Ačiū Per šukas ir veidrodėlį prasiėjau taip nuoširdžiai švitriniu , o ta taburetė atimta iš šuns (kojytės ir kampučiai apgraužti ) ir užklijuota kaktusinė servetėlė visu dydžiu. Va čia truputuką pavargau
na, pati jau 2 sav neprieinu per darbus prie dekupazo tai nors cia akis paganau, kad atsigauciau paksutiniai darbeliai Crazy Dazy - ypac kedute, man pati ideja labai labai
pavonija, irgi lb grazu na, apie justess patylesiu ir taip visoms aisku... bet va kur ji gauna tas arbatos dezutes? as vis dar iki maximos nerandu laiko nueiti tu baisuokliu paieskot
pavonija, irgi lb grazu na, apie justess patylesiu ir taip visoms aisku... bet va kur ji gauna tas arbatos dezutes? as vis dar iki maximos nerandu laiko nueiti tu baisuokliu paieskot
Crazy Daisy, Narcico rinkiniui fono kokio norėtųsi, bet čia jau pagal individualų skonį , labiausiai man "aštri" kėdutė patiko, tokia neprasta sakyčiau reiktų dar pagalvot atsisėdant kad koks spyglys neįlytų į minkštą vietą
ziogelis2,
ziogelis2,
QUOTE(evemaska @ 2007 12 19, 14:23)
o patina bandei itrint?Nes siandien pirksiu is senasnaujas.lt,noriu isbandyt(nes su to prancuzisku )
As pirkau is ten pat ir Sotile ir patina. tai ta patina guli dabar kampe spintelej... man tai ji viska istepliojo, gavau su slapiu skuduriuku viska (ir Sotile kartu)nutrint....
QUOTE(mijaka @ 2007 12 18, 10:02)
na jau visus įkėliau tik dar ir nebaigtų namie kruvelė guli padariau sesei Kalėdų proga dovanėlę, čia ji su berniuku savo...pamėgau vario spalvos akrilą ir auksinį kontūrą
Paveiksliukas fainas, sypsosi abu
QUOTE(justess22 @ 2007 12 18, 22:52)
Štai čia rezultatas:
Grazus darbelis Ir tokie idomus skilinejimai
QUOTE(Marzde @ 2007 12 18, 23:30)
O crackle sottile, crackle medium labai fainos priemonės, lengvos naudojime, tinkamos ir naujokams, gražūs rezultatai. Parodyčiau ir aš savo variantus su šiais mediumais, bet neleidžia man čia nuotraukų kelt, tai kada nors gal pasirodysiu
Kodel neleidzia? O taip noretus pamatyti
QUOTE(cikcak @ 2007 12 19, 09:54)
Įkelsiu dvi naujienas tik nuotraukos nekokios, teko skubėti nes darbelius reikėjo išsiųsti
Tikrai yra uz ka girt! Nykstukai kartu su dezute?
QUOTE(pavonija @ 2007 12 19, 11:54)
Rodau ir aš savo vieną iš paskutinių darbelių, nieko ypatingo, necackinau
Oho! O net necackinta...
QUOTE(Crazy Daisy @ 2007 12 19, 13:52)
Tai vat (kritikuot, bet smarkiai nesudirbinėt - pirmieji ):
Faini vazoneliai ir kedute , bet atsisest gal nejauku butu
Crazy Daisy, super kėdutė
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 12 19, 19:22)
Mėlyna nerodo
Nufotografavau šukas, visai paprastos skilinėjimai daryti Stamperia crackle sottile
Marzde, puikios šukos ir visai nepaprastos , o išskirtinės
Dėkui Pavonija...
O aš radau filmuką, šiuolaikinis dekupažas, gal kada ir pas mus atsiras tokių 'nakleikių'
http://www.youtube.c...feature=related
O aš radau filmuką, šiuolaikinis dekupažas, gal kada ir pas mus atsiras tokių 'nakleikių'
http://www.youtube.c...feature=related
QUOTE(Marzde @ 2007 12 20, 00:03)
Dėkui Pavonija...
Homo sapiens knygyne ju yra -turiu pilna spinta -tik nelabai kur dar esu panaudojus
Labai jums nusikalsiu, bet gal kas galite vienu sakiniu pasakyti kur Kaune galima nusipirkti specialiu dekupaziniu serveteliu (nu kad ant bet kokios spalvos pavirsiaus klijuoti ir nesibaiminant kad del dydzio susirauksles) Klausiu ne internetines prekybos, o parduotuves adreso Aciu