Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

QUOTE(justess22 @ 2007 12 17, 11:21)
Arbatos dėžutė su smilgom

labai graži wub.gif arbatos dėžutės - tavo stichija biggrin.gif
QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 17, 11:52)
Kaip smagu - siandien jau galesiu paziuret  bigsmile.gif

jau prifotkinau, vakare tikiuosi įdėsiu karsta.gif
QUOTE(IF... @ 2007 12 17, 14:19)
Tik kai kalba pradeda suktis apie kritiką ir kitokia nuomonę, tuoj didžioji dauguma  gun_bandana.gif
Žiūriu įsigalėjo nuomonė, kad tik girti galima, ir nebandyk ką nors pasakyt  cool.gif

nenorėjau jau liest šitos temos, bet žiūriu klaidingai galvoji, tai paaiškinsiu mirksiukas.gif niekas čia nekalba apie tavo nuomonę, aš asmeniškai ją priimu ir gerbiu, pakomentavau tik kaip tu ją išsakei...mano manymu tai buvo pergrubiai ir pašaipiai pasakyta...na bet jau pasakei, kad nenori nieko įžeist, tai kitą kartą žinosiu tongue.gif
Atsakyti
If Tu teisi, kritikuoti reikia- daug kas nedrįsta, bet šiuo atveju kiek per anksti. Aš kai pradėjau man kiekvienas palaikymo žodelis buvo svarbus blush2.gif ax.gif mama gulbė dekupaže dar tik pirmus žingsnius daro. . pati vėliau atsirinks kas gerai o kas ne... o jei ne tada jau kritikuosim lotuliukas.gif bigsmile.gif. Mano pirmieji darbai irgi toli gražu nebuvo tobuli doh.gif .
Atsakyti
Mama gulbe, žodžiu "durnumas" - norėjau išreikšti tą būsena, kai darai ką, ir vis atrodo, kad kažko trūksta, va galvoji čia padarysiu dar tą ir dar tą ir vat tada tai bus super, o finale eini visko plaut lotuliukas.gif Man toks dažnai užplaukia biggrin.gif
Na ką padarysi (jau dabar nieko nepakeisi - žvirblelis išskrido iš mano burnos blush2.gif ), bet tavo pirmasis darbelis buvo palydėtas kritikos, beja mano taip pat, bet man tai buvo geras postūmis pirmyn smile.gif
Tad tikiuos nepasiduosi... ir atsikirsi, kurdama ir rodydama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 17 gruodžio 2007 - 16:56
justess22, sveika sugrįžus 4u.gif pailsėjai ir tokią gražią dėžutę padarei smile.gif kaip visada skoninga, išlaikyta, neperkrauta... clap_1.gif Gaila, kad tavo nuotraukų neįmanoma padidinti, norėtųsi iš arčiau tuos grožius patyrinėti ph34r.gif
busVakare, tas krakas lietuviškai yra tiesiog vienfazis sendinimo lakas. Šiaip tai jis skaldo tik dažus, bet... skaldo ir akrilinį laką. Tiesa, tam reikia patirties. O kokiu laku pati lakavai ant jo? Jei ne akriliniu, o kokiu kitu, tai nieko nuostabaus. O jei akriliniu ir nieko nesigavo - sakau, reikia patirties. Nes jei nori natūralaus nedažyto daikto, tai galima padaryti - atrodys, tarsi suskilęs medis ar stiklas, ar dar kas nors... Bet su tuo reikia pažaist. Ilgai aiškint, tingiu smile.gif Beje, apie tai jau buvo rašyta, netingėkit pavartyti ir paskaityti, negi kas antrame puslapyje reikia visą teoriją aiškint... cool.gif
Ai, mesiu ir aš akmenį wacko.gif Toks jausmas, kad merginos BAISIAI nori dekupažinti - prašau, niekas netrukdo, bet norint ištarti B visų pirma reikia pasakyti A... Norai norais, bet pradžiamokslį išeit reikia, tik taip įgysit žinių ir patyrimo, o jau po to galėsit dviračius išradinėti. Jaučiu, dabar į mane pomidorai pasipils... doh.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanpaulija2: 17 gruodžio 2007 - 17:35
Sveikos mergaites,

Taigi ir as stoju i jusu auksarankiu bureli mirksiukas.gif siandien apsiprekinau, darysim dekupaza thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 12 17, 15:33)
labai graži wub.gif arbatos dėžutės - tavo stichija biggrin.gif

dėkui 4u.gif dabar pagalvojau, kad nesu nudekupažinus nei vieno vazono...o jie gana populiarūs g.gif reiks kada pabandyt lotuliukas.gif

QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 12 17, 17:32)
justess22, sveika sugrįžus  4u.gif  pailsėjai ir tokią gražią dėžutę padarei smile.gif kaip visada skoninga, išlaikyta, neperkrauta...  clap_1.gif  Gaila, kad tavo nuotraukų neįmanoma padidinti, norėtųsi iš arčiau tuos grožius patyrinėti ph34r.gif

Galima galima mano nuotraukėlės ir didesnes pamatyt - visada jas mano darbelių albume rasit. Bet čia tai nenoriu didelių dėt, kad forumo darbo neapkraučiau, o nuorodų į savo albumą negaliu dėti, a tai matyt nepatinku aš kokiai moderatorei g.gif tik įdedu visai nepiktybiškai ir tikrai ne kaip reklamą, o mane ima ir nubaudžia iškart verysad.gif Žiūriu, ir paraše dauguma savo darbelius demonstruoja, o mane iškart už tokius dalykus "nuskalpuoja" unsure.gif

DIDESNĖ ARBATOS DĖŽUTĖS SU SMILGOM NUOTRAUKA
Atsakyti
... taigis, kaipgis... nesuprasi, kas čia kaltas - politika ar konkurentų baimė? g.gif g.gif Dėkui, pažiūrėjau iš arčiau, dar labiau pagirsiu - jau kruopštumas tai nepaprastas wacko.gif žinau, kaip sunku taip švariai dirbti drinks_cheers.gif Ir per kiek laiko tokį kruopštų krapštaliuką sukrapštai? birthday.gif mirksiukas.gif
...pagalvojau - kad ir aš nei vieno vazono neturiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanpaulija2: 17 gruodžio 2007 - 20:05
QUOTE(sanpaulija2 @ 2007 12 17, 20:02)
... taigis, kaipgis... nesuprasi, kas čia kaltas - politika ar konkurentų baimė?  g.gif  g.gif  Dėkui, pažiūrėjau iš arčiau, dar labiau pagirsiu - jau kruopštumas tai nepaprastas  wacko.gif žinau, kaip sunku taip švariai dirbti  drinks_cheers.gif  Ir per kiek laiko tokį kruopštų krapštaliuką sukrapštai?  birthday.gif  mirksiukas.gif
...pagalvojau - kad ir aš nei vieno vazono neturiu... lotuliukas.gif

pas mus vazonų deficitas lotuliukas.gif aš turbūt todėl neturiu, kad pas mane gal tik pora gėlių namie (visos kitos neišgyvena ilgiau kaip 2 mėnesius hihihi.gif).

O šitą dėžutę tai per porą dienelių padariau (su visais lakų džiūvimais). Ilgiausiai tai karpymas užėmė laiko doh.gif
Atsakyti
O tu pamėgink pasidaryti darbelių albumą be kainų ir pan. 4u.gif
Na ir jei tuomet kabinėsis, tai jau bus tikra diskriminacija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 12 17, 20:37)
O tu pamėgink pasidaryti darbelių albumą be kainų ir pan.  4u.gif
Na ir jei tuomet kabinėsis, tai jau bus tikra diskriminacija  cool.gif

4u.gif taip, šitą idėją aš jau irgi apmąsčiau, tik niekaip laisvo laiko nerandu doh.gif Vistik tos nuotraukėlės daug laiko atima - kol sudėlioji, kol surūšiuoji lotuliukas.gif Ai, per daug aš neimu į galvą irnesakyk.gif Kam įdomu pamatyt mano darbelius, tas asmeniškai parašo ir duodu nuorodą... o visiems kitiems užtenka ir tokio dydžio nuotraukų, kokias keliu į forumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 12 17, 17:55)

Tad tikiuos nepasiduosi... ir atsikirsi, kurdama ir rodydama  4u.gif

If, tu šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif pagarba 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
justess, aha dėl to ir neleidžia tau į parašą dėt, nes pardavinėji ir dar savo tėmą turi skelbimuose ax.gif tipo komercinis skelbimas gaunasi...

aš nepardavinėju, tai kolkas ramu ax.gif

tiesa, išduosiu paslaptį kaip justess albumą pamatyt hihihi.gif paspaust ant jos "info" mygtuko ir ten yra asmeninio tinklalapio nuoroda... ax.gif dažai pažiūriu wub.gif blush2.gif
Atsakyti