Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

IF, gyvenkim draugiskai! 4u.gif As tave ne taip supratau, tu mane ne taip supratai ir uzvire... doh.gif
QUOTE(justess22 @ 2007 12 17, 19:09)
pas mus vazonų deficitas lotuliukas.gif aš turbūt todėl neturiu, kad pas mane gal tik pora gėlių namie (visos kitos neišgyvena ilgiau kaip 2 mėnesius hihihi.gif).

Gal del to ir neisgyvena gelytes, kad dezuciu dekupazu seimininke uzsiemus buna? lotuliukas.gif
QUOTE(mijaka @ 2007 12 17, 20:34)
tiesa, išduosiu paslaptį kaip justess albumą pamatyt hihihi.gif paspaust ant jos "info" mygtuko ir ten yra asmeninio tinklalapio nuoroda... ax.gif dažai pažiūriu wub.gif blush2.gif

Panaudosim sita informacija thumbup.gif
Apziurejau tavo galerija - labai faina, bet atrodo, kad ne visi darbeliai... ax.gif
Atsakyti
na jau visus įkėliau ax.gif tik dar ir nebaigtų namie kruvelė guli hihihi.gif o Kalėdos jau taip arti unsure.gif padariau sesei Kalėdų proga dovanėlę, čia ji su berniuku savo...pamėgau vario spalvos akrilą ir auksinį kontūrą doh.gif kaip reiks atsikratyt nežinau...nes jau kartojuos daug kur hihihi.gif
user posted image
gėlytės kreivos blush2.gif rankos dreba unsure.gif
Atsakyti
o kur yra pusepliuso parduotuve? blush2.gif
Atsakyti
rrr? puse plius yra Kaune Ožeškienės gatvėje, priešais darbo biržą kitoje kelio pusėje. Sakyčiau ten labiau ofisas nei parduotuvė ax.gif į duris paskambini ir atidarys. Yra iškaba prie durų kad puseplius 4u.gif
Atsakyti
Mijaka - labai faina dovanėlė sesei wub.gif O tu visą vaizdą sumaketuoji, atsispausdini ir klijuoji? Nes taip vientisai ta nuotrauka atrodo - turbūt čia niekur nekarpyta?
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 12 17, 17:55)
Mama gulbe, žodžiu "durnumas" - norėjau išreikšti tą būsena, kai darai ką, ir vis atrodo, kad kažko trūksta, va galvoji čia padarysiu dar tą ir dar tą ir vat tada tai bus super, o finale eini visko plaut  lotuliukas.gif Man toks dažnai užplaukia  biggrin.gif
Na ką padarysi (jau dabar nieko nepakeisi - žvirblelis išskrido iš mano burnos  blush2.gif ), bet tavo pirmasis darbelis buvo palydėtas kritikos, beja mano taip pat, bet man tai buvo geras postūmis pirmyn  smile.gif
Tad tikiuos nepasiduosi... ir atsikirsi, kurdama ir rodydama  4u.gif

tik dabar va viska perskaiciau kokie komentarai apie antraja dezute unsure.gif

as visai nepykstu
ir pritariu tau - man visai patinka tokia kritika bigsmile.gif

tai mano jau tik antroji dezute..ir a isduosiu kodel tuos graziuosius angeliukus apipaisiau blush2.gif - man labai patinka tapyba doh.gif nu nereikejo..bet kazkaip man graziau buvo mergaite palaidais plaukais doh.gif ir siaip ten servetele buvo tai kaip kitaip man paryskinti..kai spausdinsiu pati paveiksliukus tai butinai tvarkiusiu su visom programikem kad butu ryskus ir aiskus vaizdelis rolleyes.gif
norejau pritapyti, bet padariau kaip padariau blush2.gif
ir tikrai kritika nesustabdys mano polekio kurybai, nes jau dabar kokie 4 nauji darbukai dziusta doh.gif lotuliukas.gif bus dekupazas ant stiklo lotuliukas.gif

gi gyveni zmogus ir mokaisi...nes skaiciau ilgai situs visus jusu pokalbius, kiekviena temute sekiau..net uzrasus turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet geriausia mokykla - praktika - taigis viskas po truputi

aciu kurios gyre wub.gif
ir aciu kurios kritikavo blush2.gif
as pati irgi kritikuoju - aisku tik ten kur stipri jauciuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 12 18, 13:07)
Mijaka - labai faina dovanėlė sesei wub.gif O tu visą vaizdą sumaketuoji, atsispausdini ir klijuoji? Nes taip vientisai ta nuotrauka atrodo - turbūt čia niekur nekarpyta?

ačiū ax.gif taip, sumaketuoju ir klijuoju visą lapą 4u.gif
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 18, 14:06)
bet geriausia mokykla - praktika

drinks_cheers.gif
Atsakyti
justess22, tavo dėžutė aukštumoj thumbup.gif ( kaip ir visada)
mijaka, paveiksliukas labai nuotaikingas bigsmile.gif
mama_gulbe, kaip smagu, kad tokių neįžeidžių žmonių esama drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 12 18, 14:44)
justess22, tavo dėžutė aukštumoj thumbup.gif ( kaip ir visada)

blush2.gif nu jau ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Oi, o aš visai jau doh.gif doh.gif fool.gif fool.gif Jusess22 dėžutės pagirti niekaip neprisiruošiu blush2.gif blush2.gif Dėžutė puiki stilinga wub.gif wub.gif elegantiška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 12 18, 15:36)
Oi, o aš  visai jau  doh.gif  doh.gif fool.gif  fool.gif  Jusess22 dėžutės pagirti niekaip neprisiruošiu  blush2.gif  blush2.gif  Dėžutė puiki stilinga  wub.gif  wub.gif elegantiška  wub.gif

hihihi.gif ačiū 4u.gif taigi nebūtina čia jau taip girti blush2.gif tiesiog įdedu nuotraukėles, kad kitos pasižiūrėtų ir gal kokių įdėjų naujų gims bežiūrint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 12 18, 16:51)
hihihi.gif ačiū 4u.gif taigi nebūtina čia jau taip girti blush2.gif tiesiog įdedu nuotraukėles, kad kitos pasižiūrėtų ir gal kokių įdėjų naujų gims bežiūrint 4u.gif

BŪTINA. Man girti patinka tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti