Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 20, 15:06)
Labai fainos  wub.gif  As bijociau pati daryt, kad paskui uz lako krasciuku arba uz plysiuku nekibtu plaukai...  unsure.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Ačiū ačiū.. bet bijot nėra ko.. tikrai jokie plaukučiai į jokius tarpelius neįlis, viskas atlikta profesionaliai
laugh.gif

cikcak filmuko nuorodą įdėjau su mintim, kad ten, užsienyje, priemonių begalę palengvinančių gyvnimą, priklijuoja nakleikę, nulakuoja ir po to brangiai pardavinėja arba bais didžiuojas savim - juk tai rankų darbo!

Ir jei galima ir aš įlysiu į jūsų diskusijas.
Kursai labai būtinas dalykas, nesvarbu, akd neblogai sekas dekupažint ir išmokom interneto pagalba. Juk virt ir kept daug kas moka... o kam tada eina mokytis? Kiek subtilybių yra, kitų patirtis,žinoma, nekiekvienam mokytojas viską išduos, kiekvienas turi savo paslapčių..
O apie priemones. Visi tie mediumai ir pan. nėra skirti dekupažui, niekur ir neparašyta tik dekupažui. Pats dekupažas be kitų dekoravimo būdų neįdomus, todėl galima naudot bet ką ir bet kaip kas kokiai technikai tinka.
Gali bet ką naudot, bet profesionalios yra profesionalios, su jom lengviau dirbt ir žinai, akd rezultatas bus profesionalus. Na ir aišku, visų svarbiausia - praktika..

O apie kursus.. žiūrint kokio lygio ir ko mokys.. norėčiu ir aš nuvažiuot, jei susirinktų grupelė, būtų ir pigiau ir su 'savais' važiuot smagiau. Viena niekaip neprisiuošiu.
P.S. Lenkijoj daug kas tokius kursus rengia, galima pasidomėt mums labiau tinkamu miestu ir kaina, na ir, akd kuo geresnis mokytojas pasitaikytų.

Lietuvoj rengiami kursai, bet už 300.. blink.gif tikrai nebloga kaina, įdomu ar daug klienturos sulaukia..
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2007 12 20, 14:21)
KristiTal
labai nuotaikingos pakabos thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labiausiai su princese patiko 4u.gif  4u.gif

Kad ten ne mano 4u.gif
Atsakyti
Aš parašysiu vidutine kainą, tai ~140lt, ~ 4 valandas. Bet reiktų nuspręst ko norim išmokt. Skirstoma maždaug į tokias kategorijas:
Pirma dekupažo pakopa
būna prie pirmos, būna atskirai - mokinimas šešėliavimo (skirtingų)
Ant stiklo
Decoupage crackle
Ikonas mokina daryt
Ant burbulų klijuot mokina
Atsakyti
Kursai tikrai gerai Mardze sutinku su tavim 100 procentų. Čia aš apie interneto mokslus grynai sau taikiau ax.gif ax.gif jei savo laiku būtų tokie kursai būčiau ėjusi (tik aišku ne už 300Lt tongue.gif ) nebuvo doh.gif tai ir kiurksojau prie kompo kaip apsėsta nes dekupažu tai laaaabai rimtai susirgau, tai netgi tampa šiokiu tokiu pajamų šaltiniu. O ir tie internetiniai mokslai neduok die doh.gif doh.gif kiek valandų ir medžiagos aš per save perfiltravau verysad.gif verysad.gif na ir + daug teko eksperimentuoti pačiai, dariau klaidas buvo tokių niuansų, kuriuos kursų pagalba beabejonės būtų žymiai lengviau išsiaiškinti.
Taigi merginos organizuokitės bigsmile.gif o po to galėtumėte fotoreportažą į forumą įdėti rolleyes.gif rolleyes.gif būtų labai įdomu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš jei važiuočiau, tai tik pasimokyt decoupage pittorico

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 20 gruodžio 2007 - 16:39
QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 20, 16:06)
Labai fainos  wub.gif  As bijociau pati daryt, kad paskui uz lako krasciuku arba uz plysiuku nekibtu plaukai...  unsure.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Labai svarbu ir isradingumas ir vaizduote

Kiek moket uz kursus? Kur vyktu? Kokia kalba?  ax.gif  Ot, kiek klausimu  blush2.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 20, 16:11)
Melyna Paukste - tu saunuole  thumbup.gif
as ir visai susidomejau tavo issakytom mintim ir apie dekupazo kursus  bigsmile.gif
ir jai mokina tol kol ismokina - tai si vis jega
ir jeui susimoki a paskui paciai piremoniu nereikia pirkti - tai super...gali pabandyti si bei ta ir jei nebepatinka tai ir gerai
o jei patinka tada perkiesi priemones ir mpkaisi pati namie tobuleji
kursai tikrai fainai butu

ir laukiu kaip internetines parudoutves  bigsmile.gif

QUOTE(justess22 @ 2007 12 20, 16:15)
MĖLYNA PAUKŠTE, o kokia tų kursų kaina Lenkijoje? Ir man smalsu pasidarė mirksiukas.gif

QUOTE(Marzde @ 2007 12 20, 16:50)
Ačiū ačiū..  bet bijot nėra ko.. tikrai jokie plaukučiai į jokius tarpelius neįlis, viskas atlikta profesionaliai
laugh.gif

cikcak filmuko nuorodą įdėjau su mintim, kad ten, užsienyje, priemonių begalę palengvinančių gyvnimą, priklijuoja nakleikę, nulakuoja ir po to brangiai pardavinėja arba bais didžiuojas savim - juk tai rankų darbo!

