Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

IF thumbup.gif nu ir grožis. ar galite pasidalinti paslaptimi,kaip klijuojate ant juodo tokias grožybes?
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 11 26, 21:50)
Įmetu kelis savo naujus darbelius  tongue.gif

Labai,labai...labai ,įdomi širdelė, nuostabi vazelė- ypač žinant, kad tai padaryta iš paprasto buleliuko bigsmile.gif Man labai patiko tie taškiukai thumbup.gif -taip žaismingai atrodo- Š-A-U-N-U-O-L-Ė-
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 11 26, 21:56)
IF thumbup.gif nu ir grožis. ar galite pasidalinti paslaptimi,kaip klijuojate ant juodo tokias grožybes?

Čia juoda servetėlė mirksiukas.gif , o tarpai užtepti juodais dažais, taip kad viskas susilietų į vieną smile.gif

QUOTE(frederica @ 2007 11 26, 22:04)
Labai,labai...labai ,įdomi širdelė, nuostabi vazelė- ypač žinant,  kad tai padaryta iš paprasto buleliuko bigsmile.gif Man labai patiko tie taškiukai thumbup.gif  -taip žaismingai atrodo- Š-A-U-N-U-O-L-Ė-

Dėkui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 11 26, 19:13)
o aš neturiu daiktų ant ko daryti  schmoll.gif žiūriu palmė stovi ant kažkokio medinio padėklo,jaučiu reikės imti  doh.gif  blush2.gif

o tu palme dekupuok!
Papildyta:
IF buteliukas-vazele tiktrai nepaprastai graziai atrodo, labai thumbup.gif ant juodo fono. o kaip tie auksiniai skilinejimai gavosi?
Atsakyti
IF..., nepaprastai viskas gražu, idėja panaudoti sulčių buteliuką liuxiška bigsmile.gif
klausyk, o kaip dėl padėkliuko - ar jis bus naudojamas (jei taip - kaip dėl karščio?), ar tik virtuvės dekorui papuošti skirtas?
Atsakyti
[quote=IF...,2007 11 26, 21:50]
Įmetu kelis savo naujus darbelius tongue.gif

IF... labai labai dailus tavo darbeliai thumbup.gif
Man tai irgi buteliukas labiausiai wub.gif wub.gif wub.gif

Dar karta labai aciu visoms uz grazius zodelius mano Merilyn Monroe adresu 4u.gif
Atsakyti
[quote=cikcak,2007 11 26, 11:36]Su dažais įtrinti tai tikrai sudėtinga, net nebandau schmoll.gif schmoll.gif . Geriausiai patinos, būna pirkti įvairių spalvų. Dar galima naudoti statybinę bronzos arba sidabro pudrą. Artmanijos dvikomponenčiui ta pudra kaip tik tinkama, o štai Cracle sotile iš Senas naujas netinka, nes įtrūkimai labai ploni, pudra nesulenda. Įdedu pavyzdėlį, mano dėžutė daryta kaip tik su Artmanijos dvikomponenčiu ir įtrinta bronza ax.gif

Bandziau i Sottile itrinti akiu seselius, gaunasi visai neblogai ir spalvu palete kokia plati rolleyes.gif
O jei tamsus fonas, tai naudojau vaikiska pudra mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho kas per susidomėjimas... doh.gif

QUOTE(Furija @ 2007 11 26, 22:26)
o kaip tie auksiniai skilinejimai gavosi?

Ant vario spalvos akrilinių dažų teptas Antik dvikomponentis, o įtrūkimai įtrinti juodais akriliniais dažais.

QUOTE(Ramaskyte @ 2007 11 26, 22:35)
o kaip dėl padėkliuko - ar jis bus naudojamas (jei taip - kaip dėl karščio?), ar tik virtuvės dekorui papuošti skirtas?

Iš esmės jį galima naudoti pagal paskirtį, kadangi jo kita pusė nedekoruota... bet klausimas ar reikia/noriu?..

Ačiū už pagyrimus aciuks.gif

Gražių ir originalių darbelių visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
pirmas kartas,kai rodausi jums,ačiū už paskatinimą IF happy.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Beje ,man labai gražūs paskutiniai parodyti IF darbai su juodu fonu wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 27, 00:18)
pirmas kartas,kai rodausi jums,ačiū už paskatinimą IF happy.gif

Norėjai pasakyti prievartą cool.gif

Smagu matyti tave ir tavo darbelius šioje temoje drinks_cheers.gif

blush2.gif vis sugrįžtu pasidžiaugt tavo burbuliukais, nu tokie gražūs... wub.gif wub.gif wub.gif
Ir taip smagu, kad yra į ką pažiūrėti, ir kuom pasigrožėti iš tikrųjų!!! čia akmenukai į kai kurių daržą, jei ką...
sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 26 lapkričio 2007 - 23:47
Labas vakarėlis 4u.gif IF, Lachese, vajej kaip gražu... wub.gif Aš jau pradedu galvoti, ar verta man tuo užsiimti, nes taip turbūt niekada neišeis... wub.gif O jums ta servetėlė nė kiek nesusiglamžo? Ar čia tik nesimato? g.gif Nes nu man tai glamžosi... verysad.gif
Nu bent jau dažų šį kart tinkamų nusipirkau... Bet bajeris buvo - susiradau tokį konsultantą Senukuose ir skaitau iš popieriuko, ką jūs rekomendavote. Tas ieškojo ieškojo tokių, sako, ne, nėra... Aš sakau duokit ką kitą. Jis: ką dažysit? Aš sakau kad nu kėdę pavyzdžiui. Tas siūlo kažkokius, o ant jų parašyta, kad emaliniai. Aš klausiu (rodydama Sadolin Anique laką) "o tai jeigu aš ant šito dažysiu man suskilinės?" Anas "oj, ne, ponia, nesuskilinės, galiu garantuoti!!!"
Nuramino, brač... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif Joanna+2007 11 26, 23:16-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 26, 23:16)
[quote=cikcak,2007 11 26, 11:36]Su  dažais įtrinti tai tikrai sudėtinga, net nebandau  schmoll.gif  schmoll.gif . Geriausiai patinos, būna pirkti įvairių spalvų. Dar galima naudoti statybinę bronzos arba sidabro pudrą. Artmanijos dvikomponenčiui ta pudra kaip tik tinkama, o štai Cracle sotile iš Senas naujas netinka, nes įtrūkimai labai ploni, pudra nesulenda. Įdedu pavyzdėlį, mano dėžutė daryta kaip tik su Artmanijos dvikomponenčiu ir įtrinta bronza  ax.gif

Bandziau i Sottile itrinti akiu seselius, gaunasi visai neblogai ir spalvu palete kokia plati  rolleyes.gif
O jei tamsus fonas, tai naudojau vaikiska pudra  mirksiukas.gif

Tu naudojai sausus šešėlius ar šlapius? ax.gif

Turiu spalvoto akrilo. Taip ir nesupratau, ar jį galima naudoti vieną ar reikia maišyti su dažais? g.gif
Atsakyti