QUOTE(evemaska @ 2007 12 20, 08:13)
justess22 tu naudoji ta Cracklè sottile is stamperijos,noriu paklaust:as uzdedu 1step,kai pasidaro skaidrus,tada 2step,ir kazkur po 12 val atsiranda itrukimai?As nezinau ka ne taip vakar vakare padariau ,bet siandien itrukimu neradau
Isploviau, bandisiu dar karta det,tikios iseis,o tau taip buvo su tuo krakle?
na, nežinau, kur čia klaidą padarei. Kai nudžiūna step1, tai aš tepu step2 ir įtrūkimai pradeda ryškėti po kelių minučių...tik į tarpelius dažus būtina įtrinti ne anksčiau kaip po 12val - kad tikrai spėtų gerai nudžiūt visas lako sluoksnis. Gal labai plonai tepei kurio nors sluoksnio?
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 12 20, 09:41)
Apskritai tai ka vakar pamaciau... as likau be zodziu, suzaveta, apzaveta ir nustulbusi... pamaciau kas yra tikrasis dekupazas ir atsiprasau visu(jei isizeis), bet nera nei vienos tokius grozius kuriancios. Pamaciau visas dekupazo rusis ir stulbinai kokybiskai padarytus darbelius.
Tas nuostabus vaizdas stovi pries akis iki siol.
Tai labai smagu, kad turėjai progą pamatyti tokius grožius
Aš, asmeniškai, tikrai nepriimu kaip įžeidimo, kad darbeliai nėra profesionalūs...ir pati tai žinau
Už tai yra kur tobulėti
Be to, apie darbų kokybę aš galėčiau spręsti tik juos pačiupinėjus ir gerai apžiūrėjus, nes nuotraukos kartais meluoja
P.S. MĖLYNA PAUKŠTE, gal kartais kokių naujų verslo idėjų iš Lenkijos parsivežei?