Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 14, 22:12)
as va dar kokia pagaminau
tik dar nelakavau..gal dar kokia padarysiu tada kartu nulakuosiu blush2.gif

Grazu! 4u.gif Sniego nera, tai nors dezute tokia ziemine, snieguota wub.gif Gal ten ir jura, bet man sniego norisi, tai ji ir matau blush2.gif
Atsakyti
mama gulbė, laaaaaabai įdomus darbelis thumbup.gif: man tai čia jūra.. o garbanėlės baltos - bangos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 12 15, 01:12)
mama gulbė, laaaaaabai įdomus darbelis thumbup.gif: man tai čia jūra.. o garbanėlės baltos - bangos wub.gif

cia ale dangaus platybes turejo buti, bet jau kai sian paziurejau tai jura labiau primena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 15, 11:25)
cia ale dangaus platybes turejo buti, bet jau kai sian paziurejau tai jura labiau primena lotuliukas.gif

O aš tai pabarsiu nono.gif
Na koks tau durnumas užplaukė (kitaip niekaip nepasakysi), kad šitaip... tuos gražiuosius angėlėlius ... doh.gif
Viskas būtų buvę labai gražu, o dabar?.. Apteplioti, na nei šis, nei tas schmoll.gif

P.S. na negalėjau patylėt ax.gif , aišku čia tik mano nuomonė, gal kitiems ir tau pačiai taip gražu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 15 gruodžio 2007 - 22:47
mama gulbe, va cia tai debiutas! nieko sau pirmas darbelis, o jau antras... nepaprastai grazu smile.gif
O del tos parduotuves Aleksote, tai ten mano mazylis modeliukus perka (mazvaikis biggrin.gif ), bet yra ir moterisku dalykeliu. Tikslus adresas veiveriu 132, dezute kainavo 15 lt, toks kubas su dangteliu smile.gif
o mano dekupazas dabar pristojo, remonta darom, turiu didesnius plotus teptuku mozoti tongue.gif
Papildyta:
o man ji idomiai aptepliojo tuos angeliukus, juk svarbiausiai isradingumas 4u.gif
Atsakyti
na ir aš patylėt negaliu
QUOTE(IF... @ 2007 12 15, 22:46)
Na koks tau durnumas užplaukė (kitaip niekaip nepasakysi)

savo nuomonę galima išsakyt ir be tokių žodžių doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 12 15, 22:46)
O aš tai pabarsiu  nono.gif
Na koks tau durnumas užplaukė (kitaip niekaip nepasakysi), kad šitaip... tuos gražiuosius angėlėlius ...  doh.gif
Viskas būtų buvę labai gražu, o dabar?.. Apteplioti, na nei šis, nei tas  schmoll.gif

P.S. na negalėjau patylėt  ax.gif , aišku čia tik mano nuomonė, gal kitiems ir tau pačiai taip gražu  g.gif

o as manau kad tie angeliukai labai blankus buvo,todel ir norejosi kazko pagyvint blush2.gif gal subtilumo ir truksta,bet visai neblogai ziurisi~toks serksnas rolleyes.gif
Atsakyti
Kritikuodama neketinu nieko įžeidinėti... 4u.gif Noriu, kad į savo darbelius pažvelgtumėt ir pačios kritiškiau...Ir tobulėtumėt. smile.gif
Nes kas dabar vyksta šiam skyrelį, tai keista blink.gif

QUOTE(mijaka @ 2007 12 16, 01:13)
na ir aš patylėt negaliu

savo nuomonę galima išsakyt ir be tokių žodžių doh.gif doh.gif

Kaip moku, taip reiškiu. Juolab - nieko negražaus ar įžeidžiančio tikrai neparašiau. tongue.gif

QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 16, 10:47)
o as manau kad tie angeliukai labai blankus buvo,todel ir norejosi kazko pagyvint blush2.gif gal subtilumo ir truksta,bet visai neblogai ziurisi~toks serksnas rolleyes.gif

Norint paryškint paveikslėlį reikia atsispausdint jį geresnės kokybės (pažaist su spausdinimo funkcijom, galiausiai yra programos, kurių pagalba gali koreguoti vaizdą - jo ryškumą ir pan.),
padirbėt su pagrindu, kad tikrai būtų baltas...
Na subtilumo šiam paveikslui tikrai netrūksta. Na jei jums atrodo kitaip , tai...
Pačios tapykit, kam tas dekupažas?..
Atsakyti
Gal kuri žinote ar Puse Plius parduotuvėje yra pirkti ryžinio popieriaus? Man reikėtų plono, beveik permatomi, tokio su siuliukais. Net nemoku paaiškint kokio biggrin.gif Ar ten tik su paveiksliukais yra?
Atsakyti
QUOTE(Sniege26 @ 2007 12 16, 16:05)
Gal kuri žinote ar Puse Plius parduotuvėje yra pirkti ryžinio popieriaus? Man reikėtų plono, beveik permatomi, tokio su siuliukais. Net nemoku paaiškint kokio biggrin.gif Ar ten tik su paveiksliukais yra?

Puse Plius yra pirkti ir ryžinio popieriaus be paveikslėlių, bet gan brangiai ten gaunasi, ir kiek pamenu, buvo tik spalvoto pirkt (oranžinis ir bordo). Geriau Kaune, Rotušės aikštėje į Meno Mūzą užsuk - ten tikrai yra pirkti ryžinio balto popieriaus (A4 formato ir didesniu lapų, įvairių storių). Spausdinau ant jo - kokybė gavosi gera. A1 formato lapas kainavo apie 7-8Lt 4u.gif Atėjus į parduotuvę geriau iškart pardavėjų klausk, nes tas ryžinis popierius lentynose ant viršaus uždėtas - pati nerasi schmoll.gif
Atsakyti
Mijaka,

sveikinu su galerijos atidarymu !!!!
Labai viskas grazu ir skoninga thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kur Mijakos galerija??? noriu paziureti nes tikiu, kad ten tikrai yra graziu darbeliu 4u.gif
Atsakyti