QUOTE(cikcak @ 2007 12 19, 10:54)
Na mijaka pakliuvai dabar jau nori ar ne teks girti
QUOTE(pavonija @ 2007 12 19, 12:54)
Rodau ir aš savo vieną iš paskutinių darbelių
pasakiškai, nuostabiai, beprotiškai, nerealiai gražu
QUOTE(evemaska @ 2007 12 20, 08:13)
justess22 tu naudoji ta Cracklè sottile is stamperijos,noriu paklaust:as uzdedu 1step,kai pasidaro skaidrus,tada 2step,ir kazkur po 12 val atsiranda itrukimai?As nezinau ka ne taip vakar vakare padariau ,bet siandien itrukimu neradau Isploviau, bandisiu dar karta det,tikios iseis,o tau taip buvo su tuo krakle?
iš mano patirties : kuo ilgesnį tarpą išlaikai tap step 1 ir atep2 dėjimo - tuo greičiau įtrukimai atsiranda. O šiaip paskaityk instrukciją, parašytą, kad įtrūkimai atsiranda 48 val bėgyje...taigi, paskubėjau nuplaut anksčiau viską dariau pagal instrukciją ir štrūkimų sulaukdavau mažiausiai po 24 val
QUOTE(gooda @ 2007 12 20, 13:17)
ir sulaukti ivertinimo, zinoma, kritikos nebijau
labai gražios pakabos
QUOTE(cikcak @ 2007 12 20, 13:37)
skiriasi tik darbų atlikimo stilius.
ir man taip atrodo vat parodyt italams arba tiems patiems lenkams mūsų darbštuolių darbus - tai irgi stebėtųsi kaip gražu....manau...
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 12 20, 13:57)
Jei butu norinciu i dekupazo kursus, tai galim organizuotis. As viska suorganizuociau. Jums beliktu tik nuvaziuoti.
man įdomu tik su kalba tai sunkiai man lenkų...nors gimtoji mano rūsų, nu bet nors užmušk, lenkiškai nieko nesuprantu kai šneka
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 12 20, 17:22)
iki sienos apsiziurejau, kad neturiu savo rankines...
na va per žinias šiandien sakė, bet klausiau iš virtuvės, tai nežinau ar taip supratau, kad dabar kaip ir nebus sienos su lenkija...na važiuot galima bus net nesustojus tik nesupratau nuo kada...lig nuo kovo mėn. Pataisykit, jei nusišnekėjau
justess, rodyk dėžutę