Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

QUOTE(oaze @ 2007 11 23, 16:41)
oho, kaip gerai sugalvojai  bigsmile.gif .

O aš rodausi paskutinę lėktę. Jau kalėdinės  nuotaikos

http://public.fotki....z/kaledine.html

o grožis thumbup.gif ar ant lėkštės daroma taip kaip ant medžio ar taip kaip ant butelio ? g.gif
mijaka wub.gif su kokiu laku taip susiskaldo?
Atsakyti
oi tiesa, oaze, superinė lėkštutė thumbup.gif
QUOTE(logika @ 2007 11 23, 19:03)
mijaka  wub.gif su kokiu laku taip susiskaldo?

ačiū, čia Crackle Sottile iš "Stamperia" ax.gif
Atsakyti
mijaka, tu nepakartojama! (turiu silpnybe angelams) nepaprastai grazu ir kalediska, o paciu darbu kokybe atrodo thumbup.gif
is kur tokiu graziu aniuoliuku istraukei???
Ir kaip tu speji tokiu tempu dirbti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furija: 23 lapkričio 2007 - 20:13
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 20:12)
mijaka, tu nepakartojama! (turiu silpnybe angelams) nepaprastai grazu ir kalediska, o paciu darbu kokybe atrodo thumbup.gif
is kur tokiu graziu aniuoliuku istraukei???
Ir kaip tu speji tokiu tempu dirbti?

ačiū laugh.gif aniuolėlius šitus traukiau iš www.allposters.com
o tempai tokie, nes labai greit ir paprasta man šitus paveiksliukus daryt mirksiukas.gif nedaug darbo visai....o man tai aktualu, nes ir mažių žiūriu ir mokslų įkarštis kaip tik doh.gif O Kalėdom pasiruošt kažkaip reikia gi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 11 23, 21:21)
ačiū laugh.gif aniuolėlius šitus traukiau iš www.allposters.com
o tempai tokie, nes labai greit ir paprasta man šitus paveiksliukus daryt  mirksiukas.gif nedaug darbo visai....o man tai aktualu, nes ir mažių žiūriu ir mokslų įkarštis kaip tik  doh.gif O Kalėdom pasiruošt kažkaip reikia gi  rolleyes.gif

jo... super mamyte tikrai smile.gif nes mano mokslai jau po pirmo vaiko pasibaige sad.gif
Papildyta:
pasiziurejau ta puslapiuka, fain labai, tiek sparnuotu butybiu vienoje vietoje smile.gif o dabar mijaka isduok paslapti kaip ir ant kokio porieriaus reikia spausdinti tuos paveiksliukus, kad paskui butu galima kazkur perkelti ????
Atsakyti
mijaka, labai gražu ir Kalėdiška wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 20:51)
jo... super mamyte tikrai  smile.gif  nes mano mokslai jau po pirmo vaiko pasibaige  sad.gif
Papildyta:
pasiziurejau ta puslapiuka, fain labai, tiek sparnuotu butybiu vienoje vietoje  smile.gif o dabar mijaka isduok paslapti kaip ir ant kokio porieriaus reikia spausdinti tuos paveiksliukus, kad paskui butu galima kazkur perkelti ????

tai kad tuoj mokslai nukentės ne tiek dėl mažo vaiko kiek dėl šito mano pomėgio lotuliukas.gif
spausdiniu ant sumuštinių popieriaus, dabar jau jokiais fiksatoriais nebepurškiu schmoll.gif tepu paviršių pieštukiniais klijais , pridedu paveiksliuką ir lygintuvu karštu prilyginu, paskui aerozoliniu laku apipurškiu ax.gif
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 11 23, 21:29)
mijaka, labai gražu ir Kalėdiška wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 11 23, 17:41)
oho, kaip gerai sugalvojai  bigsmile.gif .

wub.gif
as ir turejau minti padaryti 6 lekstes kaledoms, bet jauciu, kad nieko nebus, nes tik viena servetele su tokiu motyvu turiu -tai 4 lekstems tik uztektu verysad.gif

QUOTE(Cinnamon @ 2007 11 23, 17:49)
Aš turiu klausimą. Kur Vilniuj galima isigyt medinę dėžutę?
jei jau kur buvo rašyta tai l;abaiatsiprašau. turiu klaikiai nedaug laiko ir labai labai reikia. Iš anksto ačiū ir sorry....

www.senasnaujas.lt
jei patinka Lipton arbata (gaila, kad pas mane niekas jos negeria verysad.gif ) -tai Mindaugo Maximoje siandien maciau labai grazia ir nemaza dezute medine su arbata -kaina apie 35 lt.

QUOTE(mijaka @ 2007 11 23, 18:50)
trys angeliukai  ax.gif

wub.gif man ir angelu manija ax.gif
Atsakyti
mijaka tikslinu klausimus, ar spausdini rasaliniu printeriu? koks tikslai tas sumustiniu popierius? T.Y kur jo gauti ir kas ant pakuotes uzrasyta? uzklausinesiu as tave jauciu biggrin.gif bet mano darbai labai labai thumbup.gif
Papildyta:
beja as siandien atradau nauja Merfio desni - dekupuojamas daiktas krenta dazais i apacia!
Atsakyti
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 21:05)
mijaka tikslinu klausimus, ar spausdini rasaliniu printeriu? koks tikslai tas sumustiniu popierius? T.Y kur jo gauti ir kas ant pakuotes uzrasyta? uzklausinesiu as tave jauciu  biggrin.gif  bet mano darbai labai labai thumbup.gif
Papildyta:
beja as siandien atradau nauja Merfio desni - dekupuojamas daiktas krenta dazais i apacia!

aha dėsnis tai geras,nes pas mane tai vienas darbelis bedažant nukrito dažais į apačią ant šviesaus kilimo cool.gif
Atsakyti
mergaites turiu klausima, as turiu sendinimo laka antiq I ir II ir turiu lempa, , bet jos gaubtas toks lyg medziaginis g.gif lyg sintetinis is kitos puses lyg cerata, turiu minti kad noreciau jo krastelius pasendint tai vat galvoju gal kuri zino ar gausis?nes nesinoretu bandyti ir gadinti doh.gif gal kuri patarsit, aciu
Atsakyti
Sveikos visos vel naujuose namuciuose 4u.gif
QUOTE(cikcak @ 2007 11 22, 14:58)
O aš čia irgi savo naujienas įkelsiu

Labai labai wub.gif
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 11 22, 16:54)
rodausi;paskutines [gal but]vonios durys smile.gif labai nekritikuokit rolleyes.gif nelabai isejo nufotografuot:nebuvo kur atsitraukt blink.gif

Duru meistre wub.gif thumbup.gif Ir isradingai su skardine padarei thumbup.gif
QUOTE(Furija @ 2007 11 23, 11:09)
O cia mano sio ryto darbelis
as viska darau su sadolin ir jis man  thumbup.gif

Idomiai atrodo mirksiukas.gif As jau seniai kaupiuosi pabandyt sadolina ir beveik susikaupiau - net nusipirkau lotuliukas.gif
QUOTE(oaze @ 2007 11 23, 16:41)

Zavinga mirksiukas.gif Net atrodo, kad uz lango sninga, mmm...
QUOTE(mijaka @ 2007 11 23, 17:50)
trys angeliukai  ax.gif

Kokie faini thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As niekaip nuotrauku ikelt nesugebejau (dabar tikiuosi pavyks, nes labai apsiskaiciau doh.gif ), tai dar vis vasara rodau blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti