QUOTE(Donalita @ 2009 09 06, 20:32)
Merginos, o kokios Lietuvoje siuvinėjimo siūlų ir kanvos kainos? Minėjot, kad bus brangu, bet nesitikėjau, kad šitiek. Už Aida 14 metrą Airijoje sumokėjau 29 eurus. galvojau, kad permokėjau, bet pasiknisus amzon.co.uk radau kad mažus gabaliukus labai pigiai pardavinėja, bet kai paskaičiavau, kiek jų sudaro metrą, tai gavosi, kad dar ir sutaupiau gerokai, tiek, kad daug pinigų per kartą išleidau. Parduotuvėse Anchor siūliukai kainuoja po 1,10-1,20 euro, O DMC angliškame puslapyje 0,69 angliško sterlingo. Pridėjus siuntimo išlaidas, panašiai apie eurą ir gautųsi. Aš nusipirkau kažkokių neaiškių net 150 siuvinėjimo siūlų už 30 eurų. O kokios kainos Lietuvoje, iš kur jūs siunčiatės siūlus?
Nesenai pirkau medžiaga, ir už aida 14 mokejau 12 lt, o metras kainuoja 24, anchor siulai vieni pigiausiu turbut mano mieste,jie kainuoja 1,60, o internetinese parduotuvese 1,80 lt taipat ir DMC : KaSiulai.lt
Didžiausia pasirinkima siuvinejimo reikmenu rasi dvejose lietuviškose internetinese parduotuvese:
www.kasiulai.lt
www.siuvinejimomagija.lt
Yra ir kitu, bet ten asmeniškai aš nieko sau nerandu.
Manau kad už siulus ir kanva stipriei permokejai
o už siulus kur 30 euru kainavo nebrangiai mokejai jei ju ten 150 vnt .
Paskaičuokim:
Už aidos metra lietuvoje 24 lt, airijoje 101,5 lt
Aš nesuklydau? Euro kursas dabar grubiai paėmus juk 3,50?
Na skaičiuojam toliau ...
Anchor siūlai : Lietuvoje 1,80 lt Airijoje : 4,2 lt
DMC : Lietuvoje : 1.80 lt Airijoje2.76lt __________________________________________________________________________________________________________________
Eurais : Lietuviška medžiaga: 6,85 eur. Airijoje : 29 eur.
Eurais : Lietuvoje Anchorai : 0,51 eur. Airijoje : 1,10-1,20 eur.
Stelingais : Lietuvoje DMC : 0,45 sterlingu Airijoje 0,69 sterlingu