Norinčioms išmokti daryti "French knot" labai rekomenduoju pažiūrėti video:
http://www.needlenth...o-tutorial.html
Sveikos supermamos. NBorėčiau ir aš pradžiamokslio, jei galima mdangira@yahoo.com Iš anksto dėkoju.
Ir dar turiu kalusimą, pedėkit: noriu išsiuvinėti pavienius kryželius - kaip paslėpti siulo pradžią ir galą?
Ir dar turiu kalusimą, pedėkit: noriu išsiuvinėti pavienius kryželius - kaip paslėpti siulo pradžią ir galą?
ir aš norėčiau pradžiamokslio
rutuliukas06@gmail.com
rutuliukas06@gmail.com
ačiū už laiškutį
QUOTE(Hilda @ 2008 01 26, 13:41)
Siuvinėdama pavienius kryželius aš darau taip (tikiuosi, bent kiek pagelbės ):
Jei siuvinėji dviem siūliukais, tai perlenki vieną siūlą pusiau ir įveri į adatą. Tą siūlo galą, kuris yra perlenktas, paliekame ilgesnį. Duriant adatą iš blogosios audinio pusės, paliekama maža siūlo kilpelė. Gerojoje pusėje padarome pusinį kryželį ir durdami iš gerosios audinio pusės į blogąją taip, kad adata pervertų blogojoje pusėje esančią kilpelę. Baigę kryželį, užkišame už to pačio išsiuvineto kryželio.
Kitas būdas - pradedant siuvinėti, paliekamas ilgesnis siūlo galas. Siuvinėjant kryželį, stengiamės tą likusį siūlo galą prisiūti siuvinėjamu kryželiu.
Sėkmės siuvinėjant
Gal man kas nors netycia turedamas laiko imes pradziamoksli
e.mile : aistencija@epastas.lt
Arba jei patogiau aistytekatyte@gmail.com
e.mile : aistencija@epastas.lt
Arba jei patogiau aistytekatyte@gmail.com
Ir aš norėčiau pradžiamokslio akfa@blog.lt
Ir aš norėčiau:Evanescene1995@gmail.com
Ir man įmeskit pradžiamokslį į ggrena@gmail.com prašau
as taip pat labai noreciau suzinoti kaip taisyklingai siuvineti. turiu siokios tokios medziagos, bet gal jusu bus aiskesne atsiuskit prasau ir man wilmakawa@gmail.com
is anksto dekoju
is anksto dekoju
QUOTE(kriziukė @ 2005 05 18, 15:55)
tuoj abiems issiusiu
jei nesunku man taip pat atsiuskit busiu labai dekinga jums ir gal turit kokiu graziu schemu suvinet kryziuku niekur nerandu.
Papildyta:
QUOTE(gintare82 @ 2008 02 28, 23:09)
jei nesunku man taip pat atsiuskit busiu labai dekinga jums ir gal turit kokiu graziu schemu suvinet kryziuku niekur nerandu.
mano el. pastas robertas73@gmail.com
Gal ir aš galėčiau gauti pradžiamokslį kaip taisyklingai siuvinėti?
erika.cingiene@gmail.com
Ačiū
erika.cingiene@gmail.com
Ačiū