Na va, ir aš pasidalinsiu savo savaitgaliniais pastebėjimais ir pažersiu keletą klausimėlių Dirbau su Antik I ir II, bet sutrūkinėjimai gavosi tokie mikroskopiniai Antik I tepiau pakankamai storai, o Antik II plonai. Gal ir Antik II reikėjao storiau? Patarkit, prašau
Ir dar apie įtrynimus su dažais. Na, nesigauna man taip, kaip noriu... Gal ne taip ką nors darau... Taigi, užtepu kempinėle ant įtrūkimų ir paskui viską nuvalau drėgna kempinėle. Paviršius buvo geltonas, norėjau rudų įtrūkimų. Finale paviršius gavosi šviesiai rudas, o jei daugiau pavalau, tai išsiplauna įtrūkimai na, nežinau, aš galvojau, kad būtent dirbant su dvikomponenčiu, galima išgauti tiksliai tokias spalvas, kokias suplanavai Kaip reikia teisingai viską daryti, ar įtrynimui naudojat kitas priemones? Prašau, paaiškinkit tiksliai, kaip viską reikia daryti su dvikomponenčiu sendinimo laku
QUOTE(Spinduliux @ 2007 11 26, 10:25)
Kaip reikia teisingai viską daryti, ar įtrynimui naudojat kitas priemones? Prašau, paaiškinkit tiksliai, kaip viską reikia daryti su dvikomponenčiu sendinimo laku
Su dažais įtrinti tai tikrai sudėtinga, net nebandau . Geriausiai patinos, būna pirkti įvairių spalvų. Dar galima naudoti statybinę bronzos arba sidabro pudrą. Artmanijos dvikomponenčiui ta pudra kaip tik tinkama, o štai Cracle sotile iš Senas naujas netinka, nes įtrūkimai labai ploni, pudra nesulenda. Įdedu pavyzdėlį, mano dėžutė daryta kaip tik su Artmanijos dvikomponenčiu ir įtrinta bronza
QUOTE(cikcak @ 2007 11 26, 11:36)
Labai graži ir skoninga dėžutė
O svarbiausia labai gražiai sukomponuota nuotrauka, šaunuolė!!!
QUOTE(IF... @ 2007 11 26, 12:01)
Labai graži ir skoninga dėžutė
Ačiū , tik nuotrauka ne mano nuopelnas . Dėžutė jau rodyta, norėjau pademonstruoti kaip atrodo dvikoponentis su bronzos pūdra įtrintas.
QUOTE(logika @ 2007 11 25, 13:35)
dažų
Dazai is "prigimties" balti, o spalvytes su pigmentu miksuojant isgautos
QUOTE(Crazy Daisy @ 2007 11 26, 02:00)
Ačiū už patarimus - ryt eisiu siaubti Senukų O ką aš nusipirkau ir atkakliai tepiau visą savaitgalį, man taip ir liko neaišku...
Super kantri mamyte Jei trys sluoksniai nepadengia gerai, jau galima eit teisybes ieskot
QUOTE(cikcak @ 2007 11 26, 09:36)
mano dėžutė daryta kaip tik su Artmanijos dvikomponenčiu ir įtrinta bronza
Labai grazi Dangtelis stiklinis buvo ar tik taip atrodo? Jei taip, gal gali pasidalint kaip ji darei (ar kaip visa dezute su lipalu ir akriliniu laku ar su stiklo mediumu)?
QUOTE(cikcak @ 2007 11 26, 11:36)
Su dažais įtrinti tai tikrai sudėtinga, net nebandau . Geriausiai patinos, būna pirkti įvairių spalvų. Dar galima naudoti statybinę bronzos arba sidabro pudrą. Artmanijos dvikomponenčiui ta pudra kaip tik tinkama, o štai Cracle sotile iš Senas naujas netinka, nes įtrūkimai labai ploni, pudra nesulenda. Įdedu pavyzdėlį, mano dėžutė daryta kaip tik su Artmanijos dvikomponenčiu ir įtrinta bronza
Jei teisingai supratau, tai statybinė pudra yra tik bronzos arba sidabro spavlos? Ją galima įsigyti "Senukuose"? Paminėjai apie pudrą, tai prisiminiau, kad kažkur skaičiau, jog kai kurios naudoja akių šešėlius įtrynimui... Ar maišau ką nors?
O kaip tiksliau su ta pudra reikia dirbti? Įsivaizduoju, kad ji yra biri. Tai ją reikia tiesiog sausai įtrinti, o likučius nuo paviršiaus kaip nuvalyti? Irgi sausai? Ačiū už patarimus
savaitgalio darbeliai.. nu nevykusi man sita pakabele atrodo matyt, per mazai jausmo ideta
Aha, statybinė . Blogai tik kad jos kiekis didelis, o reikia tai nedaug. Įtrinti sausai. Šešėliais bandžiau, nelabai kažkaip silpnai matosi. Po viskam užlakavau akriliniu laku, jei lakuoti ne akriliniu gali oksiduotis ta metalinė pūdra, vaizdas bus ne koks, o nuo akrilinio nieko neatsitiko.
Mėlyna, dangtelis stiklinis, motyvas dėtas iš vidaus. Pirmiausiai rožės (su lipalu) po to ryžinis popierius (irgi su lipalu) po to jau su priemone stiklui ji nuskaidrino visą tą reikalą, lipalo nė pėdsako neliko
Mėlyna, dangtelis stiklinis, motyvas dėtas iš vidaus. Pirmiausiai rožės (su lipalu) po to ryžinis popierius (irgi su lipalu) po to jau su priemone stiklui ji nuskaidrino visą tą reikalą, lipalo nė pėdsako neliko
noriu paklausti kaip jūs spausdinate ant to kepimo balto popieriaus. ar priklijuojate jį ant to tikrojo kopijavimo lapo ar kaip? bijau sugadinti
QUOTE(logika @ 2007 11 26, 13:05)
noriu paklausti kaip jūs spausdinate ant to kepimo balto popieriaus. ar priklijuojate jį ant to tikrojo kopijavimo lapo ar kaip? bijau sugadinti
A kartais naudoju batų popierių, tas kur batų dėžėse buna. Tai jį su lipnia juosta (statybinė dažymo juosta) apklijuoju aplink normalų A4 formato popierių ir spausdinu. Bet visada širdelė dreba, kad neužstrigtų... bet dar nė karto nepavedė
dar vienas savaitgalio darbelis jusu teismui
beje, sios medines lenteles paskirtis: padekliukas fondiu puodui statyti taip sugalvojau, nes musu fondiu be padeklo, o jis truputi kaista, tai reikia kazka po juo statyti :
darbelis grazus tik viena vieta gal nelabai pavyko:ten kur balto maziau uzsitepei. ir melino gavosi daugiau.tai as tokiu atveju [kai nesigauna]apklijuoju servetelem