Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

QUOTE(Marzde @ 2007 12 20, 13:13)
Na ir papasakok mums kas yra tas tikrasis dekupažas.. 

Ar esi įsitikinus, kad pamatei visas dekupažo rūšis? Ir iš kur mums mokėt tokius stulbinančius grožius kurt, jei viską pačios mokomės, nėra nei normalių kursų, nieko.. Lietuvoj tik per SM dauguma sužinojo apie tokį dekoravimo būdą.
Ir dar..  Lenkaitės dekupažina naudodamos profesionalias priemones, turi visko šiam reikalui. O mes?..   

Nuvažiuotum į Italiją,pamatytum ką ten moterys 'išdarinėja'...

O ko tu cia taip piktai? g.gif

As supratau, kad mes istikrosios technologijos padarom iskraipyma.
Ji pati vezasi priemones.
Ka mes . Iskart pradedam verkti, kad nieko nera. Tai nieks nedraudzia pirktis, siustis, parsivezti.Nieks nedraudzia gaminti is kokybisku priemoniu.
Beja, galima grupeliai susiorganizuoti ir nuvykti i kursus. Asmeniskai as tai ruusiuosi tai daryti, nes man ir netoli nuvaziuoti ir kursai uz padoria kaina ir mokins tas kas moka ir mokinosi.

Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 12 20, 11:29)
Pirkau lenkijoje..

aaa

QUOTE(oaze @ 2007 12 20, 11:46)
kur iš tavęs skolinausi ir lipo ir plėšėsi idealiai  smile.gif . O šita  nei limpa, nei plėšias...  verysad.gif

nu tai parasai ir paprasai, kad pakeistu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 12 20, 13:14)
na, nežinau, kur čia klaidą padarei. Kai nudžiūna step1, tai aš tepu step2 ir įtrūkimai pradeda ryškėti po kelių minučių...tik į tarpelius dažus būtina įtrinti ne anksčiau kaip po 12val - kad tikrai spėtų gerai nudžiūt visas lako sluoksnis. Gal labai plonai tepei kurio nors sluoksnio? g.gif
Tai labai smagu, kad turėjai progą pamatyti tokius grožius thumbup.gif Aš, asmeniškai, tikrai nepriimu kaip įžeidimo, kad darbeliai nėra profesionalūs...ir pati tai žinau mirksiukas.gif Už tai yra kur tobulėti 4u.gif Be to, apie darbų kokybę aš galėčiau spręsti tik juos pačiupinėjus ir gerai apžiūrėjus, nes nuotraukos kartais meluoja doh.gif

P.S. MĖLYNA PAUKŠTE, gal kartais kokių naujų verslo idėjų iš Lenkijos parsivežei? blush2.gif

Kokybe... Pamaciau kas naudojama, kaip naudojama ir kai pateikiama.

Ideju tai ir taip daug, bet finansu mazai schmoll.gif

Istikruju, tai turejo buti internetine parduotuve jau seniai, bet tas zmogenas, kuris kuria pavede labai, tai galima sakyti, kad nemazai nervu kainuoja ir daug pinigeliu isaldyta schmoll.gif
Atsakyti
Aš ne piktai, tiesiog pas mus yra tokia situacija, pas juos tokia.. O nuvažiuot į kursus, susipirkt priemones ir pan. žinoma niekas nedraudžia...
O technikos mes neiškraipom, mes tik naudojam kitas priemones...

Parašysiu tau AŽ wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 12 20, 12:23)
Istikruju, tai turejo buti internetine parduotuve jau seniai, bet tas zmogenas, kuris kuria pavede labai, tai galima sakyti, kad nemazai nervu kainuoja ir daug pinigeliu isaldyta schmoll.gif

Tikrai gaila, kad taip gavosi verysad.gif bet manau, kad esi rankų nenuleidžiantis žmogus ir viskas išsispręs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 12 20, 13:39)
Tikrai gaila, kad taip gavosi verysad.gif bet manau, kad esi rankų nenuleidžiantis žmogus ir viskas išsispręs mirksiukas.gif

Manau, kad nenuleidzianti... pazadejo, kad sia savaite padarys, tai ziuresiu....
Atsakyti
Sveikutes groziu kurejos 4u.gif
labai senai cia skaitinejaus, tai dabar tiek graziu darbeliu prisiziurejau wub.gif

As kazkada anksciau minejau, kad darbuojosi su pakabom-Kaledu dovanom, tai lyg ir baigiu jas, dar kelios liko, noriu pasirodyti jums blush2.gif ir sulaukti ivertinimo, zinoma, kritikos nebijau drinks_cheers.gif

Cia kelias ikeliau ax.gif :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Jei idomu, kitas man pakabas pamatysite cia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 20 gruodžio 2007 - 13:26
Nusipirkau PusePlus dekupazui skirto popieriaus, ir ji sake kad reikia palaikyti gan ilgai vandenyje kol suplones, gal zinote kiek laiko reikia laikyti?
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 12 20, 13:17)
Nusipirkau PusePlus dekupazui skirto popieriaus, ir ji sake kad reikia palaikyti gan ilgai vandenyje kol suplones, gal zinote kiek laiko reikia laikyti?

