Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 13, 23:31)
Ar kas nors esate girdeje apie tokia dekupazo priemone, kuria tepi ant seveteles ir paskui nereikia lakuot?  unsure.gif  Pussesere Vokietijoj kazkokia tokia turi, dievagojasi, kad nereikia nieko daugiau daryt ir mate padarytu daiktu, kad gerai atrodo ir laiko, net slapiu skuduru valomi, bet as negaliu patiket, kad gali nereiket lakuot...  g.gif  schmoll.gif

tai yra specialus mediumai lakai, kuriu dar papildomai lakuoti nereikia, kazkuri is forumieciu yra toki turejusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 14, 00:31)
Ar kas nors esate girdeje apie tokia dekupazo priemone, kuria tepi ant seveteles ir paskui nereikia lakuot?  unsure.gif  Pussesere Vokietijoj kazkokia tokia turi, dievagojasi, kad nereikia nieko daugiau daryt ir mate padarytu daiktu, kad gerai atrodo ir laiko, net slapiu skuduru valomi, bet as negaliu patiket, kad gali nereiket lakuot...  g.gif  schmoll.gif

Meno muzoj as panasu pirkau,ten 2 in 1 biggrin.gif ,Klijai su laku,bet as nerezikuoju savo darbeliais,vistiek dar palakuoju ax.gif
Atsakyti
mama-gulbe dėžutė thumbup.gif wub.gif wub.gif "paprastutė" bet Neprasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 13, 20:26)
"Baltoji aguona"

wub.gif wub.gif wub.gif labai graži dėžutė
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 12 13, 23:04)
tai yra specialus mediumai lakai, kuriu dar papildomai lakuoti nereikia, kazkuri is forumieciu yra toki turejusi g.gif

QUOTE(evemaska @ 2007 12 14, 07:44)
Meno muzoj as panasu pirkau,ten 2 in 1 biggrin.gif ,Klijai su laku,bet as nerezikuoju savo darbeliais,vistiek dar palakuoju ax.gif

Aciu, kad apsvietet 4u.gif O tai pati tundra budama vakar ja, vargsele, visa vakara kankinau, sakiau nebuna, kad lakuot nereiktu... schmoll.gif Reiks atsiprasyt blush2.gif doh.gif Ir parekomenduot vistiek nulakuot lotuliukas.gif
O kaip darbas su sia priemone? Isivaizduoju, kad klaidu nebenuplausi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 13, 21:26)
na stai
mano pirmoji dekupazine mazutele dezute

paprastute

"Baltoji aguona"

user posted image

blush2.gif

Nuostabiai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 14, 12:24)
Aciu, kad apsvietet  4u.gif O tai pati tundra budama vakar ja, vargsele, visa vakara kankinau, sakiau nebuna, kad lakuot nereiktu...  schmoll.gif  Reiks atsiprasyt  blush2.gif  doh.gif  Ir parekomenduot vistiek nulakuot  lotuliukas.gif
O kaip darbas su sia priemone? Isivaizduoju, kad klaidu nebenuplausi...  unsure.gif

As kai tik pradejau domintis dekupazu,nupirkau tuos 2 in 1,tai kol neturejau akrilinio lako,tepiau jais.Del pataisymo,tai jau nenuplausi,nebent su svieiciamu popierium visa darba nuvalyt.. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
merginos, dabar sakykit, o ar ant metalo, konkrečiai vario galima daryti? laikysis? nes turiu tokį dalyką nu a la vaza bus, turiu įdėjų ir vizijų, ale nei žalio supratimo kaip daryt, bet pasiskaitysiu,. bet iki kalėdų norėčiau pabandyt, aišku, jei ant vario laikysis g.gif
Atsakyti
grange, bet pačios tos vazos kaip suprantu nedažysi ? nori, kad liktų ta vario spalva ? mastau.gif šiaip tai aš tada daryčiau 3D dekupažą, t.y. priklijuoji motyvą, ant jo lipdai baltą modeliną ar molio ore džiūstančio ir vėl ant viršaus motyvą, tada viskas matysis thumbup.gif o kitaip jaučiu "ištirps" paveiksliukas g.gif bet jeigu dažysi tai gali ir paprastą, tik vat kokiais dažais reikia dažyt varinį daiktą - neturiu supratimo g.gif
o nenori ant ko nors lengvesnio pabandyt ? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 12 14, 18:23)
grange, bet pačios tos vazos kaip suprantu nedažysi ? nori, kad liktų ta vario spalva ? mastau.gif šiaip tai aš tada daryčiau 3D dekupažą, t.y. priklijuoji motyvą, ant jo lipdai baltą modeliną ar molio ore džiūstančio ir vėl ant viršaus motyvą, tada viskas matysis  thumbup.gif  o kitaip jaučiu "ištirps" paveiksliukas g.gif bet jeigu dažysi tai gali ir paprastą, tik vat kokiais dažais reikia dažyt varinį daiktą - neturiu supratimo  g.gif
o nenori ant ko nors lengvesnio pabandyt ? laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif labiausiai tai patiko paskutinis klausimas, nes kai skaičiau viską, tai galvoju kokia čia kalba blush2.gif nu jo, gal per daug optimistė aš blush2.gif
ten iš tiesų ne vaza, bet geriau nesakysiu kas lotuliukas.gif žodžiu toks pailgas apie puse metro metalo darinys, kuris bus vietoj vazos eglės šakoms. ir man reikėjo tik jį padengti kažkuo, nes taip tai negražus, tai aš pagalvojau gal pabandyt tuo. bet aš noriu grynai visą g.gif nu ką nors usgalvosiu, jei ššš gausis, apdengsiu tampomu popierium ir pasibaigs bent pabandysiu, nes nelabai išeina išreikšt, ko norėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2007 12 14, 13:31)
As kai tik pradejau domintis dekupazu,nupirkau tuos 2 in 1,tai kol neturejau akrilinio lako,tepiau jais.Del pataisymo,tai jau nenuplausi,nebent su svieiciamu popierium visa darba nuvalyt.. doh.gif  unsure.gif

Taip ir maniau, kad ne kas doh.gif Nes jei su garbanelem prilipdysi, tai nei palyginsi, nei suslapinus vandenuku nulupsi schmoll.gif Jau geriau tada paprastom priemonem - daugiau pasiterlioji, bet nors klyst galima ax.gif
Atsakyti
as va dar kokia pagaminau
tik dar nelakavau..gal dar kokia padarysiu tada kartu nulakuosiu blush2.gif

tik labai sidabro dazai svyti fotkej, unsure.gif

user posted image

user posted image

idomus darbas tas dekupazas thumbup.gif
Atsakyti