ritperliukas šaunus darbelis, man dar labai patinka kad ir viduje dėžutės padirbėjai
aurelija ma sunku ką ir patarti, tas servetėles žvejojam visur. Dabar išties geriau internete pirkti- nereikia viso įpakavimo gali po vieną. Iš parduotuvių tai vistik "im deco" yra jie ir Akropolyje ir Europoje(čia yra dar ir Alandeco taip pat turi gražių) .
išdykelee pastabi ta pati maksiminė
Pavonija ačiūūūūūūūūū
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 12, 13:05)
jos tokios baisios-baltai nudazytos,kad ranka nekyla pirkti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 12, 13:05)
as tai Kauno Maxsimoji[prie maluno]maciau tu dezuciu kalna taip ji medine :DIr dar Draugystes Maxsimoj maciau yra :bigsmile:jos tokios baisios-baltai nudazytos,kad ranka nekyla pirkti o va kai merginos nudekupazina tai naujai gimsta
o kokiuose skyriuose jos buna? aspvz ieskau tipo kur ukiniai dalykai buna, nu tai niekad nematau gal visai ne ten ieskau?
ziogelis2 kai aš pirkau tai jos buvo prie visokių rėmelių, servetėlių, vazų, dirbtinių gėlių "dežėliauk" panašiose parduotuvės skyriuose
aurelija ma sunku ką ir patarti, tas servetėles žvejojam visur. Dabar išties geriau internete pirkti- nereikia viso įpakavimo gali po vieną. Iš parduotuvių tai vistik "im deco" yra jie ir Akropolyje ir Europoje(čia yra dar ir Alandeco taip pat turi gražių) .
aciu uz patarimus, niu ten tai tikrai apsilankysim, as galvojau kad gal netycia yra kokiu tai specializuotu parduotuviu kur galima nusipirkti, reikia lysti dar i senas naujas, gal ir susigundysiu nusipirkti
aciu uz patarimus, niu ten tai tikrai apsilankysim, as galvojau kad gal netycia yra kokiu tai specializuotu parduotuviu kur galima nusipirkti, reikia lysti dar i senas naujas, gal ir susigundysiu nusipirkti
cikcak, tau dvigubas pagyrimas uz tapyba as net nesupratau, turiu tokia servietele tai ir taip ziurejau ir taip, niekaip nesupratau kaip galima taip graziai istaikyti
aurelija ma Norfa kartais graziu servieteliu paduoda
ziogeli mediniu kvadratiniu dezuciu yra Kaune, Aleksote rankdarbiu parduotuveje, mano brolis savo varzteliams nusipirko, vos nesusimusem
aurelija ma Norfa kartais graziu servieteliu paduoda
ziogeli mediniu kvadratiniu dezuciu yra Kaune, Aleksote rankdarbiu parduotuveje, mano brolis savo varzteliams nusipirko, vos nesusimusem
Dekupažininkės, o servetėlių mainų čia nerengiat?
Juk visai smagu būtų pasikeisti, nes viso nupirkto pakelio darbui nereikia..
QUOTE(zaiza~ @ 2007 12 12, 18:38)
Dekupažininkės, o servetėlių mainų čia nerengiat?
http://www.supermama...;#entry13596102
QUOTE(kenguriukas @ 2007 12 12, 19:40)
O Ačiū
QUOTE(evemaska @ 2007 12 12, 20:09)
Mėlyna o su kokiu sendinimo laku darei?Su vienkomponentiniu ar dvikomponentiniu?Negaliu suprast Bet graziai atrodo
Noriu ir as pasigirt ka siandien padariau
Noriu ir as pasigirt ka siandien padariau
Grazus sepeciai
Aciu dariau su vienkomponenciu Sadolin Antique. Tarpai tokie dideli gaunasi, o as nesugebu normaliai ju itrinti, pradeda viskas veltis