Ir jei galima ir aš įlysiu į jūsų diskusijas.
Kursai labai būtinas dalykas, nesvarbu, akd neblogai sekas dekupažint ir išmokom interneto pagalba. Juk virt ir kept daug kas moka...  o kam tada eina mokytis? Kiek subtilybių yra, kitų patirtis,žinoma, nekiekvienam mokytojas viską išduos, kiekvienas turi savo paslapčių..
O apie priemones. Visi tie mediumai ir pan. nėra skirti dekupažui, niekur ir neparašyta tik dekupažui. Pats dekupažas be kitų dekoravimo būdų neįdomus, todėl galima naudot bet ką ir bet kaip kas kokiai technikai tinka.
Gali bet ką naudot, bet profesionalios yra profesionalios, su jom lengviau dirbt ir žinai, akd rezultatas bus profesionalus. Na ir aišku, visų svarbiausia - praktika.. 

O apie kursus.. žiūrint kokio lygio ir ko mokys..  norėčiu ir aš nuvažiuot, jei susirinktų grupelė, būtų ir pigiau ir su 'savais' važiuot smagiau. Viena niekaip neprisiuošiu.
P.S. Lenkijoj daug kas tokius kursus rengia, galima pasidomėt mums labiau tinkamu miestu ir kaina, na ir, akd kuo geresnis mokytojas pasitaikytų.

Lietuvoj rengiami kursai, bet už 300..  blink.gif  tikrai nebloga kaina, įdomu ar daug klienturos sulaukia..

QUOTE(Marzde @ 2007 12 20, 17:11)
Aš parašysiu vidutine kainą, tai ~140lt, ~ 4 valandas. Bet reiktų nuspręst ko norim išmokt. Skirstoma maždaug į tokias kategorijas:
Pirma dekupažo pakopa
būna prie pirmos, būna atskirai - mokinimas šešėliavimo (skirtingų)
Ant stiklo
Decoupage crackle
Ikonas mokina daryt
Ant burbulų klijuot mokina

Moko visus 6 dekupazo budus. kiekvienam skiria po 5 valandas, o jei reikia, tai manau, kad gali siek tiek ir daugiau.
5 valandos kainuoja iki 150 zlotu.
Cia visas veiksmas vyksta suvalkuose.
Man iki ten iseina 80km, kaip i kauna.
Gaila, kad tik lenku kalba, bet ji panasi i rusu ir manau, kad tikrai nebutu prapultis.

Ji mokinosi Varsavoje pas dekupazuotoja, kuri mokinosi Svedijoje.

Mane vyras tuoj is namu isvys, nes visas kalnas rayherio priemoniu stovi neisparduotu, o as jau vepsau i kitas firmas, kursus ir dar apleidziu velima doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Marzde @ 2007 12 20, 17:38)
Aš jei važiuočiau, tai tik pasimokyt decoupage pittorico

user posted image

Maciau ir tokiu darbeliu ir tai mokina.

user posted image

ir maciau pas ja si darbeli, tai realybeja pasakiskas ir popieriaus buvo pirkti, bet susilaikiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ops doh.gif doh.gif doh.gif arsiprasau,ot ziopla as blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
gooda tai tau skirtos pagiros blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Vienu zodziu... kiek as ten prabuvau toj mini parduotuveleje, tai man taip galva susisuko, kad baisu.
Kai apsesta dabar- dekupazu.
Svarbiausia, kad ta moteris tiek daug papasakojo apie dekupaza doh.gif ir nuo kalbu dar labiau smegenys susisuko. doh.gif doh.gif
Atsakyti
oi kokia diiideeelėėė nuotrauka smile.gif
reiktų man pas ją papult, pakalbėt būtų labai įdomu.. bet toli važiuot pokalbiui laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 12 20, 17:55)
oi kokia diiideeelėėė nuotrauka  smile.gif
reiktų man pas ją papult, pakalbėt būtų labai įdomu.. bet toli važiuot pokalbiui  laugh.gif

Nemoku su,azinti.
Man si kelione buvo dvuguba, nes nuvaziavusi iki sienos apsiziurejau, kad neturiu savo rankines... aisku rankineje visi dokumentai lotuliukas.gif Teko apsisukti, bet uzsispyriau, kad vistiek vaziuosi. biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi ši tema jau į pabaigą, tai sukūriau naują:

Dekupažas - 11 tema

Įtraukiau ir Ramashkytės albumo adresiuką į pirmą postą mirksiukas.gif
Taigi, kai baigsim šią temą, kviečiu užsukt į naujus namučius 4u.gif
Atsakyti
justess22, ir kaip tu viską spėji? biggrin.gif ir temą naują sukurti ir tiek gražių darbelių pridaryti blink.gif , prašom rodyti savo naują arbatos dėžutę( susekiau hihihi.gif )
Atsakyti