Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

cikcak, parodyk kkokį naują darbelį, mes ir tave pagirsim laugh.gif
Atsakyti
aš truputį į pievas pavarysiu ax.gif , pasakykit man,prašau, ar galiu pareikalauti iš SB , kad Paryžiuj nupirktų kokių tai priemonių dekupažui? Ar jos ten pigesnės, įvairesnės. įdomesnės? Ar net nevarginti žmogaus? patarkit. Aha,po to vyks į šveicariją,paskui į Vokietiją - gal iš ten ko prašyt?
Atsakyti
Kiek aš žinau, tai dauguma priemonių ir servetėlės užsienyje brangesnės nei čia. Tik kad pasirinkimas didesnis ir įvairesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 12 18, 21:38)
Kiek aš žinau, tai dauguma priemonių ir servetėlės užsienyje brangesnės nei čia. Tik kad pasirinkimas didesnis ir įvairesnis 4u.gif

aha. tai noriu kuo daugiau informacijos- gal yra kokių stebuklų, kurių galėtų parvežt? nes ,košmaras, be dekupažo priemonių, interesų jokių nebeturiu g.gif
Atsakyti
mijaka, labai smagu pamatyti tavo darbelius vienoje vietoje 4u.gif
ir dovanele sesei simpatiska, kaip ir pati sesute, net berna priverte sypsotis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 12 18, 22:06)
net berna priverte sypsotis  hihihi.gif

doh.gif tai va, kad čia iš dviejų foto suredaguota...nes kai jie kartu nusifotkina tai bernas nesišypso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal turit patirties su Sotille Crakle medium? noreciau pirkti is senas naujas bet po paskutinio nusivylimo Facetten laku nebezinau ka daryt doh.gif

Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 12 18, 23:30)
sveikos  4u.gif
gal turit patirties su Sotille Crakle medium? noreciau pirkti is senas naujas bet po paskutinio nusivylimo Facetten laku nebezinau ka daryt  doh.gif

Dekoju 4u.gif

man tai tikrai patiko su šia priemone dirbti...pati neseniai išbandžiau. Nesudėtinga, tik teko nusipirkti aliejinių dažų, kadangi akrilas netinkamas tarpelių įtrinimui doh.gif Štai čia rezultatas:
user posted image
čia gali iš arčiau apžiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 12 18, 20:56)
aha. tai noriu kuo daugiau informacijos- gal yra kokių stebuklų, kurių galėtų parvežt?

Prancūzijoj tikrai bus brangu pirkt ką nors dekupažui.. Skilinėjančių lakų jau yra pas mus, porporiną ir patiną mes pakeičiam kitom priemonėm, neapsimoka pirkt. Mediumų stiklui, medžiagai taip yra Lt. Nebent ten rastų pigiau nei pas mus.Būtų geriau, akd nepirktų iškart, o tik pasižiūrėtų konkrečių prekių kainas, tarkim mediumo stiklui (ir reik firmos pavadinimą įsidėmėt) ir kokio nors skilinėjančio lako. Dar gali pasidomėt auksinimo folijos kainom, nežinau koks tikslus lietuviškas pavadinimas, kitaip dar vadinamas netikras auksas. Nes būna plonais lapeliais tikras auksas (arba trupiniais), tai jis labai brangus (kad nesupainiotų) smile.gif

Dar galima pasižiūrėt servetėlių ar dekupažinio popieriaus, paieškot kokių labai gražių servetėlių ir galbūt paprastose parduotuvėse rastų ką nors gražaus, pas juos 'maximinių' pasirinkimas didesnis.

O crackle sottile, crackle medium labai fainos priemonės, lengvos naudojime, tinkamos ir naujokams, gražūs rezultatai. Parodyčiau ir aš savo variantus su šiais mediumais, bet neleidžia man čia nuotraukų kelt, tai kada nors gal pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 12 18, 17:43)
cikcak, parodyk kkokį naują darbelį, mes ir tave pagirsim laugh.gif

Na mijaka pakliuvai mirksiukas.gif tongue.gif tongue.gif dabar jau nori ar ne teks girti ( o kitos gali ir pakritikuoti biggrin.gif ) Įkelsiu dvi naujienas tik nuotraukos nekokios, teko skubėti nes darbelius reikėjo išsiųsti doh.gif
oaze Prancūzija labai brangi šalis tikrai neapsimoka net ieškoti, nebent atsitiktinai kokių nors servetėlių g.gif g.gif Jau daug ką galima ir pas mus gauti. O štai jei į Lenkiją važiuotų ooooo ten tai rojus ir kainos thumbup.gif thumbup.gif . Kaimynė vežėsi dar ir iš Italijos bet irgi neapsimoka, na gal tik keli daikčiukai g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
cikcak, padirbėjai tai ohoho thumbup.gif Aš šiaip nesu jūrinės tematikos gerbėja, bet šitas darbelis tikrai labai fainai sugalvotas, ir tie švyturiai taip gerai išdėlioti 4u.gif Man tik užkliuvo tas apatinis mėlynas kantelis...gal kiek per ryški spalva ir iš bendro konteksto išsiskiria ax.gif

O nykštukai pievutėje tai super thumbup.gif labai pavasariška...ir jei gerai įžiūriu, tai čia ta pati maximos dėžutė baisuoklėlė šitokia gražia tapo bigsmile.gif
Atsakyti
Taip dėžutė maksiminė į gėlių vaikų namučius virto (prašė padaryti mergaitei dovaną), o lygintuvo kantelis man pačiai nuotraukoje akį rėžia bet realiai jis yra atitaikytas pagal jūros spalvą. Visą blogumą padaro dirbtinis apšvietimas doh.gif doh.gif nenatūralios spalvos verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti