Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

QUOTE(Mėlyna @ 2007 11 23, 21:27)

As niekaip nuotrauku ikelt nesugebejau (dabar tikiuosi pavyks, nes labai apsiskaiciau doh.gif ), tai dar vis vasara rodau  blush2.gif
[

labai gražu. ryškios spalvos thumbup.gif reikia ir man tokių pasipirkti biggrin.gif

QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 21:45)

fainumėlis drinks_cheers.gif tie padėkliukai mediniai?

smile.gif Joanna+2007 11 24, 00:05-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 24, 00:05)
Stai ir mano dar vienas darbelis  ax.gif

[

nu ir grožis wub.gif o dėžutė visa juoda buvo prieš dekupažinant? iš kur popierinę Madoną gavai ? g.gif
QUOTE(Ramaskyte @ 2007 11 24, 08:24)
Sveikos, priminimui įkeliu nuorodą: Paveikslėlių saugykla  4u.gif  Gal kam pravers darbuojantis  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2007 11 24, 12:01)
Labai prašau pažengusiųjų pagalbos. Kaip reikia padaryti, kad ir priklijuota servetėlė ar paveiksliukas būtų taip pat suskilinėję?
Nudažau tamsiais dažais, tada tepu sadolino antique effect, kai pradžiūva-šviesesnių dažų. Išdžiovinus klijuoju servetėlę. Bet ji kai išdžiūva, jokių suskilinėjimų nėra.....Hmmmm, tikiuosi tiksliai paaiškinau.
Padėkit pradinukei smile.gif
Dėkui:)

nesupratau g.gif , o uzdazius sviesius dazus -itrukimai matosi ar ne? Nes jei nesimato -tai ir uzklijavus servetele ju neatsiras, isvada - neteisingai dirbai su tuo vienkomponenciu
Atsakyti
Joanna, tavo dezute klasiska!
O mano padekliukai is kamscio ax.gif repeticija vadinasi smile.gif as uzsisakiau mediniu, tai kol nesugadinau reikejo isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Neturėjo bobutė vargo, užsiėmė dekupažu... doh.gif lotuliukas.gif Klausykit, nusipirkau akrilinių baltų dažų, bandau nudažyti dėžutę jau spalvotą, o iš po apačios puikiausiai paveiksliukas matosi... verysad.gif Kas čia ne taip? g.gif Gal ne tuos dažus pirkau? Kokius jūs perkat? Nes maniškiai tai tokie poskysčiai sakyčiau... Help! 4u.gif
Atsakyti
[quote=logika,2007 11 24, 16:26]
nu ir grožis wub.gif o dėžutė visa juoda buvo prieš dekupažinant? iš kur popierinę Madoną gavai ? g.gif

ACIU, logika 4u.gif
Jau rasiau keliais postais pries tai, kad tai sumaketuota.
Visus paveiksliukus susirankiojau is interneto, tada sudeliojau is ju viena bendra vaizdeli smile.gif Atsispausdinau ir priklijavau - jokios aukstos matematikos bigsmile.gif

FURIJA, aciu 4u.gif
Labai dziugu, kad patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :) Joanna: 24 lapkričio 2007 - 22:57
smile.gif Joanna+2007 11 24, 01:05-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 24, 01:05)
Mijaka, su tavo programulia tokia dezute sukurpiau  4u.gif

kokia graži wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(Crazy Daisy @ 2007 11 24, 21:23)
iš po apačios puikiausiai paveiksliukas matosi... 

o kiek sluoksnių padažei ? po pirmo dažniausiai persišviečia, bandyk kokius tris dėt unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau parodyti rėmelį. kuri šiandien padariau 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Giedre B, jei gerai iziuriu cia aguonos? labai grazu smile.gif

Joanna o apie tavo dezute as siandien visa diena galvoju, tikrai nepaprastai elegantiska smile.gif

Kai prisiziuriu tokiu darbu paskui pati sau toks amatininkas salia meninku atrodau, siandien man nesiseke, tris kartus kedute nuprausiau lotuliukas.gif mane vakar ikvepe musu lietuviskoji Barbe - Inga Paksaite, nutepiau kedute tokiomis ruzavomis spalvomis... deja vyras grizes neuzdainavo "come on Barbie lets go party" bet jam visi gyvaplaukiai pasisiause ir paklause ar grazesniu spalvu neturejau tongue.gif
isiplepejau as siandien, bet zinot kuom man patiko cia reikstis? tuo kad kazkas pagirdamas mano menkus darbelius paglosto mano tuscia savimeile, va!
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2007 11 24, 22:23)
Sveikutės  4u.gif  Neturėjo bobutė vargo, užsiėmė dekupažu... doh.gif  lotuliukas.gif  Klausykit, nusipirkau akrilinių baltų dažų, bandau nudažyti dėžutę jau spalvotą, o iš po apačios puikiausiai paveiksliukas matosi...  verysad.gif  Kas čia ne taip?  g.gif  Gal ne tuos dažus pirkau? Kokius jūs perkat? Nes maniškiai tai tokie poskysčiai sakyčiau... Help!  4u.gif

