Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 10 tema

[quote=Spinduliux,2007 12 13, 12:14]
ziogeli mediniu kvadratiniu dezuciu yra Kaune, Aleksote rankdarbiu parduotuveje, mano brolis savo varzteliams nusipirko, vos nesusimusem biggrin.gif
[/quote]
Gal gali tiksliau pasakyti, kur ta rankdarbių parduotuvėlė Aleksote yra? Ir kokios ten dėžučių kainos? ax.gif Ačiū 4u.gif
[/quote]
tai kad as tai VLN doh.gif bet maniau, maximu asortimentas panasus. snd ziurejau 2jose maximose, nu nera schmoll.gif dar varysiu i didele ax.gif
Atsakyti
snd ziurejau 2jose maximose, nu nera schmoll.gif dar varysiu i didele ax.gif
[/quote]
o kokiose maximose ziurejai,nes as irgi is Vilniaus,bet irgi nelabai maciau tu dezuciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2007 12 13, 14:09)
o kokiose maximose ziurejai,nes as irgi is Vilniaus,bet irgi nelabai maciau tu dezuciu verysad.gif

kazkada pilna Akropolio Maxima ju buvo ten kur visi papuosimai kalediniai
Atsakyti
na stai
mano pirmoji dekupazine mazutele dezute

paprastute

"Baltoji aguona"

user posted image
user posted image

blush2.gif
Atsakyti
Merginos, jei noriu, kad smulkiai sutrukinetu tai kiek laiko turiu palaukti nulakavusi? ir jei noriu, kad nesmulkiai, kiek tada? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 13, 22:26)
na stai
mano pirmoji dekupazine mazutele dezute

paprastute

"Baltoji aguona"

user posted image
user posted image

blush2.gif

Super super...... thumbup.gif
notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 13, 19:26)
na stai mano pirmoji dekupazine mazutele dezute paprastute "Baltoji aguona"

Nu ir "paprastute"! bigsmile.gif Kai bus "nepaprastute", tai turbut akis paliksiu beziuredama... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 12 13, 20:49)
Merginos, jei noriu, kad smulkiai sutrukinetu tai kiek laiko turiu palaukti nulakavusi? ir jei noriu, kad nesmulkiai, kiek tada? 4u.gif

as tai laukiu kad pilnai isdziutu lakas ,okad smulkesni sutrukinejimai gautusi dazus tepu skystesnius ,nes kai tepi tirstesnius dazus ir dar fenu pasyldai tai gaunasi dideli suskilinejimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 13, 22:08)
Nu ir "paprastute"!  bigsmile.gif Kai bus "nepaprastute", tai turbut akis paliksiu beziuredama...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

blush2.gif
blush2.gif
blush2.gif
aciukas uz pagyrimus
cia labai mazute, tik 10x10
bet man labai patiko gaminimo procesasdabar kita ruosiuosi gaminti bigsmile.gif
Atsakyti
mama_gulbe, tiesiog šaunuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 13, 21:08)
as tai laukiu kad pilnai isdziutu lakas ,okad smulkesni sutrukinejimai gautusi dazus tepu skystesnius ,nes kai tepi tirstesnius dazus ir dar fenu pasyldai tai gaunasi dideli suskilinejimai ax.gif

Ta prasme? g.gif kiek laiko? nes jei jis isdziuna, tai kaip ten trukineti gali? as siandien pabandziau, tai vienur sutrukinejo, kitur visai ne g.gif
Atsakyti
Ar kas nors esate girdeje apie tokia dekupazo priemone, kuria tepi ant seveteles ir paskui nereikia lakuot? unsure.gif Pussesere Vokietijoj kazkokia tokia turi, dievagojasi, kad nereikia nieko daugiau daryt ir mate padarytu daiktu, kad gerai atrodo ir laiko, net slapiu skuduru valomi, bet as negaliu patiket, kad gali nereiket lakuot... g.gif schmoll.gif
Atsakyti