As tai laikau šiltame vandeny apie kokias 2-3 minutes. laikas priklauso nuo popieriaus storumo, nes vienas buna plonytis, o kitas buna toks kaip dovanu pakavimo popierius (slidziu pavirsiumi). Nu jei laikysi per daug koki pusvalandi, tai ištišti gali popieriukas.
Atsakyti
Na aš irgi peržiūrėjau filmukus ir nepamačiau nieko ko aš negalėčiau padaryti. Na nėra pas mus tų "nakleikių" bet gi galima naudoti servetėles- aš jas ir naudoju ant keramikos. Mediumai jau yra nors jų stiklui, keramikai,medžiagai visvien neperku, man tinka dailininkų priemonės. Viską mes galim pačios -priemonių jau yra ir atsiranda vis daugiau, o toliau tik gabumų reikalas ax.gif . Aš pati mokiausi iš interneto, klaidų ir atradimų keliu blush2.gif masė informacijos thumbup.gif thumbup.gif dabar gi pati jau ko gero galėčiau mokyti.Labai daug tų cackų yra ir nereikalingų , pavyzdžui Italijoje pilni stelažai prikrauti akrilo pagal atspalvius, bet kam leisti pinigus tam ką aš galiu ir noriu padaryti pati doh.gif . Visos tos spec kempinėlės puikiai pakečiamos dažymo voleliais ar buitinėmis indams plauti , spes klijai - lipalu ir t.t t.t Neverta kompleksuoti, viską mes jau galim padaryti ir neblogiau. Tehnologija ta pati ką italų ką lenkų ar rusų, skiriasi tik darbų atlikimo stilius.

Kristi tal tas pats galas ką parom mirkysi ką pusvalandį- išbandyta lotuliukas.gif . Deku. popierius neplonėja o šiek tiek suminkštėja. Man jis patinka tik ant lygaus paviršiaus kur nėra jokių kampų ar užlinkimų, nes jis labai nepasiduoda formavimui doh.gif
Atsakyti
[quote=gooda,2007 12 20, 13:17]
Sveikutes groziu kurejos 4u.gif

As kazkada anksciau minejau, kad darbuojosi su pakabom-Kaledu dovanom, tai lyg ir baigiu jas, dar kelios liko, noriu pasirodyti jums blush2.gif ir sulaukti ivertinimo, zinoma, kritikos nebijau drinks_cheers.gif

nuostabus darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tokiu graziu dar nemaciau thumbup.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 12 20, 14:37)
Na aš irgi peržiūrėjau filmukus ir nepamačiau nieko ko aš negalėčiau padaryti. Na nėra pas mus tų "nakleikių" bet gi galima naudoti servetėles- aš jas ir naudoju ant keramikos. Mediumai jau yra nors  jų stiklui, keramikai,medžiagai visvien neperku, man tinka dailininkų priemonės. Viską mes galim pačios -priemonių jau yra ir atsiranda vis daugiau, o toliau tik gabumų reikalas  ax.gif . Aš pati mokiausi iš interneto, klaidų ir atradimų keliu  blush2.gif  masė informacijos  thumbup.gif  thumbup.gif  dabar gi pati jau ko gero galėčiau mokyti.Labai daug tų cackų yra ir  nereikalingų , pavyzdžui Italijoje pilni stelažai prikrauti akrilo pagal atspalvius, bet kam leisti pinigus tam ką aš galiu ir noriu padaryti pati  doh.gif . Visos tos spec kempinėlės puikiai pakečiamos dažymo voleliais ar buitinėmis indams plauti , spes klijai - lipalu ir t.t t.t Neverta kompleksuoti, viską mes jau galim padaryti ir neblogiau. Tehnologija ta pati ką italų ką lenkų ar rusų, skiriasi tik darbų atlikimo stilius.

Kristi tal tas pats galas ką parom mirkysi ką pusvalandį- išbandyta  lotuliukas.gif . Deku. popierius neplonėja o šiek tiek suminkštėja. Man jis patinka tik ant lygaus paviršiaus kur nėra jokių kampų ar užlinkimų, nes jis labai nepasiduoda formavimui  doh.gif

Tik nesupyk, nes as nepiktai.. Tik pastebejimas.
Va taip ir mokinames ir taip paskui kitus mokinam pacios visu subtilybiu nemokedamos/nezinodamos.
As ruosiausi vesti kursus pas save miestelyje(velimo). Viskas sutarta buvo kitiems metams, bet turejau savaitele atostogu nuo darbu, seimos ir daug teko apmastyti. Kaip as galiu mokinti, jei pati niekur nesimokinau. Moku is interneto doh.gif Nu nesamone.
Pamokinau darzelyje aukletojas, kad turetu naujos veiklos darzelyje, bet tuo ir baigiau savo mokinimus.
Is interneto ismokti yra vienas dalykas, o kitas pamatyti realei ir bandyti, mokintis.
Ir dar.... As tai manau, kad visos sukurtos priemones yra ne siaip sau. Kiekviena technologija turi savo medziagas ir reikia naudoti tas medziagas, o ne statybines...
O tuo labiau pradedancioms reiketu ismokti dirbti su priemonemis tam skirtomis, o paskui imtis darbu su tomis statybinemis-jei jau labai norisi...

As nesigiriu, bet tik pateikiu pavyzdi...
As savo ateiti, darba noriu susieti su menine veikla. Tam tikslui istojau i dizaino kolegija, kad bent elementaru supratima, zinojima tureciau apie tam tikrus dalykus.

Jei butu norinciu i dekupazo kursus, tai galim organizuotis. As viska suorganizuociau. Jums beliktu tik nuvaziuoti.
Kursai trunka 5 val. ir kaip ji sake mokina tol kol ismokina ir tol kol iseina padaryti. Uz priemones nereikia moketi.
Atsakyti