QUOTE(justess22 @ 2007 12 17, 14:09)
dėkui
deginimo čia nei lašelio - tik dekupažas
Smagu vėl matyt tavo darbelius
Aš ir suabejojau - ar dekupažas ar išdeginai
O kas tas apvalus?
Labai skoninga
QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 17, 12:52)
... o kitos cia ir lankosi ne tik, kad galetu pasirodyt savo netobulus darbelius, bet pasiziuretu tikrai graziu ir gerai atliktu darbu, pasitarti su ju autorem ir kitom dalyvem, kaip viena ar kita dalyka atlikti, efekta isgauti.
Gauti informaciją norim visos, pasižiūrėt gražių originalių darbelių taip pat. Pagyros irgi būtinos...
Tik kai kalba pradeda suktis apie kritiką ir kitokia nuomonę, tuoj didžioji dauguma
Žiūriu įsigalėjo nuomonė, kad tik girti galima, ir nebandyk ką nors pasakyt
QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 17, 12:52)
"Pačios tapykit, kam tas dekupažas?.."Cia tai geras!
Kiek prisimenu, tai sitas menas tam ir israstas, kad ir tie nabagai, kurie tapyt nesugeba galetu pasidziaugt dekoravimo malonumais!
Ištrauki sakinį iš konteksto ir jį iškraipai
Taip pasakiau, nes žmogus apipaišė kito kūrinį ...
Beja blogai prisimeni, gal tiksliau viena ausim kažkur girdėjai - bet dekupažas ne dėl to atsirado
Papildyta:
QUOTE(busVakare @ 2007 12 17, 15:08)
na, mergaites, kodel man sendinimo efektas nesigauna?? Nusipirkau Kauno dailininku parduotuveje prie rotuses jusu mineta "kracka" ir prie lakavima/po lakavimo (eksperimentavau ivairiai0 niekas man ten netrukineja!!! Kame reikalas?
Kaip darau?
Uzklijuoju paveiksliuka, apdziusta- tepu kracka, nudziusta. Tepu bespalvi laka (siaip megstu naturalias spalvas, tad akriliniais dazais netepu).
Bandziau ir po lakavimo kracka uztepti. Bet nieko.
O kracko- neskiedziu...
ACIUKAS uz skirta laika.
Ši priemonė skirta skaldyti dažams, o ne paveikslėliui