Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

smile.gif Joanna+2007 12 16, 21:28-->
QUOTE(smile.gif Joanna @ 2007 12 16, 21:28)
Mijaka,

sveikinu su galerijos atidarymu !!!!
Labai viskas grazu ir skoninga thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif

oho bigsmile.gif ačiū wub.gif kaip malonu....nesitikėjau blush2.gif
QUOTE(Furija @ 2007 12 16, 22:55)
Kur Mijakos galerija??? noriu paziureti nes tikiu, kad ten tikrai yra graziu darbeliu  4u.gif

mano paraše nuoroda blush2.gif bet gal dar nežiūrėk, rytoj papildysiu laugh.gif

kaip negerai kai nenufotkinu darbo iškart...susikaupė dabar kokie 8 darbai jau baigti ir nenufotkinti, teks rytoj gerą pusdienį praleist su fotiku rankose doh.gif o paskui dar kompu redaguot...doh.gif
Atsakyti
OK pazadu ziuresiu rytoj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Senokai besirodžiau su darbeliais blush2.gif čia mano paskutinis kūrinukas:

user posted image
Arbatos dėžutė su smilgom

Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 12 17, 12:21)
Sveikutės 4u.gif Senokai besirodžiau su darbeliais blush2.gif čia mano paskutinis kūrinukas:

user posted image

grazuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 12 16, 10:19)
Kritikuodama neketinu nieko įžeidinėti...  4u.gif  Noriu, kad į savo darbelius  pažvelgtumėt ir pačios kritiškiau...Ir tobulėtumėt.  smile.gif
Nes kas dabar vyksta šiam skyrelį, tai keista  blink.gif 
Kaip moku, taip reiškiu. Juolab - nieko negražaus ar įžeidžiančio tikrai neparašiau.  tongue.gif

Tobulus darbelius daranciu cia tik kelios ir yra, o kitos cia ir lankosi ne tik, kad galetu pasirodyt savo netobulus darbelius, bet pasiziuretu tikrai graziu ir gerai atliktu darbu, pasitarti su ju autorem ir kitom dalyvem, kaip viena ar kita dalyka atlikti, efekta isgauti. Gal "durnumas" Tau ir atrodo grazus ir neizeidziantis zodis, taciau turedama toki polinki i pedagogika, turetum prisiminti ir auksine taisykle: pirma girti, paskui, jei reikia, labai svelniai ir subtiliai issakyti pastabas.
"Pačios tapykit, kam tas dekupažas?.."Cia tai geras! lotuliukas.gif Kiek prisimenu, tai sitas menas tam ir israstas, kad ir tie nabagai, kurie tapyt nesugeba galetu pasidziaugt dekoravimo malonumais!
QUOTE(mijaka @ 2007 12 16, 22:04)
mano paraše nuoroda blush2.gif  bet gal dar nežiūrėk, rytoj papildysiu  laugh.gif

Sveikinu! 4u.gif Kaip smagu - siandien jau galesiu paziuret bigsmile.gif
QUOTE(justess22 @ 2007 12 17, 10:21)

Labai daili! thumbup.gif Cia visa deginta ar taip tik atrodo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 17, 11:52)
Labai daili!  thumbup.gif  Cia visa deginta ar taip tik atrodo?  ax.gif

dėkui 4u.gif deginimo čia nei lašelio - tik dekupažas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 12 17, 13:21)

user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Zodziais neapsakomas grozis!!!!!! thumbup.gif Saunuole.
O gal gali isduoti, is kur ta dezute pirkta... ax.gif Ar cia ir ranku darbas? blush2.gif
Atsakyti
na, mergaites, kodel man sendinimo efektas nesigauna?? Nusipirkau Kauno dailininku parduotuveje prie rotuses jusu mineta "kracka" ir prie lakavima/po lakavimo (eksperimentavau ivairiai0 niekas man ten netrukineja!!! Kame reikalas?
Kaip darau?
Uzklijuoju paveiksliuka, apdziusta- tepu kracka, nudziusta. Tepu bespalvi laka (siaip megstu naturalias spalvas, tad akriliniais dazais netepu).
Bandziau ir po lakavimo kracka uztepti. Bet nieko.
O kracko- neskiedziu...

ACIUKAS uz skirta laika.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 12 17, 14:09)
dėkui 4u.gif deginimo čia nei lašelio - tik dekupažas mirksiukas.gif

Smagu vėl matyt tavo darbelius smile.gif
Aš ir suabejojau - ar dekupažas ar išdeginai rolleyes.gif O kas tas apvalus?
Labai skoninga wub.gif

QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 17, 12:52)
... o kitos cia ir lankosi ne tik, kad galetu pasirodyt savo netobulus darbelius, bet pasiziuretu tikrai graziu ir gerai atliktu darbu, pasitarti su ju autorem ir kitom dalyvem, kaip viena ar kita dalyka atlikti, efekta isgauti.

Gauti informaciją norim visos, pasižiūrėt gražių originalių darbelių taip pat. Pagyros irgi būtinos...
Tik kai kalba pradeda suktis apie kritiką ir kitokia nuomonę, tuoj didžioji dauguma gun_bandana.gif
Žiūriu įsigalėjo nuomonė, kad tik girti galima, ir nebandyk ką nors pasakyt cool.gif
QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 17, 12:52)
"Pačios tapykit, kam tas dekupažas?.."Cia tai geras!  lotuliukas.gif  Kiek prisimenu, tai sitas menas tam ir israstas, kad ir tie nabagai, kurie tapyt nesugeba galetu pasidziaugt dekoravimo malonumais!

Ištrauki sakinį iš konteksto ir jį iškraipai protest.gif
Taip pasakiau, nes žmogus apipaišė kito kūrinį ...

Beja blogai prisimeni, gal tiksliau viena ausim kažkur girdėjai - bet dekupažas ne dėl to atsirado tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(busVakare @ 2007 12 17, 15:08)
na, mergaites, kodel man sendinimo efektas nesigauna?? Nusipirkau Kauno dailininku parduotuveje prie rotuses jusu mineta "kracka" ir prie lakavima/po lakavimo (eksperimentavau ivairiai0 niekas man ten netrukineja!!! Kame reikalas?
Kaip darau?
Uzklijuoju paveiksliuka, apdziusta- tepu kracka, nudziusta. Tepu bespalvi laka (siaip megstu naturalias spalvas, tad akriliniais dazais netepu).
Bandziau ir po lakavimo kracka uztepti. Bet nieko.
O kracko- neskiedziu...

ACIUKAS uz skirta laika.

Ši priemonė skirta skaldyti dažams, o ne paveikslėliui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 17 gruodžio 2007 - 14:22
rrr? - dėžutė iš PusePlius 4u.gif

IF... - tas apvalus motyvas yra pasislėpęs ant dėžutės dugno mirksiukas.gif Naudojant dėžutę jo nesimato, bet man patinka tokius slapukus kur nors pritaikyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 12 17, 15:19)

Papildyta:
Ši priemonė skirta skaldyti dažams, o ne paveikslėliui

???Vadinai, turiu akrilin. dazus imti? Be ju, niekas nepasisendins/nesutrukines?
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 12 17, 15:35)
???Vadinai, turiu akrilin. dazus imti? Be ju, niekas nepasisendins/nesutrukines?

Taip būtent jiems ši priemonė skirta
va kaip ja naudotis
Atsakyti