Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

Ačiū ax.gif Per šukas ir veidrodėlį prasiėjau taip nuoširdžiai švitriniu ax.gif , o ta taburetė atimta iš šuns (kojytės ir kampučiai apgraužti lotuliukas.gif ) ir užklijuota kaktusinė servetėlė visu dydžiu. Va čia truputuką pavargau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Daisy: 19 gruodžio 2007 - 15:35
na, pati jau 2 sav neprieinu per darbus prie dekupazo verysad.gif tai nors cia akis paganau, kad atsigauciau doh.gif paksutiniai darbeliai thumbup.gif Crazy Dazy - ypac kedute, man pati ideja labai labai thumbup.gif
pavonija, irgi lb grazu ax.gif na, apie justess patylesiu blush2.gif ir taip visoms aisku... bet va kur ji gauna tas arbatos dezutes? g.gif as vis dar iki maximos nerandu laiko nueiti tu baisuokliu paieskot blush2.gif
Atsakyti
Crazy Daisy, Narcico rinkiniui fono kokio norėtųsi, bet čia jau pagal individualų skonį ax.gif , labiausiai man "aštri" kėdutė patiko, tokia neprasta sakyčiau reiktų dar pagalvot atsisėdant kad koks spyglys neįlytų į minkštą vietą thumbup.gif
ziogelis2, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 19 gruodžio 2007 - 15:46
QUOTE(evemaska @ 2007 12 19, 14:23)
o patina bandei itrint?Nes siandien pirksiu is senasnaujas.lt,noriu isbandyt(nes su to prancuzisku  bash.gif )

As pirkau is ten pat ir Sotile ir patina. tai ta patina guli dabar kampe spintelej... man tai ji viska istepliojo, gavau su slapiu skuduriuku viska (ir Sotile kartu)nutrint.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 12 18, 10:02)
na jau visus įkėliau  ax.gif tik dar ir nebaigtų namie kruvelė guli hihihi.gif  padariau sesei Kalėdų proga dovanėlę, čia ji su berniuku savo...pamėgau vario spalvos akrilą ir auksinį kontūrą

Paveiksliukas fainas, sypsosi abu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(justess22 @ 2007 12 18, 22:52)
Štai čia rezultatas:

Grazus darbelis wub.gif Ir tokie idomus skilinejimai thumbup.gif
QUOTE(Marzde @ 2007 12 18, 23:30)
O crackle sottile, crackle medium labai fainos priemonės, lengvos naudojime, tinkamos ir naujokams, gražūs rezultatai. Parodyčiau ir aš savo variantus su šiais mediumais, bet neleidžia man čia nuotraukų kelt, tai kada nors gal pasirodysiu  smile.gif

Kodel neleidzia? g.gif O taip noretus pamatyti ax.gif
QUOTE(cikcak @ 2007 12 19, 09:54)
Įkelsiu dvi naujienas tik nuotraukos nekokios, teko skubėti nes darbelius reikėjo išsiųsti  doh.gif

Tikrai yra uz ka girt! thumbup.gif Nykstukai kartu su dezute? wub.gif
QUOTE(pavonija @ 2007 12 19, 11:54)
Rodau ir aš savo vieną iš paskutinių darbelių, nieko ypatingo, necackinau  rolleyes.gif

Oho! thumbup.gif O net necackinta... biggrin.gif
QUOTE(Crazy Daisy @ 2007 12 19, 13:52)
Tai vat (kritikuot, bet smarkiai nesudirbinėt - pirmieji  lotuliukas.gif ):

wub.gif Faini vazoneliai ir kedute thumbup.gif , bet atsisest gal nejauku butu unsure.gif
Atsakyti
Crazy Daisy, super kėdutė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Va kokio grozio siandien prisipirkau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELYNA PAUKŠTĖ: 19 gruodžio 2007 - 19:25
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 12 19, 19:22)
Va kokio grozio siandien prisipirkau.
user posted image

Mėlyna nerodo

Nufotografavau šukas, visai paprastos ax.gif skilinėjimai daryti Stamperia crackle sottile
user posted image
user posted image

Atsakyti
Marzde, puikios šukos ir visai nepaprastos biggrin.gif , o išskirtinės thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui Pavonija...

O aš radau filmuką, šiuolaikinis dekupažas, gal kada ir pas mus atsiras tokių 'nakleikių' laugh.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 12 20, 00:03)
Dėkui  Pavonija...

O aš radau filmuką, šiuolaikinis dekupažas, gal kada ir pas mus atsiras tokių 'nakleikių'  laugh.gif

Homo sapiens knygyne ju yra -turiu pilna spinta -tik nelabai kur dar esu panaudojus blush2.gif
Atsakyti
Labai jums nusikalsiu, bet gal kas galite vienu sakiniu pasakyti kur Kaune galima nusipirkti specialiu dekupaziniu serveteliu (nu kad ant bet kokios spalvos pavirsiaus klijuoti ir nesibaiminant kad del dydzio susirauksles) Klausiu ne internetines prekybos, o parduotuves adreso 4u.gif Aciu
Atsakyti