Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

man patinka darbeliai jūsų thumbup.gif
baigėsi spalvoti dažai spausdintuve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 26, 15:12)
darbelis grazus 4u.gif tik viena vieta gal nelabai pavyko:ten kur balto maziau uzsitepei. ir melino gavosi daugiau.tai as tokiu atveju [kai nesigauna]apklijuoju servetelem smile.gif

o man kaip tik taip gražiau... rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 11 26, 15:32)
o man kaip tik taip gražiau...  rolleyes.gif  4u.gif

na, man tai irgi graziau gal taip, kur tipo nesigavo..tiesiog per stipriai toj vietoj sputelejau teptuka g.gif bet man taip ir idomiau, negu taisyklingai sutrukineje blush2.gif o klijuot servetku ten nenorejau, nes uzmanymas buvo ratu tas gelytes ir kaciukus..na, kad matytusi prie fondiu ax.gif
Atsakyti
Žiogeli2 gal galima būtų paprašyti dėti mažesnes nuotraukas cool.gif
(sunku pakelti puslapius ir išdarko puslapio formatą)

...tobulėjimui nėra ribų...
Atsakyti
o man Ziogelio lentute labai patiko, toks svelnumelis...
nezinau, gal patiko todel, kad man paciai panasiai gaunasi tongue.gif
o mano savaitgalinis darbas strigo, vis ne taip kaip noriu gaunasi, reikli pati sau kazkotais pasidariau biggrin.gif

P.S. Ziogeli, skania arbata megsti smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 11 26, 17:01)
o man Ziogelio lentute labai patiko, toks svelnumelis...
nezinau, gal patiko todel, kad man paciai panasiai gaunasi  tongue.gif 
o mano savaitgalinis darbas strigo, vis ne taip kaip noriu gaunasi, reikli pati sau kazkotais pasidariau  biggrin.gif

P.S. Ziogeli, skania arbata megsti  smile.gif  smile.gif  smile.gif

o aš neturiu daiktų ant ko daryti schmoll.gif žiūriu palmė stovi ant kažkokio medinio padėklo,jaučiu reikės imti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
beje,gal turite kuri servetėlių su kriauklėmis? blush2.gif nu man labai reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 11 26, 18:44)
beje,gal turite kuri servetėlių su kriauklėmis?  blush2.gif  nu man labai reikia  blush2.gif

as turiu 5serveteles su kriauklem.as gyvenu Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 26, 18:56)
as turiu 5serveteles su kriauklem.as gyvenu Kaune smile.gif

o aš gyvenu laaaaaaaaaaaaaabai toli nuo Kauno. nebent tu norėtum mano servetėlių. ta prasme padarytume mainus 4u.gif
Atsakyti
turiu serveteliu su kriauklem.jei tinka givenama vieta galiu perleist,kai susitiktume :rolleyes:labai toli,tai kur?gal tau butu paprasciau uzsisakyti is senasnaujas:as is ten jas uzsisakiau[apsiskaiciavau-per dauk paemiau] :ax:dabar senasnaujas atsiveze nauju serveteliu ir dezutems akcija rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 26 lapkričio 2007 - 20:44
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 26, 19:32)
turiu serveteliu su kriauklem.jei tinka givenama vieta galiu perleist,kai susitiktume :rolleyes:labai toli,tai kur?gal tau butu paprasciau uzsisakyti is senasnaujas:as is ten jas uzsisakiau[apsiskaiciavau-per dauk paemiau] :ax:dabar senasnaujas atsiveze nauju serveteliu ir dezutems akcija rolleyes.gif

užsisakyti neapsimokėtų,nes aš gyvenu ne LT.
aš pagalvojau,kad gal kuri turite ir galėtume apsimainyti ax.gif
Atsakyti
Įmetu kelis savo naujus darbelius tongue.gif
user posted image
user posted image

Sulčių buteliukas virtęs vazele rolleyes.gif
user posted imageuser posted image

padėkliukas į draugiją smile.gif
user posted image

na ir šiaip šukos, gal Kalėdinė dovana??? g.gif
user posted image

Na turbūt ir viskas... rolleyes.gif