as pataikiau nusipirkti Layland firmos acryllux baltus dazus, tai jie net labai tirsti, bet ipylus pigmento ar vandens atsiskiedzia kiek reikia. O reikalui esant galima ir riebu sluoksniuka uztepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 23, 22:10)
man, įtariu vienos foto nerodo...bet kurias rodo tai labai fainas, čia vazonas kaip suprantu  thumbup.gif

Turbut tik tiek ir idejau - dvi ax.gif Malonu, kad patiko 4u.gif
smile.gif Joanna+2007 11 24, 00:05-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 24, 00:05)
Stai ir mano dar vienas darbelis

Labai daili thumbup.gif
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 24, 09:35)
skoningai atlikta thumbup.gif  man jis pats graziausias is visu matytu bigsmile.gif

Labai labai aciu 4u.gif Smagu, kad patiko, o ir gauti pagyrimai skatina dar ka nors padaryt, kad vel pagyru gautum... ax.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
QUOTE(kitty*** @ 2007 11 24, 10:40)
super ir dėžutė ir vazonas thumbup.gif

Aciu 4u.gif
QUOTE(logika @ 2007 11 24, 14:26)
labai gražu. ryškios spalvos  thumbup.gif reikia ir man tokių pasipirkti

Aciu 4u.gif Tu apie dazu ar serveteles ryskuma? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Crazy Daisy @ 2007 11 24, 20:23)
Neturėjo bobutė vargo, užsiėmė dekupažu... doh.gif  lotuliukas.gif  Klausykit, nusipirkau akrilinių baltų dažų, bandau nudažyti dėžutę jau spalvotą, o iš po apačios puikiausiai paveiksliukas matosi...  verysad.gif  Kas čia ne taip?  g.gif  Gal ne tuos dažus pirkau? Kokius jūs perkat? Nes maniškiai tai tokie poskysčiai sakyčiau... Help!  4u.gif

Taip ir reikia toms bobutems, kurios vargo neturi thumbup.gif lotuliukas.gif Cia visos tokios, kurios turi mirksiukas.gif Mano dazai "Movilat", net pigmento idejus tirsti, gerai dengia, raso, kad "ypatingai atsparus plovimui". Aisku buvo ir ne tokiu atspariu, bet kazkaip susisviete situos pirkt, tai dabar jau jei subludinu ka, tai nelabai ir atplaut eina net su kempinele sveiciant doh.gif
QUOTE(GiedreB @ 2007 11 24, 22:33)
Sveikos, norėčiau parodyti rėmelį. kuri šiandien padariau  4u.gif

Koks grazus ir romantiskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 11 25, 13:34)

Aciu  4u.gif  Tu apie dazu ar serveteles ryskuma?  blush2.gif

dažų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 25, 00:23)
o kiek sluoksnių padažei ? po pirmo dažniausiai persišviečia, bandyk kokius tris dėt  unsure.gif

Nu kadangi buvau labai kantri, tai tik po kokio 10 sluoksnio pradėjau galvoti, kad gal kas ne taip... lotuliukas.gif

QUOTE(Furija @ 2007 11 25, 14:09)
as pataikiau nusipirkti Layland firmos acryllux baltus dazus, tai jie net labai tirsti, bet ipylus pigmento ar vandens atsiskiedzia kiek reikia. O reikalui esant galima ir riebu sluoksniuka uztepti  smile.gif

QUOTE(Mėlyna @ 2007 11 25, 15:34)
Taip ir reikia toms bobutems, kurios vargo neturi  thumbup.gif  lotuliukas.gif Cia visos tokios, kurios turi  mirksiukas.gif Mano dazai "Movilat", net pigmento idejus tirsti, gerai dengia, raso, kad "ypatingai atsparus plovimui". Aisku buvo ir ne tokiu atspariu, bet kazkaip susisviete situos pirkt, tai dabar jau jei subludinu ka, tai nelabai ir atplaut eina net su kempinele sveiciant  doh.gif

Ačiū už patarimus - ryt eisiu siaubti Senukų ph34r.gif O ką aš nusipirkau ir atkakliai tepiau visą savaitgalį, man taip ir liko neaišku... g.gif
Atsakyti