Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

Cikcak >> dezutes visos nuostabios thumbup.gif

Isdykelee >> tavo durys thumbup.gif
tai jau dabar nebeliko nedekupazintu duru? mirksiukas.gif

Mijaka >> fantastiski tie tavo angelai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 22:05)
mijaka tikslinu klausimus, ar spausdini rasaliniu printeriu? koks tikslai tas sumustiniu popierius? T.Y kur jo gauti ir kas ant pakuotes uzrasyta? uzklausinesiu as tave jauciu  biggrin.gif  bet mano darbai labai labai thumbup.gif

spausdinu rašaliniu smile.gif koks tiksliai popierius nepasakysiu, nes pačią pakuotę išmetus seniausiai unsure.gif ...na bet maximoj paieškok prie maistinių plevelių, folijų ir panašiai
QUOTE(dute_a @ 2007 11 23, 22:22)
mergaites turiu klausima, as turiu sendinimo laka antiq I ir II ir turiu lempa, , bet jos gaubtas toks lyg medziaginis g.gif lyg sintetinis is kitos puses lyg cerata, turiu minti kad noreciau jo krastelius pasendint tai vat galvoju gal kuri zino ar gausis?nes nesinoretu bandyti ir gadinti doh.gif  gal kuri patarsit, aciu

manau kad gausis mirksiukas.gif tik vat su įtrinimu kaip darysi, nes gali ištėpliot ten, kur laku netepsi g.gif
Atsakyti
mano padekliukai isdziuvo:
http://public.fotki....i/pict5731.html
http://public.fotki....i/pict5730.html
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 11 23, 22:27)
As niekaip nuotrauku ikelt nesugebejau (dabar tikiuosi pavyks, nes labai apsiskaiciau doh.gif ), tai dar vis vasara rodau  blush2.gif

man, įtariu vienos foto nerodo...bet kurias rodo tai labai fainas, čia vazonas kaip suprantu thumbup.gif
smile.gif Joanna+2007 11 23, 22:28-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 23, 22:28)
ačiū biggrin.gif
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 22:45)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai gražūs ir į temą wub.gif
Atsakyti
smile.gif Joanna+2007 11 23, 23:28-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 23, 23:28)
Cikcak >> dezutes visos nuostabios thumbup.gif

tai jau dabar nebeliko nedekupazintu duru?  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif PRITARIU 100% thumbup.gif

QUOTE(dute_a @ 2007 11 23, 23:36)
aciu uz atsakyma, nezinau kaip trinsiu, labai atsargiai turbut, na ziuresim kas cia gausis g.gif

kur nenori,kad išsiteptų apklijuok statybinkų - dažytojų juosta( balta, popierinė- būna pirkt senukuose)- lengvai nusiima, nepalieka dėmių mirksiukas.gif

QUOTE(Marzde @ 2007 11 23, 18:39)
Sveikos. Skaičiau, nors jau ir senokai rašėt, kad ieškot Rafaelio angelų. Turiu tokių servetėlių (http://servetkos.keep4u.ru)

Čia aš labai ieškojau... dėkui- jau įsigijau mirksiukas.gif
oaze- nuostabi lėkštė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 24 lapkričio 2007 - 00:35
Stai ir mano dar vienas darbelis ax.gif

Mijaka, su tavo programulia tokia dezute sukurpiau 4u.gif
Tik kazkodel sumazinus nuotrauka si karta labai nukentejo kokybe g.gif

Cia geriau matysis kam idomu ax.gif
http://public.fotki....e/marilynm.html

user posted image
Atsakyti
Sveikos, priminimui įkeliu nuorodą: Paveikslėlių saugykla 4u.gif Gal kam pravers darbuojantis 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Joanna+2007 11 24, 01:05-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 24, 01:05)
Stai ir mano dar vienas darbelis  ax.gif

Cia geriau matysis kam idomu  ax.gif
http://public.fotki....e/marilynm.html
user posted image

laaabai grazi dezute thumbup.gif thumbup.gif ir as tokios noriu blush2.gif
Papildyta:
smile.gif Joanna+2007 11 23, 22:28-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 11 23, 22:28)

tai jau dabar nebeliko nedekupazintu duru?  mirksiukas.gif

duru tai liko,bet idejos pasibaige blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėlyna @ 2007 11 23, 22:27)

As niekaip nuotrauku ikelt nesugebejau (dabar tikiuosi pavyks, nes labai apsiskaiciau doh.gif ), tai dar vis vasara rodau  blush2.gif
user posted image
user posted image

skoningai atlikta thumbup.gif thumbup.gif man jis pats graziausias is visu matytu bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif Joanna, kokia įdomi dėžutė thumbup.gif , visa juo- balta ir rožės spalvotos, popso stiliui tai visai tinka drinks_cheers.gif ir paveikslėlių išdėliojimas labai originalus, ar klijavai atskirai ar čia bendras sumaketuotas vaizdas? smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Labai prašau pažengusiųjų pagalbos. Kaip reikia padaryti, kad ir priklijuota servetėlė ar paveiksliukas būtų taip pat suskilinėję?
Nudažau tamsiais dažais, tada tepu sadolino antique effect, kai pradžiūva-šviesesnių dažų. Išdžiovinus klijuoju servetėlę. Bet ji kai išdžiūva, jokių suskilinėjimų nėra.....Hmmmm, tikiuosi tiksliai paaiškinau.
Padėkit pradinukei smile.gif
Dėkui:)
Atsakyti
matai:ne tas priemones naudoji schmoll.gif su Antiguje laku taip nesigauna.reikia Antik 1 ir Antik 2. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 11 24, 12:14)
smile.gif Joanna, kokia įdomi dėžutė thumbup.gif , visa juo- balta ir rožės spalvotos, popso stiliui tai visai tinka drinks_cheers.gif  ir paveikslėlių išdėliojimas labai originalus, ar klijavai atskirai ar čia bendras sumaketuotas vaizdas? smile.gif

Aciu
bigsmile.gif
Vaizdas sumaketuotas bendras. Visutine dalis spausdinta kartu su dviem krasciukais (tie kur su rozem), o dar du atskirai uzklijuoti, nes i A4 nesutilpo ax.gif
O apacioje kiekvienas sonas klijuotas atskirai smile.gif

Atsakyti