ golden undertones)
Ir Medium Beige (light to medium skin/ golden )

Tai net nezinau ta sviesesne man gal bus ir per sviesi o ta tamsesne jauciu bus gera...as siaip turiu juodus plaukus,bet oda dabar sviesi,bet man reikia vistiek pasitamsinti,kad neatrodyciau kaip Mirtise is Adamsu seimineles lotuliukas.gif
Galimas dalykas,kad abi bus per sviesios tada jau su egipto zeme tamsinsiuos o sekancia reiks tamsesne jau siustis smile.gif Nu rytoi bus matyti smile.gif
Papildyta:
nemanau,kad metioritu reiks,ji pati tokia svytinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 01 14, 21:50)
o tavo oda labai šviesi? sėdžiu dabar ir nežinau,kokios man reikėtų  doh.gif pagal nuotraukas,tai turėčiau medium imti,bet ar nebus per tamsi? g.gif
ir ką man čia dar rodo,tipo "must-have produkts for your shade": complexion boosters , complexion finishers , complexion radiances, nighttime treatments  blink.gif čia,atseit,patariama prie pudros įsigyti? ar reikia viso komplekto,kad atrodytų kaip priklauso?  doh.gif  paaiškinkit tundrai,aš vokiečių mokinausi ,angliškai per mažai suprantu  doh.gif
medium

šviesi mano oda, tai Fair atspalvis kaip tik ax.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 14, 22:15)
O ji duoda kazkoky tai svytejima? g.gif  Nes dar planuoju pirkti meteoritus, tai gal man ju visai neprireiks g.gif

Per mažai dar naudojau, kad galėčiau pasakyt apie švytėjimą, g.gif bet gal nelabai... O po šios pudro meteoritų vartot nesinori schmoll.gif bent jau kol kas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 01 14, 22:55)
Nebūtinai viską imti. Aš kolkas tik pudrą turiu, skaistalus iš Bodyshop naudoju. Čia tiesiog reklama, kad daugiau pirktum....wink.gif

na bet kaip sunku apsispręsti doh.gif peržiūrėjau video ir pagalvojau,kad geriau gal tą rinkinį paimti g.gif nes ten ir šepetėliai jų ,ir tos kitos priemonės užbaigimui g.gif tik vėl dėl spavos kankinuosi doh.gif light ar medium imti unsure.gif
tikriausiai medium,jei bus per tamsi-paliksiu vasarai ir užsakysiu šviesesnę.nes per šviesios tikrai neturėsiu kur dėti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 14 sausio 2008 - 22:35
Mane tie rinkiniai tai negundo nes ten mazi kiekiai ,tas 9 gramu kur uzsakiau ir tai man labai mazai atrodo g.gif
Papildyta:
Larissa o kokie tavo plaukai oda? Kokio tamsumo siaip pudruojiesi?
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 14, 23:31)
Mane tie rinkiniai tai negundo nes ten mazi kiekiai ,tas 9 gramu kur uzsakiau ir tai man labai mazai atrodo g.gif
Papildyta:
Larissa o kokie tavo plaukai oda? Kokio tamsumo siaip pudruojiesi?

nu bliamba,tik ,atrodo,apsispręndžiau ir vėl suabėjojau doh.gif lotuliukas.gif dabar dėl kiekių lotuliukas.gif bet pamaniau,kad rinkinys gerai dėl tų šepetėlių (turiu tik vieną Erdesos egipto žemei),vistiek turėčiau pirkti g.gif ir dar dėl tų Mineral Veil ir Warmth All Over Face Color.jų labai mažai reikia,kelių kruopelių,bet labai jau gražiai video parodyta kaip jie ant veido atrodo wub.gif
mano plaukai tamsūs,beveik juodi,o oda šviesi,bet atsirado visokių nesamonių ant jos,kurias norėčiau paslėpti ax.gif ankščiau mačiau minėralinės pudros reklama,dar nustebau,kaip biri pudra taip gerai dengti gali g.gif kadangi tuomet man jos nereikėjo,tai pamiršau...bet teko prisiminti doh.gif
čia,pvz.,jau su egipto žeme
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 14, 22:20)
nemanau,kad metioritu reiks,ji pati tokia svytinti thumbup.gif

patepliojau ant rankos. tikrai švyti bigsmile.gif , taip labai subtiliai, labai smulkūs bližgučiai wub.gif
Atsakyti
nu as ir ant rankos gerai apziurejau,svyti kaip perlamutras koks smile.gif

Larissa, as tai uzsakiau ta viena dideli kabuki sepeteli,nors ivairiu turiu ,bet susigundziau ir jauciu nesigailesiu...bandysiu kitu nepirkti biggrin.gif
Mano plaukai tai dar gal tamsesni oda sviesi kol ziema,bet megstu pudruotis panasiai kaip tu (spalva)
As ryt isbandysiu abi tas pudras ir parasysiu ar ta sviesi ne per daug sviesi kaip mums tamsiaplaukems smile.gif
Papildyta:
As tai to veil ir kito tai nepirkau...net nezinau ar ju labai reikia,nemaciau video rolleyes.gif Beje kur ta video galima paziureti?
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 01 14, 23:51)
patepliojau ant rankos. tikrai švyti  bigsmile.gif , taip labai subtiliai, labai smulkūs bližgučiai  wub.gif

Tai turbut tu meteoritu kaip ir nereiks blush2.gif Pagrinde as isimu raudonus rutuliukus ir vietoj skaistalu naudoju - tiek man is ju ir naudos lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir dar noriu paklausti kas jau turi sia pudra,ar ir pas jus indeliai ne visiskai pilni? T.Y kai paverti ant sono kazkur kaip trecdalis indelio tuscias?
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 01 15, 00:13)
nu as ir ant rankos gerai apziurejau,svyti kaip perlamutras koks smile.gif

Larissa, as tai uzsakiau ta viena dideli kabuki sepeteli,nors ivairiu turiu ,bet susigundziau ir jauciu nesigailesiu...bandysiu kitu nepirkti biggrin.gif
Mano plaukai tai dar gal tamsesni oda sviesi kol ziema,bet megstu pudruotis panasiai kaip tu (spalva)
As ryt isbandysiu abi tas pudras ir parasysiu ar ta sviesi ne per daug sviesi kaip mums tamsiaplaukems smile.gif
Papildyta:
As tai to veil ir kito tai nepirkau...net nezinau ar ju labai reikia,nemaciau video rolleyes.gif  Beje kur ta video galima paziureti?

drinks_cheers.gif
o video pvz. čia
dešinėje dar 4 yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 14 sausio 2008 - 23:27