Sveikos, darbštuolės ! Labai labai prašau atsiųsti siuvinėjimo pradžiamokslį: rasajan76@gmail.com
QUOTE(jurci)
sveikos. labai labai prasau imeskite ir man. labai sudominot
Siunčiau, bet laiškai sugrįžo. Matyt dėžutė per maža
QUOTE(RASAJAN @ 2009 02 17, 23:29)
Sveikos, darbštuolės ! Labai labai prašau atsiųsti siuvinėjimo pradžiamokslį: rasajan76@gmail.com
Išsiunčiau
Tik atkreipkit demesi, kad tas pradziamokslis yra orientuotas i grazia blogaja puse. Ta prasme, jis moko kaip siuvineti, kad siuvinio kita puse butu svari ir lygi. BET, netgi sito "meno" profesionales sutinka, kad tai ne visada imanoma (t.y. tinka ne visoms schemoms) ir jei per sunku taip siuvineti, geriau taip nedaryti visai. Taciau, jei siuvinejate staltiese ar kazka panasaus, blogosios puses isvaizda yra labai svarbi.
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 19, 11:42)
Tik atkreipkit demesi, kad tas pradziamokslis yra orientuotas i grazia blogaja puse. Ta prasme, jis moko kaip siuvineti, kad siuvinio kita puse butu svari ir lygi. BET, netgi sito "meno" profesionales sutinka, kad tai ne visada imanoma (t.y. tinka ne visoms schemoms) ir jei per sunku taip siuvineti, geriau taip nedaryti visai. Taciau, jei siuvinejate staltiese ar kazka panasaus, blogosios puses isvaizda yra labai svarbi.
Aciu uz pamokymus, bet siame pradziamokslyje gal galima rasti atsakymus i klausimus-kaip pradeti ar uzbaigti kryzeli, kad graziau viskas gautusi ir panasiai?
Kol kal man ne viena darbstuolyte neimete sio pradziamokslio , gal galiu dar karta JUSU visu paprasyti mano pastas: gintavin@gmail.com
Sveikos,
nusimezgiau aplikaciją geromis akimis, dabar reikėtų apsiuvinėti kontūrus. Norėčiau kad siuvinėjimas gautųsi kaip geroji akis, bet pagal šią schemą
niekaip man neišeina. Gal kas galėtų padėti, pamokinti sėdėjau pora valandų ir nieko
norisi gražiai užbaigti darbelį. Bandžiau virvele - nesižiūri
Būsiu labai dėkinga, jei kas pagelbėsit
nusimezgiau aplikaciją geromis akimis, dabar reikėtų apsiuvinėti kontūrus. Norėčiau kad siuvinėjimas gautųsi kaip geroji akis, bet pagal šią schemą
niekaip man neišeina. Gal kas galėtų padėti, pamokinti sėdėjau pora valandų ir nieko
norisi gražiai užbaigti darbelį. Bandžiau virvele - nesižiūri
Būsiu labai dėkinga, jei kas pagelbėsit
Sveikos merginos gal kuri galėtų ir man mestėlt pradžiamokslį?
jaguarkas@gmail.com
nes man ta blogoji pusė itin svarbi.. dėkui labai
jaguarkas@gmail.com
nes man ta blogoji pusė itin svarbi.. dėkui labai
Gaudyk
Pagavau, didelis dėkui
Sveikos
Ir as noreciau pradziamokslio jei galima tai i kristakacinskaite@yahoo.com
Ir as noreciau pradziamokslio jei galima tai i kristakacinskaite@yahoo.com